Dėl Windows XP įsirašymo

Operacinės sistemos
User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2009-09-29 07:21

Sveiki. Bandau įsirašyti Win XP (dabartinė Vista x84 Ultimate) tačiau kažkas negerai.

Image

kur problema?

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2009-09-29 08:14

Bandai rašyti tiesiai iš Vistos. Tikriausiai nėra downgradinimo galimybės, todėl išsisaugok visus reikalingus failus kur nors ir rašyk ant viršaus XP.

User avatar
Nemesiz
Posts: 335
Joined: 2008-10-14 14:13
Location: Kaunas/Siauliai
Contact:

2009-09-29 09:04

Uzkrauk kompakta pries uzsikraunant OS
Processor: Intel® Core™2 Quad Q9450 2.66GHz
Motherboard: Asus P5E-VM HDMI
Physical Memory: 4 * ( Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX )
I closed windows and opened Linux

User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2009-09-29 14:47

Nemesiz- bandžiau. kažkodėl net neišmeta užrašo "Press Any Key to boot from CD"

mAksAz- nelabai supratau ką norėjai pasakyti? :idea:

User avatar
daktaras12
Posts: 46
Joined: 2009-02-06 20:31
Location: Kaunas
Contact:

2009-09-29 15:13

Geriausias bet ilgesnis darbas. Išimti HDD ir kitam kompe ištraukti svarbius duomenis ir ji performatuoti.Nes Vista pasilieka "nematomą" direktorija ~10GB pačios atstatymui.O jau tada gali naujai įrašyti ir XP. Čia aš ūkiškai nupasakojau, tikiuosi padėjau. ;)

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-09-29 15:36

Visų pirma reikia BIOS'e nustatyti Boot Priority - kad pirma iš CD-Rom krautų.

User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2009-09-29 16:26

gali plačiau paaiškint kaip tai atlinkt, nes aš su BIOS žalias ;/


User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2009-09-29 17:49

atrodo viskas normaliai, bet debiliška VISTA, biosas kažkoks juodas langas, vienintelis "į temą" pasirinkimas yra bet ir tas nepadėjo. neina krč. ;/

User avatar
Danis11
Posts: 3
Joined: 2009-08-30 22:01
Location: Vilniu
Contact:

2009-09-29 18:07

Ijunginejant pc spausk F2, Del, priklauso nuo tavo sistemos.
Tada susieskok first bot device ir padaryk cd-rom.
Tada paspaudi any key ir t.t
[img]http://modding.lt/client/images/modding_teaser.gif[/img]

User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2009-09-29 19:48

nėra tokio. tėra tik Enable Boot logging
čia vienintelis kuris į temą

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2009-09-29 20:10

Jungiant kompą, po POST'o būna užrašiukas dažniausiai: "Press Fxx to enter Boot menu" ar kažkas panašaus. Pamygus tą mygelį atsiranda sąrašiukas pasirinkimų, iš ko bootintis. Pasirink CD/DVD ar kažką tokio.

User avatar
hero
Posts: 11
Joined: 2009-09-29 06:55
Location: Varėna
Contact:

2009-09-29 20:23

ryt pabandysiu, bet aš bandau kai būna toks mirksintis brūkšniukas (prieš vistos bootinimą)

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2009-09-29 20:25

bandyk kuomet vos tik ima bootintis (t.y. anksciau), parodo koki paveiksliuka ar ka. Gali bandyt spaudinet F5 - F12, tai dazniausiai iskviecia boot manageri.
DELL D630 T7700|2GB|80GB SSD|14" Windows 7

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-09-29 21:58

tai dar prieš tą mirksintį brūkšnį turi spėt nuspaust. Perkrauk ir spaudeliok visą laiką Del.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest