Reikia pagalbos su windows 8

Operacinės sistemos
Post Reply
User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-04-14 08:35

Sveiki. Jau kuris laikas naudoju windows 8. Man je patinka, nes jie tikrai greitai dirba net be ssd.
Zodziu persirasiau OS visiskai svariai. Ir nuo to laiko prasidejo problemos. Procesorius dirba iki 50% kol neijungiu tasko. Ijungus ji dingsta apkrovimas.
Bet cia dar nieko. Niekaip negaliu isjungti kompo nei per start nei per knopke. Neveikia netgi restart funkcija. Galiu tik uzmidyti kompa.
Aisku jeigu laikai knopke ilgai pc issijungia, bet tai nelabai protingas budas :)
Bios atstatytas defaltu. Nepadejo. Perrasiau OS is naujo. Vistiek nepadejo. Ar gali buti taip, kad kazkas su motka negerai?

Laukiu tik protingu atsakimu, o ne tyokiu kad win8 sudas ir t.t. :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-04-14 08:54

As irgi naudoju win 8 jau kuris laikas, man ir jie patinka. Pas mane veikia normaliai. O tu nemanai, kad windows install'as negeras? (nebent esi tas vienas is penkiu saziningu lietuviu :D ) pabandyk sita http://thepiratebay.se/torrent/8061344/ ... ncluded%5D" onclick="window.open(this.href);return false; , as pats naudoju butent sita, tik kita aktivatoriu, kuri jeigu reiks, galesiu kaskokiu budu atsiust.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-04-14 09:30

Instalas tikrai geras ir svarus. Naudoju sios win kaip orginalius su live akauntu. Tiesa tie patis win pas manes ir netbuke sukasi. Tai kai uzmigdau stacionaru ir ijungiu netbuka stacionaras atsibunda :D Kazkur dubliuojasi. Cia aisku del to pacio logino. Anksciau to nebudavo kad neitu isjungti pc. Prasidejo viskas po to kai isemiau ssd ir suinstalinau i paprasta hdd. Na bet nemanau kad laikmenos pakeitimas tam turetu daryti itaka :) Win gyditi. Tad ir updeitu atsisiuntimas tam neturetu duoti itakos. Beto problema jau buvo iki pirmu updeitu. Beja jeigu kazka suinstalinus reikalauja restarto tai gaunasi taip. Jog restartas neva prasideda ir ties Restarting jis pakimba. Kitam fore skaiciau kad tokios bedos prasideda del kazkokiu virusu arba del neva per daug starto metu paleistu programu, bet abu atmeciau.
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-04-14 09:32

DjBendis wrote:Procesorius dirba iki 50% kol neijungiu tasko.
Task manager ? :)

Pas mane buvo virusas apkraunantis pc ir jokios geriausios antivirusinės jo nematė :) Išsprendžiau apsiginklavęs google, alum ir kantrybe ;)
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-04-14 09:34

Siaip ar taip pabandyk koki kita windows. win7, xp zodziu, bet ka. jeigu problema issispres, tai bus aisku, kad motka gera. Dar gali pabandyt full hdd format, nes quick format neistrina duomenu is hdd, tarp kuriu gali buti virusas. Tai reiketu daryti su diskpart isijungus cmd, bet ne per windows, o per bet kur kitur (pvz. kai idedi win8 diska ir pasirodo raides repair computer paspaudi ten, o paskui dar kazkur pora kartu paspaudi ir ismeta cmd).
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-04-14 10:32

Andrejka wrote:
DjBendis wrote:Procesorius dirba iki 50% kol neijungiu tasko.
Task manager ? :)

Pas mane buvo virusas apkraunantis pc ir jokios geriausios antivirusinės jo nematė :) Išsprendžiau apsiginklavęs google, alum ir kantrybe ;)
Gal gali konkreciau :D Nes sita beda budavo pas mane tiek su win 7 tiek su 8. Tik su 8 tai pasireiskia po labai ilgo pc naudojimo. Nesu is tu kur win perrasineja kas pora menesiu :) Ir pvz siuo metu mano kompo procas visiskai neapkrautas. Tas kas tai padaro veikia nepastoviai. Beto kai prasidejo beda del pc neissijungimo. Buvo ir kitokia problema. Konfigu sutrikimas. Kad ir kokius pakeitimus darydavau paciuose win po restarto viskas budavo po defoltu. Pvz crosfire mode ijungus po rr jis budavo isjungtas kaip ir dazniu pakeitimai stodavosi i senas vezias :)

Nezinau kodel, bet as vistiek kazkaip nusiteikias pries savo motka ven del jos firmos :D Kiek apie ta firma pasiskaitai visos motkos neva paskutinis slamstas.
ASRock 890GX Extrime3 Sita nesamone pirkau del to kad ji neva gerai bendrauja su amd ir del to kad i ja galima sukisti tris gpu. Nors poreikis yra naudoti tik du :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-04-14 10:38

Justin wrote:Siaip ar taip pabandyk koki kita windows. win7, xp zodziu, bet ka. jeigu problema issispres, tai bus aisku, kad motka gera. Dar gali pabandyt full hdd format, nes quick format neistrina duomenu is hdd, tarp kuriu gali buti virusas. Tai reiketu daryti su diskpart isijungus cmd, bet ne per windows, o per bet kur kitur (pvz. kai idedi win8 diska ir pasirodo raides repair computer paspaudi ten, o paskui dar kazkur pora kartu paspaudi ir ismeta cmd).
Mintis tavo gal ir nieko. Bet kas liecia full formata. Tai patikiek butu labai gaila tai padaryti, nes skeltas 1tb hdd kurio viena dalis uzimta mazdaug 500gb torentu failu kurie tiek man reikalingi tiek del reitingo :) Cia butu beveik tas pats kas nusipirkti tuscia kompa :) O Beto formatas uztruktu tikrai ne 10 min :)
Dar turiu minti kad reikia susikurti kita live akaunta ir instalinti is naujo win. Gal visdelto yra kazkokia apsauga kuri suveikia kai tie patis win dubliuojami. Cia kaip su steam acc. Jeigu vienas naudojasi kitas neprisijungia. O bandat tai padaryti atjungia ir pirma prisijungusi vartotoja.
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-04-14 11:14

tai pabandyk idet ssd atgal i ta kompa ir i ji imest windoze, toku budu patikrinsi ar harde yra virusas. O kas liecia su neissaugojimu biose, tai arba cmos baterija, arba pabandyk nuflashint biosa. O del live acc, tai man atrodo (dabar tiksliai nepamenu), kad kazkaip eina susikurt offline acc. Pabandyk pazaist su tuo acc. :) Dar pamasciau, kad tavo proca gali uzkrauti toks vienas windowsu (SYSTEM berods) procesas. Pas mane jis kartais irgi uzkrauna apie 50% CPU, padarau end process, kelias sekundes aprimsta paskui vel tas procesas prasideda. Tai padarau end process kelis kartus ir buna ramu :)
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-04-14 15:52

Justin wrote:tai pabandyk idet ssd atgal i ta kompa ir i ji imest windoze, toku budu patikrinsi ar harde yra virusas. O kas liecia su neissaugojimu biose, tai arba cmos baterija, arba pabandyk nuflashint biosa. O del live acc, tai man atrodo (dabar tiksliai nepamenu), kad kazkaip eina susikurt offline acc. Pabandyk pazaist su tuo acc. :) Dar pamasciau, kad tavo proca gali uzkrauti toks vienas windowsu (SYSTEM berods) procesas. Pas mane jis kartais irgi uzkrauna apie 50% CPU, padarau end process, kelias sekundes aprimsta paskui vel tas procesas prasideda. Tai padarau end process kelis kartus ir buna ramu :)
Del configu nustatymu issaugojimo bios cia vapse nieko detas. Ne bios nesilaiko ka nustatau o paciose win. Na bet sitai po perinstaliavivo sutvarke. Gal buvo kiakia klaida rasant OS. Failas apie kuri tu kalbi procesose turbut rundll32 jis randasi C:\Windows\System32\RUNDLL32.EXE Jeigu instalini draiverius ne is eiles ir po kaikuriu svarbesniu nedarai rr tada procesuose jie pasileidzia du o kartais trys. No to apsikrauna procas ir kaikurios programos arba zaidimai tiesiog nepasileidzia. Apie tai as gerai zinau :)
SSD atgal nebedesiu, nes man jau darosi gaila mano netbuko. Kad isimti laikmena turiu pilnai skersti savo pc. Na beto kazkaip del virusu as abejojiu. Nelendu i kazkokius xxx
ir nesisiunciu is neaiskiu svetainiu. Baneriu niekados nespaudziu. O su torentais rimtu kazkokiu virusu tiesiog negali parsisiusti. Beto nedurna mano antivirusine. Ji iskart sureguoja jeigu svetainei yra kensmingo turinio taip pat ir su failais :)
Live acc tu cia kazka maisai. Kalbu ne apie windows live kur zaidimams naudojamas :D O ant mano win instalo tiesiog neimanoma nesuvedus live meilo ir logino instalo pabaigti. Zodziu isbandysiu su kitais win ir kitu hdd. Jeigu tai nepades tai as vapse liksiu debilo vietoj :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-04-14 18:05

Dekui uz info. Dabar issiaikinau kad tas procesas yra windows search filter host, uzkraudavo proca , dbr jau nieko. O siaip net nezinau. As bandyciau win7 ar xp i kita hdd isimest ir ziuret kas bus.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-04-14 21:30

Na jisai paleidus pc pats pasileisdavo ir varydavo 100 proc cpu load'ą. Tada paleidi task manager pažiūrėti kas gi apkrauna tą kompą. Matai kad cpu apkrova mažėja iki 0 ir aušintuvas sumažina apsūkas. Tada aš pradėjau google naudotis, paieškos žodžiai maždaug: cpu overheating 100 percent task manager ir t.t. Radau kažkur forumuose temą, radau viską kaip sustabdyti ištrinti ir išnaikinti iš kompiuterio galutinai.
Pabandyk kokią System Monitorinimo programėle pasinaudoti. Tie virusiukai tokias programėles pamačiusios iš karto pasislėpia.
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest