Dėl Windows XP įsirašymo

Operacinės sistemos
User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2009-09-30 07:32

nu ok, pasijungiau BIOS'ą nustačiau kad pirmas būtų CD rom o antras HDD(taip jau buvo nustatyta) bet tas pats šė. gal atvirkščiai tada rekia?

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2009-09-30 08:47

O CD įkišai? Jis bootinis?

User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2009-09-30 12:05

nu įdėtas WIN XP diskas.

User avatar
sidabrinis
Posts: 531
Joined: 2006-03-01 18:37
Location: Raudondvaris
Contact:

2009-09-30 13:11

gi klausia ar bootable ar ne tas diskas tavo :D
CPU: AMD A64 X2 4200+
RAM: 2x 1 GB DDR2-667
VGA: 8600GT 256MB DDR2
HDD: WDC WD10EALS 1 TB
LCD: Samsung SyncMaster BX2240
Keyboard: Logitech Wireless Illuminated K800
Mouse: Logitech M705

User avatar
Dainius
Posts: 470
Joined: 2005-01-10 19:26
Location: Kaunas
Contact:

2009-09-30 14:58

Na jei orginalus CD tai cia beabejo jis toks, taciau jei kazkas bande daryt copy->paste matyt nepavyko..

User avatar
sidabrinis
Posts: 531
Joined: 2006-03-01 18:37
Location: Raudondvaris
Contact:

2009-09-30 15:04

kaskodel abejoju kad originalus..
CPU: AMD A64 X2 4200+
RAM: 2x 1 GB DDR2-667
VGA: 8600GT 256MB DDR2
HDD: WDC WD10EALS 1 TB
LCD: Samsung SyncMaster BX2240
Keyboard: Logitech Wireless Illuminated K800
Mouse: Logitech M705

User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2009-10-01 14:19

turiu gal 5 diskus su neivienais neina. idejau ta vistos diska- instaliacija eina. galiu laisvai gaut ir originalu, taciau nemanau kad su tuo kas nors gautusi

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-10-01 14:27

Negi neturi draugų kurie moka instaliuoti win? Padėtų tau, nes nematant ką tu ten darai ir ką matai sunku kažką konkrečiai patart.

User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2009-11-18 14:32

sveiki, bandant perrasyt OS stai tokios bedos...
pradzioj viskas tvarkoj, padariau kad bootintu is cd, ismeta paspaust betkoki klavisa paspaudi, pradeda ten kraut failus ir poto ismeta sita
Image
jei kaip nurodo paspaudi F7 toliau viskas sklandziai, suformatuoja diska, pradeda irasineti win, iraso 100% ir vel ismeta panasu langa i sita o tada jau belieka rastartas ir vel rasyt viska is naujo... kame gali but reikalas?
:gauloise:

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2009-11-18 14:42

Bandyk kitą Setup diską, BIOS'ą atnaujink, RAMus pracheckink.

User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2009-11-18 14:44

kita diska bandziau situacija identiska... O kaip BIOS'a atsinaujint? nes kaip suprantu kazka apie tai ir sneka ten :)
:gauloise:

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2009-11-18 14:46

Pagal motinos modelį gamintojo svetainėj atrandi BIOSą, o ten jau visos instrukcijos.

User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2010-04-14 13:48

va, aš ir vėl čia, tik su kita problema. žodžiu, mano draugo pc sugedo, paprašė, kad perrašyčiau win'us. tad aš nusprendžiau pažiūrėti kas yra. žodžiu pradžioj buvo kad pasijungia background bet nėra nei sidebaro nei ikonų. ždž pats exploreris deramai neužsikrauna. bandžiau perrašyti win(xp buvo, xp ir norėjau rašyt) bet pc š malt pradėjo. nuolatos ima bootint iš cd(jei neįdėtas rašo kažką panašaus į unable to read from CD/DVD.. Rašyt bandžiau per visur, per kelis cd, tačiau niekas nesikeičia. kame problema? nebežinau ko griebtis..

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2010-04-14 16:36

Pirmiausiai susitvarkyk, kad bootintų iš ten kur ir priklauso (t.y. HDD, nusistato per BIOS), tada jau žiūrėk kas darosi arba nešk kompa tiem kas supranta.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest