ExT wrote:Siūlau padiskutuoti, ką būtų galima pakeisti, pridėti, išmesti ar patobulinti modding.lt tinklapyje, kad naršymas taptų dar patogesnis. Siūlykit savo idėjas, o mes jas pabandysime įgyvendinti praktiškai.
Pradėsiu aš pats:
- Gal verta išskaidyti straipnių mygtuką į how-to ir aprašymus?
- Aprašymus papildomai sukategorizuoti, kaip kad yra padaryta bit-tech.net?
- Grafiškai atskirti modding.lt ir pasaulines naujienas?
- Įdiegti komentatus tiesiai po straipsniu? Manau, juos būtų galima susieti su tam skirta forumo tema.
Gal dar kas nors minčių turit? O kaip jums mano idėjos?

1/2: Pritariu. Kuo geresnė tvarka, tuo patogiau. Be to, tarkim aprašymus naujų produktų galima suskaidyti į Korpusai, maitiniumo blokai, Aušinimo sistemos ir t.t.
3. Irgi nebloga mintis, tik reikia pamastyti kaip ? Kas yra būtent modding.lt naujiena, ir kas yra pasaulinė ? Tarkim meet'as tai yra modding.lt naujiena, o naujo coolerio išleidimas tai pasauline ?
4. Irgi nebloga mintis, galima gal forumo aptarimą tieisog pririšti prie kiekvieno straipsnio ? T.y. kad tas matytųsi ir forume ir po straipsniu.
Na mano asmeninis patarimas būtų, sujungti forumą kartu su tinklapiu, taip kaip buvo padaryta pas mus scc klube, pažiūrėkit
http://www.scc.lt pačiame tinklapyje yra ir forumas, ir nereikėtų laikyti dviejų atvertų langų
Dar manau galima būtų kaip default nustatymą padaryti kad kiekvienoje skilty rodytų temas nuo pat pradžių, šitą jau senai akcentavau, nes naujokams gali pasirodyti kad čia nebuvo apie nieką diskutuota, kad tinklapis merdi ir t.t.