Trumpi klausimai

Pasidalink idejomis, mintimis, klausimais su visais!
Post Reply
User avatar
Rsx
Posts: 1068
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Klaipėda
Contact:

2005-07-21 13:22

Sugalvojau užvesti tokia temą kurioje butų galima paklausti trumpu klausimu dėl kurių neverta kurti naujos temos.

Tai va mano klausimas:
Koks gali būti maksimalus MB dydis

Turiu ir daugiau bet dabar esu pamiršęs :p
Athlon XP +1900 :: Ram: DDR 1gb :: Ati Radeon 9550 128mb 128bit :: Mb:Shutle AK32A :: HDD:Samsung 80Gb IDE + Samsung 250gb IDE ::Zalman 460W Psu

HTPC: AMD Duron 950mhz :: DFI AM35 :: SDR 256mb :: GeForce2 MX 32mb :: WD 10gb :: D-link wifi adapter

User avatar
Marelis
Posts: 148
Joined: 2005-04-10 23:14
Location: Vilnius
Contact:

2005-07-21 13:29

MB tai cia kas?
[color=Gray]mb _/_/_/[/color][color=navy] Asus a8n-e (nf4u) rev2.0 - 40c [/color]

[color=Gray]cpu _/_/_/[/color][color=navy] AMD64 3000+ (venice) 1.8ghz @ 2.30ghz - 32c[/color]

[color=Gray]ram _/_/_/[/color][color=navy] A-Data pc3200@pc3400 1.0gb [2.5-3-3-6-T1][/color]

[color=Gray]vga _/_/_/[/color][color=navy] Asus 6600 top pci-e (gddrIII 2.0ns) 400/900 @ 585/1220 - 60c[/color]

[color=Gray]hdd _/_/_/[/color][color=navy] Samsung sataII ncq 160gb - 40c[/color]
[color=Silver]..........................[/color][color=darkorange]
[url=http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1430791248]aquamark3[/url] - 64,296 [color=SlateGray][gfx-9,186] [cpu - 10,704][/color]
3dmark 03 - 9810
3dmark 05 - 4287[/color]
[color=Silver]..........................[/color]

User avatar
skoper
Posts: 849
Joined: 2004-12-03 12:00
Location: Vilnius,Jeruzale
Contact:

2005-07-21 13:31

MB-motinine plokshte, manau ka nors rasi chia : http://www.formfactors.org/devlist.asp?FFID=-1&CatID=1
..rep... :dremel:

User avatar
Marelis
Posts: 148
Joined: 2005-04-10 23:14
Location: Vilnius
Contact:

2005-07-21 13:39

MB gali buti Megabaitas, mano butas it .t.t
O jei matka, tai mb dydis priklauso nuo case. Siaip ar taip laikomasi standartu.
eik i google ir rasyk: mainboard size, motherboard size. size gali pakeisti dimension.
[color=Gray]mb _/_/_/[/color][color=navy] Asus a8n-e (nf4u) rev2.0 - 40c [/color]

[color=Gray]cpu _/_/_/[/color][color=navy] AMD64 3000+ (venice) 1.8ghz @ 2.30ghz - 32c[/color]

[color=Gray]ram _/_/_/[/color][color=navy] A-Data pc3200@pc3400 1.0gb [2.5-3-3-6-T1][/color]

[color=Gray]vga _/_/_/[/color][color=navy] Asus 6600 top pci-e (gddrIII 2.0ns) 400/900 @ 585/1220 - 60c[/color]

[color=Gray]hdd _/_/_/[/color][color=navy] Samsung sataII ncq 160gb - 40c[/color]
[color=Silver]..........................[/color][color=darkorange]
[url=http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1430791248]aquamark3[/url] - 64,296 [color=SlateGray][gfx-9,186] [cpu - 10,704][/color]
3dmark 03 - 9810
3dmark 05 - 4287[/color]
[color=Silver]..........................[/color]

User avatar
AndriuZ
Posts: 531
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Vilnius
Contact:

2005-07-21 15:21

paprtasciausiais būdas yra atsiversti prie MB pridedama knygute ir ten rasi išmatavimus ;)

User avatar
Rsx
Posts: 1068
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Klaipėda
Contact:

2005-07-21 17:35

[quote="AndriuZ"]paprtasciausiais būdas yra atsiversti prie MB pridedama knygute ir ten rasi išmatavimus ]
Jai taip tai ir su liniuote issimatuoti galiu. Aš klausiu kokia gali būti didžiausia motininė
Athlon XP +1900 :: Ram: DDR 1gb :: Ati Radeon 9550 128mb 128bit :: Mb:Shutle AK32A :: HDD:Samsung 80Gb IDE + Samsung 250gb IDE ::Zalman 460W Psu

HTPC: AMD Duron 950mhz :: DFI AM35 :: SDR 256mb :: GeForce2 MX 32mb :: WD 10gb :: D-link wifi adapter

User avatar
skoper
Posts: 849
Joined: 2004-12-03 12:00
Location: Vilnius,Jeruzale
Contact:

2005-07-21 18:02

Manau nieks nezhinos, nes pirmu kompu motinines buvo oj oj oj kokios ;] o sheip Atx motinos buna beveik vienodos, ir ju dydis toks, kaip ir keiso midi
..rep... :dremel:

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2005-07-21 18:04

MB visokiu buna
AT babyAT ATX mATX...
ju ismatavimus tikrai guglej paieskojes rasi.
netingek...

User avatar
Rsx
Posts: 1068
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Klaipėda
Contact:

2005-07-21 21:32

Kiek guglinau tai visų MB dydis 305 x 245mm. Tai kaip ir aišku dėl dydžių. Galvojau kad naujos MB gali būti ir didesnės, bet tikriausiai dabar visas tik mažina kiek gali :p

P.s. Šia temą kūriau kad ir kiti galėtų užduoti savo trumpus klausimus
Athlon XP +1900 :: Ram: DDR 1gb :: Ati Radeon 9550 128mb 128bit :: Mb:Shutle AK32A :: HDD:Samsung 80Gb IDE + Samsung 250gb IDE ::Zalman 460W Psu

HTPC: AMD Duron 950mhz :: DFI AM35 :: SDR 256mb :: GeForce2 MX 32mb :: WD 10gb :: D-link wifi adapter

User avatar
AndriuZ
Posts: 531
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Vilnius
Contact:

2005-07-22 06:11

Rsx wrote:Kiek guglinau tai visų MB dydis 305 x 245mm. Tai kaip ir aišku dėl dydžių. Galvojau kad naujos MB gali būti ir didesnės, bet tikriausiai dabar visas tik mažina kiek gali :p

P.s. Šia temą kūriau kad ir kiti galėtų užduoti savo trumpus klausimus

na jei i ateiti tai reik nepamirst ir BTX standarto :)

User avatar
Flyer
Posts: 88
Joined: 2005-07-18 16:20
Location: Vilnius
Contact:

2005-07-22 09:39

1) Ar tikrai LITE ON tokie blogi?
2) Koki cooler'i statyt i a64 3000+ (cia kalba eina apie OC)?
3) Kas tas ddr2 ir kuri dabar labiau apsimoka imti?
4) Ar jau yra lightscribe technologijos gaminiu (be LITE ON'u :D )?
5) Uz kiek galima isigyti tikrai gera lcd? (kaip atskirti tikrai gera?)

User avatar
Rsx
Posts: 1068
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Klaipėda
Contact:

2005-07-22 10:10

Flyer wrote:1) Ar tikrai LITE ON tokie blogi?
2) Koki cooler'i statyt i a64 3000+ (cia kalba eina apie OC)?
3) Kas tas ddr2 ir kuri dabar labiau apsimoka imti?
4) Ar jau yra lightscribe technologijos gaminiu (be LITE ON'u :D )?
5) Uz kiek galima isigyti tikrai gera lcd? (kaip atskirti tikrai gera?)
1) Kuom jie blogi? Pas mane LITE ON gerai veikia, tik jau kažkas viduj barška tai dėl to ilgai vargsta kol pradeda normaliai įrašinėti
2) ?
3) DDR2 nauja ramų technologija kurios dėka ramai turėtų būti greitesni, bet jū dabar manau niekam nereikia kaip ir SATA2 ( Pataisykit jai klystu)
4) Kas ta lightscribe technologija?
5) Aš už savajį 885lt suūmokėjau ( pas mane BenQ FP767 Ver2 17 " BlackSilver 12ms)
Geras monitorius: didelė rezoliucija, didelis žiūrėjimo kampas, kuo trumpesnis atsako laikas.
Athlon XP +1900 :: Ram: DDR 1gb :: Ati Radeon 9550 128mb 128bit :: Mb:Shutle AK32A :: HDD:Samsung 80Gb IDE + Samsung 250gb IDE ::Zalman 460W Psu

HTPC: AMD Duron 950mhz :: DFI AM35 :: SDR 256mb :: GeForce2 MX 32mb :: WD 10gb :: D-link wifi adapter

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2005-07-22 10:39

Flyer wrote:1) Ar tikrai LITE ON tokie blogi?
2) Koki cooler'i statyt i a64 3000+ (cia kalba eina apie OC)?
3) Kas tas ddr2 ir kuri dabar labiau apsimoka imti?
4) Ar jau yra lightscribe technologijos gaminiu (be LITE ON'u :D )?
5) Uz kiek galima isigyti tikrai gera lcd? (kaip atskirti tikrai gera?)

1) Neblogi, bet yra ir geresniu. (pvz plextor, ...)
2) Deciau kazka is Zalman, nes Lietuvoj nera didelio pasirinkimo
3)DDR2 naujo tipo ram, dirba dideliais dazniais, bet ir dideli CL jui buna. Jos pakolkas naudoja tik Intel'is.
4) yra
5) Kiekvienam tas "geras" visiem skiresi. Vienem geras iki 1000Lt, kitiem blogas daugiau, kaip uz 2000Lt...
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
Flyer
Posts: 88
Joined: 2005-07-18 16:20
Location: Vilnius
Contact:

2005-07-22 16:07

Lightscribe - irasai diska, tada ji apverti ir optiniu disku irenginys and to "kazka nupieš". Tam naudojami specialus diskai, kuriu kolkas labai mazai.

User avatar
mONo
Posts: 171
Joined: 2005-05-01 15:10
Location: Vilnius
Contact:

2005-07-23 20:27

Monitoriai IMNSHO geriawsi visu pirma S/\msung ir LG pas mane LG uzh 955lt (chia su nuolaida) svarbu zhiurek kad rekcijos laikas nebutu kokios 25ms ir pageidautina, kad turetu DVI jungti dar gali pazhiuret, kad turetu TCO'03 ivertinima (kolkas naujausias kiek zhinaw). O Lite-On kiek zhinau yra neblogi tik kad uzhia gan garsiai, bet jai nori tikrai gero CD/DVD imk Teac.
keptuve 3ghz @ 3.5ghz, karsonas CNPS9500-Cu LED, epox 4pda6I, GeCubas R9550 398, 250 @ 481, 302; DELL Inspiron B130

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests