Essential by CreAtive (APTARIMAS)

Kritikuok projektus, patark, pasakyk ka manai.
Post Reply
User avatar
CreAtive
Posts: 432
Joined: 2004-12-28 12:00
Location: Kėdainiai
Contact:

2011-02-08 23:22

Kažkas nenormalaus darosi su mano i7-920. Temperatūros nežmoniškos, tik biški apkrauni CPU ir jau ant MB dega raudona CPU temp lemputė, temperatūra dirbant su Premiere užkyla 90>. Nesuprantu kas darosi :worried:

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-02-08 23:43

pasitikrink dažnius, voltažą. O gal aušintuvas kaip susikratė ir neprispaustas tinkamai. Nors gal nelabai realu.. :rolleyesa:

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-02-09 00:11

Kokius ram naudoji ?

User avatar
CreAtive
Posts: 432
Joined: 2004-12-28 12:00
Location: Kėdainiai
Contact:

2011-02-09 00:36

Va visas mano part list'as:

Intel i7-920 2.66GHz SLBEJ D0
Gigabyte EX58-UD4P
Corsair XMS3 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL9
Gigabyte 4890 OC 1GB
Samsung F1 1TB
Corsair TX 850W

Branduoliai užkaista net iki 100C, apkrovus CPU 70-90%, tačiau bendra CPU temperatūra neperžengia 80C. Tai nežinau, čia gerai ar blogai :rolleyesa:

User avatar
dzap
Posts: 483
Joined: 2010-02-12 02:32
Location: Vilnius-Kaunas
Contact:

2011-02-09 00:53

kokios itampos? kokia ram itampa? Taip suprantu, termopastos ir ausintuvo bukle jau tikrinai?

User avatar
citrius
Posts: 194
Joined: 2010-04-28 18:34
Location: Kaunas
Contact:

2011-02-09 08:51

Cia blogai. Ir jei ramai dirba didesnia itampa negu raso I7 cpu suderinamume, tiesiog info intel ;) tai tavo procui liko gyventi gal max savaite.

Pabandyk sumazinti ram pradziai numesk itampa iki (norm veikinciu priklauso nuo MB) 1.5V, manau reikes ir pralaiduma iki 1333 padaryti is 1600. Tada pamegynk pasukioti testus... Jei OK taip ir palik, daug neprarasi :D
AMD FX-8350 BE (4.7Ghz), WC Innovatec+, Asus Sabertooth fx990
Corsair Vengeance 1866 CL9 8GB , GeForce GTX770,
SSD OZC Agility3 120GB, WD10EARS, WD10EADS, Platimax 1000W, Antec 1200
X-Fi Platinum Fatal1ty Champion, Razer Taipan & Imperator

User avatar
CreAtive
Posts: 432
Joined: 2004-12-28 12:00
Location: Kėdainiai
Contact:

2011-02-09 09:22

citrius wrote:Cia blogai. Ir jei ramai dirba didesnia itampa negu raso I7 cpu suderinamume, tiesiog info intel ;) tai tavo procui liko gyventi gal max savaite.

Pabandyk sumazinti ram pradziai numesk itampa iki (norm veikinciu priklauso nuo MB) 1.5V, manau reikes ir pralaiduma iki 1333 padaryti is 1600. Tada pamegynk pasukioti testus... Jei OK taip ir palik, daug neprarasi :D
Idle Core įtampa 0.928V, RAM 1,5V. Ramybės būsenoje aš tokių temperatūrų neturiu, jos būna ~48C, bet kai duodi apkrovos, tarkim renderini video, temperatūra užkyla iki nežmoniško lygio. O šiaip tai tegul miršta, garantiją turiu, tad naują gausiu jei reikės...

Nebuvau dar nuėmęs Intel aušintuvo, nes bijau kad viskas nulužinės ir nebeuždėsiu aš jo. Vienkartinis juk jis...

*ATNAUJINU* Intel'io aušintuvas buvo atšokęs! :duh: Dabar atrodo viskas gerai, bet galvoju ar tik nebuvo perkaitintas CPU.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-02-09 11:33

Čia ne mašinos variklis, kad perkaitintum. Shut dpwn manau būtų, jei perkaistų. Intelai nepasižymi tuo, kad perkaistų, vat AMD tai sudekt gali (nors dėl jaunų modelių nežinau).

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2011-02-09 11:44

AMD gyvena su 35 laipsniais ir nedega.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-02-09 11:55

Su atvėpusių aušintuvu Phenomas ir 35C ?

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2011-02-09 13:26

Nepastebėjau atnaujinimo.

User avatar
CreAtive
Posts: 432
Joined: 2004-12-28 12:00
Location: Kėdainiai
Contact:

2011-02-09 14:24

iller wrote:Čia ne mašinos variklis, kad perkaitintum. Shut dpwn manau būtų, jei perkaistų. Intelai nepasižymi tuo, kad perkaistų, vat AMD tai sudekt gali (nors dėl jaunų modelių nežinau).
Buvo vienas shut down. Reikia skubiai pasikeisti aušintuvą, nes nežinai kada vėl jis atšoks...

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-02-09 14:34

Gal netesingai sudėjai jį? Nes ten auseles tas sukinėt reikia, nereisingai sudėjus jis laikosi, bet neprispaudžia.

User avatar
CreAtive
Posts: 432
Joined: 2004-12-28 12:00
Location: Kėdainiai
Contact:

2011-02-09 14:45

iller wrote:Gal netesingai sudėjai jį? Nes ten auseles tas sukinėt reikia, nereisingai sudėjus jis laikosi, bet neprispaudžia.
Teisingai jis buvo surinktas. Rankenėlės įspaudžiamos ir užsukamos rodyklės puse, tačiau dabar užsukant jas jis kaip tik atsiplaiduoja. Žodžiu sulūžęs daiktas.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-02-09 16:01

Tai ko gero jų sukt nereikia? Kažkaip ten buvo, kai montavau tai nepamenu tiksliai kaip dariau, bet irgi bėdų buvo su atšokimu. Tu nusiimk motininę ir pamėgink pernaują sumontuoti. Gal ne iki galo prispaudei tai ir atšoko.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest