Del windows

Operacinės sistemos
Post Reply
User avatar
ziogelis
Posts: 8
Joined: 2007-12-10 20:21
Location: Siauliai

2008-03-01 10:33

norejau paklausti kas gali buti bandau ijungtai programa meta is not a valid Win32 application kas gali buti kaip susitvarkyti?

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-03-01 14:16

exe mustas, nu sagadintas
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2008-03-03 00:29

nesugadintas, tiesiog ten mini nesuderinanumas ainasu win 32 interfeisu :)
Image

User avatar
Lukas
Posts: 377
Joined: 2008-04-11 20:25
Location: Alytus
Contact:

2008-11-13 12:51

nenorėjau kurti naujos temos. tai gal kas padėsit?
Kas yra? Man deamon tools neįsirašo.
Image


User avatar
Lukas
Posts: 377
Joined: 2008-04-11 20:25
Location: Alytus
Contact:

2008-11-13 15:43

po to kai padariau tai kas ten parodyta, labai lėtai užsikrauna pc.... :(

User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2008-11-23 22:13

nekuriant nauju temu be reikalo parasysiu cia... gal kas zinosit kaip issprest problema... zodziu vakar isjungiau pc, viskas visiskai normaliai kaip ir visada, siandien ryte isijungiu pc kazkokiu keistu uzrasu pavare ir vel pradejo normaliai krautis tik letokai kazkaip nu uzsikrove, pasirode windows zenkliukas ir ismete, kad reikai pabaigti update irasinet nu ka galvoju palauksiu ne pirmas kartas cia taip, ir to update neuzkrauna nei vieno procento ir iskart pats pc padaro restart o poto vel viskas i naujo ir vel isnaujo..... :( p.s. cia vista
:gauloise:

User avatar
Wyshniukas
Posts: 152
Joined: 2008-11-01 20:50
Location: Didžioji Britanija
Contact:

2008-11-23 22:32

cr8er wrote:nekuriant nauju temu be reikalo parasysiu cia... gal kas zinosit kaip issprest problema... zodziu vakar isjungiau pc, viskas visiskai normaliai kaip ir visada, siandien ryte isijungiu pc kazkokiu keistu uzrasu pavare ir vel pradejo normaliai krautis tik letokai kazkaip nu uzsikrove, pasirode windows zenkliukas ir ismete, kad reikai pabaigti update irasinet nu ka galvoju palauksiu ne pirmas kartas cia taip, ir to update neuzkrauna nei vieno procento ir iskart pats pc padaro restart o poto vel viskas i naujo ir vel isnaujo..... :( p.s. cia vista
System Restore nenori padaryt keletą dienų atgal?
[font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black][b]CPU:[/b] Intel E5200 @ 3.2GHz[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black]
[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black][b]MB:[/b] [/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=Black]Asus P5K
[b]RAM:[/b] 4GB DDR2-800 GeIL Black Dragon
[b]VGA:[/b] 8600GT 512MB DDR2[/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black] passive
[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=Black][b]HDD:[/b] WD Raptor OEM 160GB SATAII, Samsung [/color][/font][font=Verdana][color=Black] SpinPoint 1xHD1003IJJ
[b]PSU:[/b] Corsair HX520W
[b]Case:[/b] Antec 900[/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple]
[/color][/color][/color][/font]

User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2008-11-23 22:33

patarimas kokiu metodu tai daroma :worried: :rolleyesa:
:gauloise:

User avatar
Wyshniukas
Posts: 152
Joined: 2008-11-01 20:50
Location: Didžioji Britanija
Contact:

2008-11-23 22:38

cr8er wrote:patarimas kokiu metodu tai daroma :worried: :rolleyesa:
Pabandyk prisijungti per Safe Mode, bus Start - Accessories - System Tools jeigu neklystu, o ten jau pagal instrukcijas suprasi. Į Safe Mode gali patekt spaudžiant F8 įsijungiant kompiuterį.
[font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black][b]CPU:[/b] Intel E5200 @ 3.2GHz[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black]
[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black][b]MB:[/b] [/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=Black]Asus P5K
[b]RAM:[/b] 4GB DDR2-800 GeIL Black Dragon
[b]VGA:[/b] 8600GT 512MB DDR2[/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black] passive
[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=Black][b]HDD:[/b] WD Raptor OEM 160GB SATAII, Samsung [/color][/font][font=Verdana][color=Black] SpinPoint 1xHD1003IJJ
[b]PSU:[/b] Corsair HX520W
[b]Case:[/b] Antec 900[/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple]
[/color][/color][/color][/font]

User avatar
cr8er
Posts: 478
Joined: 2007-01-01 22:37
Location: LT
Contact:

2008-11-23 22:41

bandziau per safe mode paleist bet nepasileidzia.... tik juodam ekrane peles kursorius pasirodo ir viskas....
:gauloise:

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-08-15 16:54

Įjungus kompą rodo tuščią darbalaukį, nieko nėra. iškvietus Task manager mėginu paleist komandą Explorer bet neatsiranda jis. Kaip į My PC patekt? ačiū

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2010-08-15 17:02

O per "safe mode" irgi nepavyksta?

Imago
Posts: 182
Joined: 2010-07-16 09:40
Contact:

2010-08-15 17:08

iller wrote:Įjungus kompą rodo tuščią darbalaukį, nieko nėra. iškvietus Task manager mėginu paleist komandą Explorer bet neatsiranda jis. Kaip į My PC patekt? ačiū
task manager > file > new task > c:
neveikia ? patenki i c diska normaliai

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-08-15 18:36

jau susitvarbiau, ačiū atsakiusiems ;)

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest