OC asmeniniai rekordai :)

Viskas apie OC nuo mhz iki ghz :)
Post Reply
User avatar
nOmad
Posts: 138
Joined: 2007-09-13 10:17
Location: Kaunas
Contact:

2007-11-10 09:40

blectva wrote: Štai, nieko dar kolkas neturbinau, čia tiesiog noriu palyginti oficialius nVidia draiverius ir neoficialius ;]]. Na ir aišku išvada, neoficialūs yra geresni :D.
Na taip jei ne riva tunerio atsisakymas kelti daznius su tais extrem draiveriais.
Kokia korta turi ?

User avatar
blectva
Posts: 258
Joined: 2007-07-22 09:01
Location: Europe
Contact:

2007-11-10 11:25

nOmad wrote:Na taip jei ne riva tunerio atsisakymas kelti daznius su tais extrem draiveriais.
Kokia korta turi ?
8600 GTS, laisvai dar išeitų turbinti, bet tai darysiu kai nusipirksiu zalman aušintuvą kokį geresnį.
Telefonininkas.

User avatar
ARS
Posts: 1064
Joined: 2006-01-23 16:44
Location: Šiauliai
Contact:

2007-11-10 12:28

blectva wrote:8600 GTS, laisvai dar išeitų turbinti, bet tai darysiu kai nusipirksiu zalman aušintuvą kokį geresnį.
Ir gerai padarysi, nes tas tavo Silent'as turėtų belekaip kaisti ....

Mano Asus 8600GT su originaliu Zalman tipo aušintuvu neapkrauta ~50 laipsniu laikosi ...

User avatar
blectva
Posts: 258
Joined: 2007-07-22 09:01
Location: Europe
Contact:

2007-11-10 13:30

ARS wrote:Ir gerai padarysi, nes tas tavo Silent'as turėtų belekaip kaisti ....

Mano Asus 8600GT su originaliu Zalman tipo aušintuvu neapkrauta ~50 laipsniu laikosi ...
O brač, neapkrautas pas mane ASUS 8600 GTS tupi 42-44 laipsniu su tuo paprastu aušintuvu.. Bet vat klaustukas, kurį zalman aušintuvą apsimokėtų pirkti labiau už ~100 lt.
Telefonininkas.

User avatar
ARS
Posts: 1064
Joined: 2006-01-23 16:44
Location: Šiauliai
Contact:

2007-11-10 18:33

blectva wrote:O brač, neapkrautas pas mane ASUS 8600 GTS tupi 42-44 laipsniu su tuo paprastu aušintuvu.. Bet vat klaustukas, kurį zalman aušintuvą apsimokėtų pirkti labiau už ~100 lt.
Nebūtina gi Zalman'o pirkti ... Yra ir kitų fgamintojų ... Svarbiausia yra kuo didesnis radiatoriaus plotas ir kuo didesnis ventiliatorius, aišku, šiais laikais radiatorius turi būti varinis ir su Heatpipe technologija :) ...

Mane tai šitas visai sudomino :) ... Tik va tikras sunkiasvoris jis ...
http://www.zalman.co.kr/eng/product/vie ... 9&code=013

User avatar
est.
Posts: 40
Joined: 2006-08-29 02:23
Location: UK
Contact:

2008-01-02 23:00

Ir aš pasigirsiu:
• Aušintuvas: Arctic Cooling Freezer 7 Pro
• Motininė: ASUS P5N-E SLI
• Procesorius: Intel Core 2 Duo E2140 (1.6 GHz)

Užturbinau iki 3.2 GHz. 100% oveclock!
Užkėliau rated FSB iki 1600 MHz ir VCore įtampą iki V1.41, visa kita default. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=291421

Apkrautas @ 41-43°C

Image
• Core 2 Duo E8500 @ 3.3GHz • 4x1GB 800MHz GeIL Black Dragon • GTX 260 • ASUS P5N-e SLI

