BitComet

Programinė įranga
Post Reply
User avatar
-=Inquisitor=-
Posts: 273
Joined: 2005-04-18 13:21
Location: Kaunas
Contact:

2005-06-22 16:19

Ka reik daryt kad siustu per bitcomet o ne per paprasta downloada. Kai paspaudziu ant *.torrent failo (ar kaip jis ten) pradeda paprasta siuntima :confused: Padekit.

User avatar
][eXe
Posts: 611
Joined: 2004-11-28 17:50
Location: Lietuva-Vilnius
Contact:

2005-06-22 16:54

tai paprastas siuntimas atsius tau torrento failiuka, kuris poto automatiskai paleis BITCOMET (ar kokia kita programa) ir parsius tavo norima faila
[color=DarkRed]CPU:[/color] Athlon 3200+ Socket939
[color=DarkRed]Motherboard:[/color] Abit AV8
[color=DarkRed]RAM:[/color] 512MB Dual DDR400 2x256MB
[color=DarkRed]Video:[/color] Sparkle GeForce 6600GT
[color=DarkRed]HDD:[/color] Seagate 200Gb SATA
[color=DarkRed]DVD+-RW:[/color] NEC ND-3500AG
[color=DarkRed]PSU:[/color] 420W COBA KING
[color=DarkRed]Monitor:[/color] LG L1720P working on DVI

User avatar
-=Inquisitor=-
Posts: 273
Joined: 2005-04-18 13:21
Location: Kaunas
Contact:

2005-06-22 17:05

tai tas *.torrent failiukas siaip daug uzima!!!

User avatar
Rsx
Posts: 1068
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Klaipėda
Contact:

2005-06-22 17:53

Kuo didesnį failą siūsi tuo daugiau užims *.torent failas
Athlon XP +1900 :: Ram: DDR 1gb :: Ati Radeon 9550 128mb 128bit :: Mb:Shutle AK32A :: HDD:Samsung 80Gb IDE + Samsung 250gb IDE ::Zalman 460W Psu

HTPC: AMD Duron 950mhz :: DFI AM35 :: SDR 256mb :: GeForce2 MX 32mb :: WD 10gb :: D-link wifi adapter

User avatar
TomaziokaZ
Posts: 34
Joined: 2005-02-01 17:58
Contact:

2005-06-23 16:55

kiek tas daug ?:D ash siunchiaus GTA SA , jis uzheme daugiau negu 4 gb.. o torentas uzheme net nepamenu... mazhiau nej puse mb ;]

User avatar
Rsx
Posts: 1068
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Klaipėda
Contact:

2005-06-23 21:02

Tai taip ir turi būti, jai pavyzdžiui siūstum koki kelių minučių video failą tai jis net 5 kb neužimtu (dar aišku kokybė daug ką daro)
Athlon XP +1900 :: Ram: DDR 1gb :: Ati Radeon 9550 128mb 128bit :: Mb:Shutle AK32A :: HDD:Samsung 80Gb IDE + Samsung 250gb IDE ::Zalman 460W Psu

HTPC: AMD Duron 950mhz :: DFI AM35 :: SDR 256mb :: GeForce2 MX 32mb :: WD 10gb :: D-link wifi adapter

User avatar
Flyer
Posts: 88
Joined: 2005-07-18 16:20
Location: Vilnius
Contact:

2005-07-18 19:07

Kokybe video failo ne torrento.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest