Mac'OS

Operacinės sistemos
Post Reply
BlackAmber
Posts: 10
Joined: 2011-03-03 18:23
Contact:

2011-03-16 22:57

Sveiki , yra koks nors budas isirasyti mac os x , leopard i paprasta namu kompiuteri ? iskart dekojiu uz atsakymus :)

User avatar
Geltona Žalia Raudona
Posts: 185
Joined: 2008-11-30 21:33
Location: .
Contact:

2011-03-16 23:05

Žinau tik šitą būdą:
http://www.efixusb.com/efix-usb-v1-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
arba senesnis
http://www.efixusb.com/efix-usb-v1-01.html" onclick="window.open(this.href);return false;

BlackAmber
Posts: 10
Joined: 2011-03-03 18:23
Contact:

2011-03-16 23:07

Kaip supratau be to EFIX nieko nebus ? :D

User avatar
Geltona Žalia Raudona
Posts: 185
Joined: 2008-11-30 21:33
Location: .
Contact:

2011-03-16 23:10

Dar gali susirast kokią progarmą, kuri windowsų išvaizdą pakeistų ;)
Gal yra dar kitas būdas, paprasčiausiai nesidomėjau daugiau šitu reikalu ;)

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2011-03-17 00:56

Budu tikrai yra ir kitokiu.

Buvau pas save notebooke susirases MacOS 10.kazkuris. Ka naudojau tai buvo nuhackinta MacOS kad veiktu su paprastu BIOS. Dabar neatsiminsiu kaip vadinos bet po torrentus pasiknisus greitai rasi. Vienintelis dalykas kad veikia normaliai tik ant Core2Duo proco. Egzistuoja ir skirti AMD, bet nei vieno ju paleist nepavyko.

Beveik veikia reiskia kad neveikia: Wireless, batarkes rodmenys, isjungimo mygtukas ir panasiai.

Kitas galimas variantas butu pasileisti MacOS per Virtual Machine. Tam reikia VMware playerio (jei gerai pamenu), nuhackinto vmx failo imigui, ir proco kuris palaiko virtualizacija (taipogi Core2Duo).

Jei domina daugiau info galesiu pabandyt pasiknist ka gi ten naudojau.

Siaip klausimas butu kokiam tiklsui tai renki? Jei tik paziurejimui kaip atrodo MacOS- gali paziuret per VMa ir ramiai trint lauk, nes pajegumai bus neispudingi. Jei ilgalaikiam naudojimui, tai reiktu rasyt y harda ir tiketis kad bus palaikomas tavo HW.

Beje EFI reikalavimas yra nulauztas, tai gali nesistengt jo pirkt.

BlackAmber
Posts: 10
Joined: 2011-03-03 18:23
Contact:

2011-03-17 08:16

EFIX ir nesiruosiu pirkt , reikes keliaut ir man sndn i interneto platybes ir pasiknisti :) ruosiosi pirkt apple nesiojiama kompiuteri ir , noretus kazkiek pasinaudot os'u aiku yra tekia naudotis ir anksciau , bet tai buvo paprasti dalykai intreneto narsimas ir t.t. :D ka manau kekvienas zmogas sugebes :) o as noreciau laisviau naudotis biski :)

EDIT

http://www.makeuseof.com/tag/how-to-ins ... ing-a-mac/" onclick="window.open(this.href);return false; radau stai toke pamokeles , tik idomu ant kiek ji patikima :/

User avatar
1GNAS
Posts: 34
Joined: 2010-12-18 15:58
Location: Šilalė
Contact:

2011-03-17 12:30

Pagooglink Hackintosh ir rasi viską kaip pasidaryt :)

marashz
Posts: 27
Joined: 2010-09-29 14:58
Contact:

2011-03-17 17:03

Su gigabyte P55 motinom ir Intelio i3/i5/i7 nesunku suinstaliuot hackintosh'ą. Šeip viskas priklauso nuo tavo turimo kompo, kokios jame dalys, nes jei bus nesuderinama pvz. vaizdo korta, tai teks sėdėti su maža rezoliucija ir be akseleracijos, jei tinklo kortai nėra kext'ų (tvarkyklių), tai be interneto būsi ir t.t.
http://www.kexts.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tonymacx86.com" onclick="window.open(this.href);return false;

BlackAmber
Posts: 10
Joined: 2011-03-03 18:23
Contact:

2011-03-17 22:30

procesorius intel quad Q6600 @ 2,40GHz

Ram : 4GBS

Motinine : Intel DG33BU

Videlka : 4600 atis bet pagal dezia tai 4670 ar koke :) over clocinta :)

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2011-03-17 23:07

Nesu tuo tikras, bet kiek pamenu MacOS su ATI nedraugauja.

marashz
Posts: 27
Joined: 2010-09-29 14:58
Contact:

2011-03-18 00:25

Draugauja su ATI, tik ne visom. Dabar naudojant Lion (10.7) kext'us, net nereikia jokių injection'ų ar spec. chameleon'o (ATI5750/5770/5850/5870/ ir kažkokiom 6xxx tikrai, dėl 4xxx nežinau).

Šiandien jau vėlu, rytoj parašysiu ką kaip bandyt daryt (tik parašykit šioj temoj ką nors, kad matyčiau tarp naujų pranešimų).
O DVD įrenginys SATA ar IDE? Ir dar hardą reikės formatuot į GUID (taigi dings visi duomenys), nes kad įrašyt į MBR, reikia burti, o ir kaip stabiliai veiks hackintosh'as vėliau, nežinau.

Šeštadienis
Posts: 32
Joined: 2011-03-17 21:35
Contact:

2011-03-18 11:48

Iš patirties galiu pasakyt - išbandysi hackintosh - nebenorėsi realaus mac... Susigadinsi visą įspūdį. Todėl aš nežaidės pirkau macbooką ir tik taip išbandžiau - nesigaliu.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest