Modding.lt patobulinimai

Įvairūs klausimai ar pasiūlymai susiję su Modding.lt

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2010-10-21 18:18

Visa tai ne dėl Habibo iš Kamčiatkos būtų daroma, o galbūt remėjai noriau duotų produktus, jei matytu, kad svetainė "international". Tik tiek. O darbo tai reiktų aišku, nieko be jo nebūna.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-10-21 18:29

Tai esmė tame, kad anglų kalba ir taip daug apžvalgų yra - koks jiems tikslas dar kažkam kažką apžvalgoms duoti, jei jie ta pačia anglų kalba apžvelgs, kuria jau apžvelgtas produktas n kartų.

Aš suprantu, kad neblogas dalykas būtų padaryti international versiją saito, bet aš kolkas nelinkęs puoselėt kažkokių didelių vilčių tokioms permainoms.

User avatar
MaTeL1S
Posts: 1789
Joined: 2005-03-17 17:13
Location: Vilnius
Contact:

2011-01-09 01:31

VALIO!
Linkai atidaro naujam tabe! ŪRA! VALIO!

elektrikaz
Posts: 63
Joined: 2011-01-08 17:30
Contact:

2011-01-09 17:15

Dar butu gerai, jej padydintumet avataro dydi iki kokiu 40kb, nes iki 6kb labai jau mazai geru avataru :(
Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz
2.0GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz
Gigabyte Technology Co., Ltd. G31M-S2L
256MB GeForce 7600 GT (CardExpert Technology)

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-01-09 17:40

Sumažint galima, o fotošope išsaugot Save for Web - tada mažiau svers.

User avatar
hell
Posts: 113
Joined: 2009-06-30 14:21
Location: Kaunas
Contact:

2011-01-09 20:04

Gal kas galetu paaiskinti kame cia beda, kodel negaliu normalei ieiti i modding.lt puslapi. Visa laika turiu naudoti proxy ir siuo metu pasijunges proxy, nes kitaip nekrauna puslapio. Jau pabodo visa laik ta proxy naudoti, nes labai letai puslapi krauna.. ar cia mano ip adresas kokiam juodam sarase ar kame cia beda yra, kitus lt puslapius varto be problemu tik su situo tinklapiu turiu problemu..
Thermaltake Armor+Mx | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.8 Ghz | Cooler Thermaltake v1 | Asus p5e | DDR2 8GB ram 1066 G.Skill |His 6850 1GB |Foto --> http://public.fotki.com/zingeris/kompas/

elektrikaz
Posts: 63
Joined: 2011-01-08 17:30
Contact:

2011-01-10 21:19

iller wrote:Sumažint galima, o fotošope išsaugot Save for Web - tada mažiau svers.
Turejau omeni gif animuotus paveiksliukus, turiu avatara savo susikures, o jsi per dydelis ikelt :(

Image
Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz
2.0GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz
Gigabyte Technology Co., Ltd. G31M-S2L
256MB GeForce 7600 GT (CardExpert Technology)

User avatar
arte
Posts: 102
Joined: 2010-03-15 23:52
Contact:

2011-01-10 21:56

elektrikaz wrote:Turejau omeni gif animuotus paveiksliukus, turiu avatara savo susikures, o jsi per dydelis ikelt :(
Teršt forumą su savo animacijom noras yra, o va peržiūrėt savo žinutę prieš siunčiant noro nerasta... Negi čia taip priimtina atbulais nagais kažką klaviatūroje sugrabaliot ir siųst, o jūs jau ten atsišifruosit, m?
Intel P4C • Scythe SCNJ-1100P • Intel D875PBZ • 2x Corsair CMX1024-3200C2 • GeCube 9600XT • 2x WD740HLFS • D-Link DGE-530T • LG GSA-4081B • Antec P180 • CM iGreen 500W • Audigy2 ZS SB0350 • Altec Lansing 621 • Philips 170B2

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-01-11 15:02

Normalus tas avatarų "svoris" 6kb. Čia ne deviantart, kad avatarais "matuotis".

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-01-15 09:51

Turiu pasiūlymą dėl registracijos.
manyčiau kad jau reikėtu drausti vartotojus kurie užsiregistravo be E-Mail.
nežinau šito PBB3,bet šiek tiek reikėtų skillu padaryt tarkim,kad registruotus tik @gmail.com galūnę arba benta jau yahoo...
nes kiek aš mačiau visi botai,lameriai,spammeriai registruojasi be email arba su kokiu kitaisku.
dar būtų neblogai patvirtinimas adminų
ir kazkodel tuscia kai paspaudi ant profile,ties El Pasto adresas,nors atrodo ivedziau :geek: :rolleyesa:

ir beto,turiu daug laiko,galiu versti straipsnius. kaip tik dabar verciu viena :)

nes aš isivaizduoju ateina koks amerikietis arba kitaiskis ir jam cia kringeliai galvoj ka mes cia parasem ir ka mes cia apžvelgėm.

CIA naujiausia tema apie GTX 560 spartinimą :)

Code: Select all

At January 25,Nvidia is begining to demonstrate the third GeForce GTX 500 series graphics card with GF114 Graphics Microprocessor.
This card is direct GTX 460 follower and,actually,it appears that the GF114 is nothing,is the same GTX 460 used GF104 GPU with all unlocked functional elements,and perhaps a few minor improvements.
GF104 CPU has got 384 CUDA cores, of which only 336 were active.
GF114 all 384 functional elements are still active.
This means that the TMU number increased from 56 to 64.
memory bus width has remained the same - to 256-bit.Also,operating frequencies are significantly increased,and it's not suprising,
considering the high potential for accelerating the GF104.
GTX 560 GPU frequency to 820,CUDA processors - the 1640 and GDDR5 memory - 1000Mhz (4000 MT/s effective transfer rate.
It is understood,that all such changes and higher costs for energy board.
According to the forum appeared Chiphell tests,the GTX460 behind his shift about 25 percent in 3D Mark Vantage and 3D Mark 11 tests.
A similar Result against the GTX 560 and HD 6870 lands,while the GTX 560 Vantage test results are very similar to the Radeon HD 6950.
Although the results are only couple of synthetic programs,are very similar in growth,compared to the GTX 460,from GTX 560 is able to count on and play.
prašyčiau mane pataisyti jeigu kas nors neteisingai.
Image

User avatar
1GNAS
Posts: 34
Joined: 2010-12-18 15:58
Location: Šilalė
Contact:

2011-01-15 10:44

O tau neatrodo, kad tie amerikonai turi ir be šito puslapio kur angliškai paskaityt ? Anglų kalba ir taip visko pilna.

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2011-01-15 11:11

Ne tame esmė. Visi šitie 'straipsniai' jau parašyti pagal kitakalbius straipsnius, tai nėra tolko tą iš naujo daryt.
O jeigu galvojat, kad 'ir taip jau yra, kam to reikia' tai kam išvis kažką daryt? Dalis žmonių moka angliškai, kita dalis pažįsta googletranslate.
Kažkokia čia mada forumo atmušinėt entuziazmą ką nors daryt, likęs tik susireikšminimas, kokie mes visi reikalingi ir kaip neturim laiko.
Pys.

dext
Posts: 120
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Sydney, Australia
Contact:

2011-01-15 12:53

hell wrote:Gal kas galetu paaiskinti kame cia beda, kodel negaliu normalei ieiti i modding.lt puslapi. Visa laika turiu naudoti proxy ir siuo metu pasijunges proxy, nes kitaip nekrauna puslapio. Jau pabodo visa laik ta proxy naudoti, nes labai letai puslapi krauna.. ar cia mano ip adresas kokiam juodam sarase ar kame cia beda yra, kitus lt puslapius varto be problemu tik su situo tinklapiu turiu problemu..
Matyt, dėl kažko pakliuvo tavo IP į servriai.lt blacklist'ą. Bandyk rašyti į jų supportą.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-01-15 17:12

Išties, anglų kalba informacijos yra labai daug, apžvalgų gausu visokių, todėl mes orentuojamės į Lietuvos skaitytojus.

User avatar
hell
Posts: 113
Joined: 2009-06-30 14:21
Location: Kaunas
Contact:

2011-01-15 17:26

Jau keliais dienas kaip ir gerai viskas. As pats kaunietis esu, o namo lekiu jau sausio 22d. as cia atlekes tik atostogu buvau ir pasiprekinti :) Jai vel neleis ieiti i tinklapi tai pakentesiu kelias dienas :)
Thermaltake Armor+Mx | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.8 Ghz | Cooler Thermaltake v1 | Asus p5e | DDR2 8GB ram 1066 G.Skill |His 6850 1GB |Foto --> http://public.fotki.com/zingeris/kompas/

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests