Intel Core 2 Duo OC E7300

Viskas apie OC nuo mhz iki ghz :)
User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-08-06 01:40

Tai pas tave gi DDR3, tai jeigu pigesni tai ir palik taimingus 8 8 8 20 (tikiuosi skiri kas yra ram timingai ir kas yra daugiklis jau ? ) DDR3 atminčiai timingai 5 5 5 15 ir gražiausiame sapne su papuotom blondinėm nesisapnavo :D
Pabandyk kokius taimingus tipo 9-9-9-24 statyt, fsb kelt toliau, o voltus irgi ir žaidi sau taip :)

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-08-06 08:45

nu nžn,310x10 ribos jam man rods... nes uzkelus 320,voltazus, uzhaltina.
Image

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-08-06 11:47

Tai gal trūksta aušinimo, nepagalvojai ?
Ir dar gali būti toks bajeriukas jog reikia bios pasikeisti, nes gigabyte motininėms išleidžia pastoviai naujų biosų šmiosų, o labai retai kurie leidžia normaliai daryti OC.
Čia kaip pas mane nuo F1 iki F14 išleido, o normaliai viskas veikia tik su F6 :-/

Manau čia ir bus pagrproblema pas tau.

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-08-06 12:42

ResidentEvil wrote:Tai gal trūksta aušinimo, nepagalvojai ?
Ir dar gali būti toks bajeriukas jog reikia bios pasikeisti, nes gigabyte motininėms išleidžia pastoviai naujų biosų šmiosų, o labai retai kurie leidžia normaliai daryti OC.
Čia kaip pas mane nuo F1 iki F14 išleido, o normaliai viskas veikia tik su F6 :-/

Manau čia ir bus pagrproblema pas tau.
Asrockas pas manes :)
Atnaujinau,aiškus naujinau BIOS pirma karta,buvo baimes kad susigadins BIOS. nefenia,veikia dabar,buvo P1.30,dabar P1.50,pora nauju funkciju atsirado :clap:
bet kaip sakiau vistiek daugiau 320 neina.
Image

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-08-08 07:47

ResidentEvil wrote:Mesk foto iš bioso :)
Image
Image
Image
cia mazdaug defaultas
Image

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-08-08 11:29

Ten kur DRAM frequency turi būti tie
auto,
1:2,
2:3,
4:5,
Ir pan. Tai dėk 1:2, t.y. mažiausią ir varyk OC toliau lol

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-08-08 16:00

ResidentEvil wrote:Ten kur DRAM frequency turi būti tie
auto,
1:2,
2:3,
4:5,
Ir pan. Tai dėk 1:2, t.y. mažiausią ir varyk OC toliau lol
:DD ne,ten yra 400Mhz ir 533Mhz(1:2) ,padariau taip,ir nieko,320x10 viskas haltina.
Image

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-08-08 21:18

Memory multiplierio neina pasikeisti ? Nu tai tada naujink bios... Nesąmonės kažkokios krč.. :)

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-08-21 11:09

atnaujinau. gi rasiau
Image

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-08-24 16:17

Nu tada mesk pc pro langą :D

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest