Enermax Modu87+ 700W apžvalga
-
Kaip matau, antra mano PSU apžvalga čia ir antrą kartą nė vieno komentaro. Ar maitinimo blokai modding.lt skaitytojų apskritai nelabai domina, ar kažką reiktų keist pačių apžvalgų rašyme/informacijos pateikime/testavime? Būtų malonu sulaukt šiokio tokio feedback'o.
- Doomas
Matai, apzvalgos yra geras dalykas, bet perkant visi ziuri i kaina, i rekomendacijas bet nelabai i apzvalgas, o sitas PSU nepasizymi nei iskirtine kaina, nei gamintojo populiarumu ir etc...
Kai nuvaziuoja stogas - atsiveria DANGUS.....

-
apzvalgos puiku ir smagu paskaityt, bet jis nepakliuva i sarasa "man reikia" 

- 1GNAS
Ir šiaip, maitblokiai taip greit netobulėja kaip kiti kompiuterio komponentai, tad rečiau tenka ir pirkti.
-
Prie progos reiks perskaityt, bet iš pirmo žvilgsnio matosi, kad neblogai padirbėta.
Gal kada kokia picoPSU apžvalga planuojama? Arba aš nemoku ieškot, arba išties picoPSU Lietuvoje yra deficitinė prekė? Yra manančių priešingai? Bučiau dėkingas už pagalbą.
Gal kada kokia picoPSU apžvalga planuojama? Arba aš nemoku ieškot, arba išties picoPSU Lietuvoje yra deficitinė prekė? Yra manančių priešingai? Bučiau dėkingas už pagalbą.
Lenovo T520 / i5-2450 @ 2.5Ghz / Samsung 830 128GB / 8GB / Win 8 Pro.
-
Negaliu garantuot, bet gali būt, kad mėnesio bėgyje pirksiu sau iš ebay picoPSU ar jo kloną. Tokiu atveju ir apžvalgą padaryčiau.override wrote:Gal kada kokia picoPSU apžvalga planuojama? Arba aš nemoku ieškot, arba išties picoPSU Lietuvoje yra deficitinė prekė? Yra manančių priešingai? Bučiau dėkingas už pagalbą.

-
- Information
-