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2008-01-03 21:25

Pagaliau ir mano rankose solidesnis aparatas. ;)

MB: Asus M2N-E, nForce570 Ultra
CPU: AMD ATHLON 64 X2 Dual-Core 5000+ AM2 (65W) BOX
RAM: CORSAIR DDR2 KIT 2X1G 675MHZ TWIN2X2048-5400C4
VGA:inno3D GF8800GT 512MB GDDR3 RAMDAC 400MHZ Core 600MHz Memory 1800MHz
HDD: SEA BARRACUDA 7200.10 250GB SATAII 16MB ST3250410AS

Ūžia kaip lėktuvas, korpusas skylėtas, viduje dar 120mm aušintuvas.
Nieko neturbinta. Rezoliucija 1280x1024.

ImageImage


Matyt draiverius reiks atsisiūsti naujausius, gal tada kas pasikeis.

Nesuprantu, kodel Super PI 1M net 35s. Pasirodė kažkaip nesveikai perdaug. Gal kas turi šį CPU ir galime palyginti?

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-06 12:45

[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2008-01-06 17:03

Ish vis, abieju jusu letai :

Image

Image
Image

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-06 17:11

palygino mat ....
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2008-01-06 17:16

Ishturbink pradzioj A-Data ramus taip kaip ash ishturbinau o po to sakyk :]]
Image

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2008-01-06 19:02

Fuct_uP_Kid tai pas tave irgi 2600Mhz tikrų.. Tu ką nors turbinai?

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-06 19:33

ResidentEvil as tavo vietoje 17 s nesigirciau, pries metus galejai, dabar nelygis.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
-=Inquisitor=-
Posts: 273
Joined: 2005-04-18 13:21
Location: Kaunas
Contact:

2008-01-07 19:12

Image
nieks neturbinta, ramai a-data overclockers edition 1000+, nepilnu pajėgumu sukas :) nors čia jau offtopic, nes nėr OC :D:D

User avatar
`VrX-StylE`
Posts: 154
Joined: 2005-11-06 20:17
Location: Shiauliai [Pietinis]
Contact:

2008-01-08 16:38

Taigi atsinaujinau vaizdo plokste nuo 7900GS i 8800GT.

Dazniai:
CPU - 2.5Ghz
VGA - 744/2000

Image

Neprudai, bet vis sis tas :) Aisku su XP OS butu apie kokius ~900morku daugiau, plius dar reiktu paieskotu driveriu kokiu geresniu, ir RAM CL5, o ne CL4 kaip turetu buti, nes per kvaila pagrindine plokste neduoda reikiamu Voltage uzkelti, yra 1.95 o reikia minimum 2.0, kiek skaiciau nuo bios nebepasikeis, reiks kai nedrebes rankos pasidaryt vram voltmod, bet ten jau labai smulkios kojeles kur reikia lituoti..
[color=RoyalBlue]Processor[/color]: Intel® Core™2 Quad Q9300 2.5GHz | [color=royalblue]Motherboard[/color]: Asus P5Q Pro | [color=royalblue]Physical Memory[/color]: 2*A-DATA DDR2 1GB Extreme Edition 800+ | [color=royalblue]Graphics[/color]: Palit 8800GT 512MB, 256bit, OC 720/2000 | [color=RoyalBlue]HDD[/color]: Samsung HD501LJ 500GB | [color=royalblue]Optical drive[/color]: Samsung SH-S16L | [color=royalblue]Monitor[/color]: LG Flatron L226WA-WN 22" Wide | [color=royalblue]Case[/color]: Hec Compucase 6A34 | [color=royalblue]PSU[/color]: Corsair HX520W | [color=royalblue]OS[/color]: Windows Vista Ultimate SP1 | [color=royalblue]Watercooled![/color]

[color=RoyalBlue]Project[/color]:[url=http://modding.lt/forumas/showthread.php?p=51201]Silent-Breath[/url] | In progress...

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest