VU Meter (part II)

Jūsų nuomonės bei patarimai apie mūsų straipsnius..
User avatar
xxegidijus
Posts: 3
Joined: 2008-05-21 23:50
Location: Lietuva
Contact:

2008-05-27 22:48

Kas jungiasi iš ledo į mikrūške, pliusas ar minusas?

User avatar
Wormsas
Posts: 193
Joined: 2005-12-17 15:03
Location: Elektrenai
Contact:

2008-05-28 12:48

xxegidijus wrote:Kas jungiasi iš ledo į mikrūške, pliusas ar minusas?
Atrodo minusas. :read:

User avatar
dowka3
Posts: 2
Joined: 2008-10-29 12:57
Location: vilnius
Contact:

2008-11-23 14:59

o sita schema gera ?
Image

User avatar
Vytleris
Posts: 4
Joined: 2008-11-21 11:53
Location: Marijampole
Contact:

2008-11-26 10:12

O kas nors bandė pažaist su BAR režimu? Pagal šią schemą meteris veiks tik DOT režimu. Užtrumpinus 9 kontaktą su maitinimu persijungia į BAR. Kažkodėl man šis režimas labiau patiko.

User avatar
Vytleris
Posts: 4
Joined: 2008-11-21 11:53
Location: Marijampole
Contact:

2008-11-26 10:40

P.s. C1 turėtų būt šiek tiek didesnis, bent jau 470mF. Kodėl? Todėl, kad meteri jungiat prie garso išėjimo, o prie garso išėjimo kartu prijungiate ir kolonėlių stiprintuvo signalinį laidą, todėl gali įsinešt triukšmų į garso traktą iš LM3915.

User avatar
Beggineris
Posts: 1
Joined: 2009-03-01 19:12
Location: Klp
Contact:

2009-03-01 19:25

Pagaliau užbaigiau ši VU Meter (part II) :)
Puikiai atspindi muzika.Radau pora klaidu schemoje 9 kojelės nereikia niekur jungti, kondensatorius neteisingai parodytas kur + ir - .Va pora foto:
http://img140.imageshack.us/my.php?image=dscn3944.jpg
http://img264.imageshack.us/my.php?image=dscn3945.jpg

User avatar
yzeris
Posts: 1
Joined: 2009-07-03 10:28
Location: Panevezys
Contact:

2009-07-03 10:31

Sveiki. Pasidariau ir aš VU Mater. Susidūriau su viena bėda - ištisai dega 9 ledas (jeigu muzika ir išjungta) ką netaip padariau?

User avatar
GRaViTY
Posts: 18
Joined: 2009-02-16 12:53
Location: Silute
Contact:

2009-07-12 13:25

Sveiki. Perkuosi detales VU meteriui, viska lyg ir suprantu, tik neturiu patirties su varzu apskaiciavimu. Tai iskilo klausimas, kiek gi amperu tam molexe yra (radonam 5V laidelyje)? :D Ir dar kaip suzinoti kokia LED itampa? Nes, pavyzdziu, lemonoj perkant neparasyta. Aciu uz informacija is anksto.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-07-12 14:14

GRaViTY wrote:Sveiki. Perkuosi detales VU meteriui, viska lyg ir suprantu, tik neturiu patirties su varzu apskaiciavimu. Tai iskilo klausimas, kiek gi amperu tam molexe yra (radonam 5V laidelyje)? :D Ir dar kaip suzinoti kokia LED itampa? Nes, pavyzdziu, lemonoj perkant neparasyta. Aciu uz informacija is anksto.
http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=835 :read:

User avatar
minex
Posts: 502
Joined: 2005-07-24 20:39
Location: Mrj - Kaunas
Contact:

2009-07-12 15:10

o kiek amperų turi molex`e įtampos tai priklauso nuo tavo maitinimo bloko, ten surašyta kiek A gali atiduoti kiekviena įtampa, bet tau tai neturėtų būti aktualu, gal klausiai kiek led naudoja srovės?

User avatar
GRaViTY
Posts: 18
Joined: 2009-02-16 12:53
Location: Silute
Contact:

2009-07-13 21:06

Nu turbut :D tai kiek naudoja? Nu man reikia tos sroves skaiciaus varzos apskaiciavimui, tai turbut led ir reikia valgomos sroves :D
Pačio pasigamintas daiktas žymiai gražiau žėri nei iš parduotuves. :idea:

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2009-07-13 21:31

20 mA.

User avatar
GRaViTY
Posts: 18
Joined: 2009-02-16 12:53
Location: Silute
Contact:

2009-07-14 16:26

Va, susidariau schema pagal save, gal galite labiau patyrusieji paziuret ar nera kokios klaidos ar ko? Tipo ar galiu pagal ja lituoti dbr? ačiū

http://www.part.lt/img/1d395e77e66a8d2e ... a62549.JPG
Pačio pasigamintas daiktas žymiai gražiau žėri nei iš parduotuves. :idea:

User avatar
mr.eemay
Posts: 345
Joined: 2008-02-10 13:19
Location: Panevezys
Contact:

2009-07-14 21:15

Viskas atrodo gerai, bet:

1. Kam tas jungiklis ant 9 kojos? Norėsi persijunginėt tarp rėžimų?
2. Čia nori padaryti 2 diodų eiles? Turiu abejonių, tau mikroschema gali pradėti kaisti nuo 2x didesnės srovės. Pasibandyk! Jei kais, taip palikti nerekomenduoju...

Anyway, joks aš patyręs, manim pasitikėt nereikia :D
AMD athlon x64 +3200/club3D ATI radeon x700-512mb/PQI ddr 512mb/WD 1002FBYS SATA/AsRock 939 dual-sata 2
LENOVO G550 T4200/4Gb ddr3/320Gb 7200rpm/G105M
X360 ELITE
PS3
wii

User avatar
GRaViTY
Posts: 18
Joined: 2009-02-16 12:53
Location: Silute
Contact:

2009-07-14 21:22

1. Kiek skaiciau cia tai kazkas sake kad rezimus keist taip galima.
2. Taip pat cia perskaiciau, kad gali betkiek tu lempu ten det, jug ne + ten eina o - i mikroschema.
Pačio pasigamintas daiktas žymiai gražiau žėri nei iš parduotuves. :idea:

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest