kiti bios su atrakintu vcore motininei z77-ds3h

Viskas apie OC nuo mhz iki ghz :)
laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-12-13 23:24

Sveiki.turiu MB Z77-DS3H ir cpu i7 3770K.toj mb nera vcore,ar yra galimybe ipusti kitos mb bios kad turetu vcore? dekui :)

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-12-14 09:10

Ar ant golfo uzdejus tarkim bmw zenkla jis bus bmw? Bios daromas indivifualiai tai mamkai su atotinkamu cipsetu rinkiniu. bandyti gali bet nemanau kad ka apgausi:)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-12-14 10:59

DjBendis wrote:Ar ant golfo uzdejus tarkim bmw zenkla jis bus bmw? Bios daromas indivifualiai tai mamkai su atotinkamu cipsetu rinkiniu. bandyti gali bet nemanau kad ka apgausi:)
tai as norejau suzinoti ar jeigu neatitiks ar kasnors nepersirasys eis kokiu budu atgal sugryzt y turetus?tada pabandysiu,gal kas esat bande?

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-12-14 11:16

gali bandyt, abejoju ar kas iseis, jei kas pas tave dualbios tai rizikos kaip ir nera
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-12-14 11:25

Justin wrote:gali bandyt, abejoju ar kas iseis, jei kas pas tave dualbios tai rizikos kaip ir nera
tai tereiks padaryt rr ir turetu buti viskas nuo pradziu? gal patartumet kuriuos vertetu pabandyt?ar kurie galbut veiktu :)

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-12-14 11:42

pasiieskok gigabyte motininiu su award, ami ar koks ten pas tave biosais ir tokiais pat kaip pas tave chipsetais ir bandyk
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-12-14 16:54

Justin wrote:pasiieskok gigabyte motininiu su award, ami ar koks ten pas tave biosais ir tokiais pat kaip pas tave chipsetais ir bandyk
isbandziau nevienus bios bet nei vienu neleidzia pradet irasinet.

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-12-14 17:46

ir neturetu leisti. Turi ieskoti gal kas is to pacio failo modifikacija padare, bet labai abejotina. Kitas klausimas pasistojo o kam tau ta funkcija? Nejaugi nepakanka tokio proco koks yra?
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-12-14 19:00

DjBendis wrote:ir neturetu leisti. Turi ieskoti gal kas is to pacio failo modifikacija padare, bet labai abejotina. Kitas klausimas pasistojo o kam tau ta funkcija? Nejaugi nepakanka tokio proco koks yra?
pakolkas per akis man jo,bet noreciau ismegint pratestuot ir panasiai,i ateiti ta funkcija man praverstu,plius kam man tas cpu su k jei oc negaliu daryt :D viskas per durna galva :wallbash:

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-12-14 20:53

gali pasieskot programuu skirtu modifikuot bios. zinau, kad su AMIbios tokia programa yra tik nepamenu kaip vadinasi.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-12-14 21:13

Justin wrote:gali pasieskot programuu skirtu modifikuot bios. zinau, kad su AMIbios tokia programa yra tik nepamenu kaip vadinasi.
gali kazkoki orentacini linka numest kur ieskot ar kazka panasaus? dekui

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-12-14 21:20

http://www.gigabyte.com/products/produc ... =4147#bios" onclick="window.open(this.href);return false;
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-12-14 21:32

kad man ne paciu biosu reikia o biosu modifikacijai skirtu programu :)

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-12-14 21:37

nagi zmogau nejaugi nesi girdejas apie Google ?
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2013-12-14 22:31

DjBendis wrote:nagi zmogau nejaugi nesi girdejas apie Google ?
to ko reik nerandu,rasciau cia del sito dalyko nesikreipciau. ;) ir dar reik zinot ko tiksliai ieskau,as pirma kart suzinojau kad tokios programos yra kur gali sumodint,taigi atleisk :)

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests