Modding.lt irc, dc hub..

Įvairūs klausimai ar pasiūlymai susiję su Modding.lt

Ar reikalingas Modding.lt Dc Hub'as ?

Noriu alaus.
19
41%
Noriu alaus.
8
17%
Noriu alaus.
5
11%
Noriu alaus.
14
30%
 
Total votes: 46
User avatar
hardas999
Posts: 90
Joined: 2005-06-06 18:09
Location: Kaunas
Contact:

2007-03-04 18:17

reikia is pradziu uzduoti apklausa kas gales bent jau kompa laikyti ijungta ijungta puse dienos ar visa diena

aisku jei kas tai estafete galetume perduotume kitiems zmonems


nes jei viena diena hubas ijungtas o kita jau isjungtas tai taip negerai
Amžinas studentas kuriam patinka elektronika :dremel:

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2007-03-05 16:04

Krc sorry kad nebuwau ijunges, juk matet koks dabar mano kompas yra..... bijau kad kas atsitiks, uzhsidegs ir panasiai .. tai laikau huba tik tada kai esu namuose, o tai yra po pietu , bei nakti :P KAI deze pamodinsiu ir viska susidesiu i ja, hubas weiks visa para :) DAr karta sorry ::D
Image

User avatar
Black
Posts: 1402
Joined: 2004-11-25 11:00
Location: Worcester/United Kingdom
Contact:

2007-03-05 16:44

ResidentEvil wrote:Krc sorry kad nebuwau ijunges, juk matet koks dabar mano kompas yra..... bijau kad kas atsitiks, uzhsidegs ir panasiai .. tai laikau huba tik tada kai esu namuose, o tai yra po pietu , bei nakti :P KAI deze pamodinsiu ir viska susidesiu i ja, hubas weiks visa para :) DAr karta sorry ::D


Tragedija tokie dalykai, jau labai stipriai "megejiskas" hub'as bus, kada nores dirbs,kada nores ne. Kazkas cia temoje sake ,kad gali parupinti normalu hub'a , 24/7 ,tai jau su tokiu geriau apsimt.Jei jau daryt,tai daryt gerai :)
[b]CPU:[/b] P4 1.7@2.1ghz willameta
[b]MB:[/b] DFI nb71-bc
[b]RAM:[/b] 256mb 266mhz noname
[b]HDD:[/b] IBM 40gb 7.200rpm 2mb cache
[b]VGA:[/b] ATI Radeon 9000vivo 64mb 128-bit

[b]Project: Simple&Clean[/b]

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2007-03-05 20:38

Vyrai, nenuvilkit alaus.
Vistiek nesuprantu, kam jis reikalingas?
Juk yra daug kitų hubų, kuriuose šimtus kartų daugiau userių.
Iki šiol be jo apsiėjom, ir dabar manau taip pat.
Aišku gali jis būt, bet naudos iš jo mažai.
Tokia buvo mano nuomonė.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2007-03-05 20:49

mAksAz 100% pritariu :thumb:

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2007-03-05 21:03

Black wrote:Tragedija tokie dalykai, jau labai stipriai "megejiskas" hub'as bus, kada nores dirbs,kada nores ne. Kazkas cia temoje sake ,kad gali parupinti normalu hub'a , 24/7 ,tai jau su tokiu geriau apsimt.Jei jau daryt,tai daryt gerai :)
Nu gi ** sakiau kad kai baigsis egzai hubas weix be sustojimo !!! O dabar dar kol modas nebaigras, kaip ash visa sita geri paliksiu iseidamas kai saule ji taip kepina ??? http://i144.photobucket.com/albums/r185 ... C00119.jpg

Palaukit truputi ir viskas bus ok ;)
Image

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2007-03-05 22:00

ResidentEvil viskas ir taip ok, chill out lol

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2007-03-05 22:20

Ne nu tai ash tik tema pamates ishkart net nieko neklauses ijungiau, o ce putotis pradejo, kad tas negerai, tas negerai, man pachiam gi po to galvos skausmas tik ats servas bus, o dabar jau ir vartotoju yra pas mane :) Dar ir bus ! Optimalus palaikys iki 500 useriu, po to pabandysiu serva kelti i skyneta. Antra, panasu i pirma, kdl bandysiu? Nes galimas daiktas jog gausiu kompiuteri, senyvo amziaus, kaip tik DC++ hubui :P Jis veix ir kaip routeris :) Taigi belieka tik laukti :) Beje ta kita kompa jau machiau, ir ruosiuosi ji neblogai pamoddinti :D ATHLON 700 su langu :P :P :P
Image

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2007-03-10 07:11

HUBAS IJUNKTAS, VEIKS KOL ASH BUSIU NAMUOSE KOL MODDO NEDABAIGSIU. TIKRI MODDERIAI GAUNA VIP'a ;)
Image

User avatar
Tadastopp
Posts: 220
Joined: 2005-11-18 16:22
Contact:

2007-03-10 12:06

Gal gali pasakyt kas blogai? "Conection refused by target machine"

P.S. veikia jum tas hub'as ar ne? gal kam pavyko prisijungt? :D

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2007-03-11 01:57

Juk sakiau kad visa para veixime tik po keliu sawaichiu .. :P Ne viskas ish karto :) Duokit kompo sawo moddinga baigti :D Kaip hubas weix visa para tada pranesiu didele didele zinute :D Kad net leksiu von ish forumo :D
Image

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-03-11 02:17

kaip suprast tikri moderiai gauna vip`a ? :)
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
Tadastopp
Posts: 220
Joined: 2005-11-18 16:22
Contact:

2007-03-11 19:24

Na gausi vip'a tam hub'e....O tikras moderis tikriausia tas,kuris padare bent keleta rimtu darbu ir visalaik aktyviai dalyvauja bei reiskia savo mintis forume ;)

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-03-11 19:27

tai kad jau gavau :D lyg ...
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2007-03-31 09:20

Gal kas galetu kokiu paveiksleliu zenklais ir simboliais nupieshti ? :)
Kiek bandziau nei su progem ne kaip neisejo..... :((((((((((
Image

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests