OC asmeniniai rekordai :)

Viskas apie OC nuo mhz iki ghz :)
User avatar
Simintis
Posts: 373
Joined: 2008-05-12 13:35
Location: Kaunas
Contact:

2010-11-09 01:23

Image
čia kasdieninis 3.47
mano GTX280 retai kada elgiasi kaip visi 280.

User avatar
zirnis
Posts: 379
Joined: 2009-04-12 11:34
Location: Kaunas
Contact:

2010-11-09 11:13

Simintis wrote:http://img441.imageshack.us/img441/9249/cineu.jpg
čia kasdieninis 3.47
mano GTX280 retai kada elgiasi kaip visi 280.
su kokia itampa tau veikia tokiu dazniu? turbut atrakinta daugiklis?
Alien wrote:nesupratau sios vietos, kur intel lenkia amd pagal dazni? turi omeny q6600? kurio stockas yra 2.4ghz :)
tiksliau architektura visai ju kita, nors ant popieriais dazniai panasus, bet intel vistiek spartesni, pvz kaip i7 turi 2,66GHz, o sukasi belekaip.

User avatar
Simintis
Posts: 373
Joined: 2008-05-12 13:35
Location: Kaunas
Contact:

2010-11-14 23:16

Įtampa automatinė apie 1.40-1.42 Taip, atrakintas daugiklis ir ketvirtas branduolys (būtent todėl šis 2.8GHz procesorius ir motininė Asus M4A785TD-V Evo).

Bet va, daugiau nesigauna. Na pradžioj lyg ir išėjo, bet neprisimenu kaip ten buvo su stabilumu. Na suprantu, ramai pas mane ne ocz ir PSU ne corsair bet vis tiek. Žaidžiant su FSB tik iki 3.3GHZ. Toliau pasitelkus daugiklį iki ~3.47. Jei tik su daugikliu - 3.4GHz. Pasitelkus FSB iki 3.47Ghz. O toliau kaip į nematoma siena. Ką bebandyčiau - kelios minutės su prime95 ir smigimas. Bandžiau ir su 3 branduoliais ir su 4. Tas pats velnias. Nesu gerai išmanantis OC, bet nepadeda net kitų žmonių patirtis ant to pačio BIOS ir panašios komplektacijos. Nežinau ką įtarti, savo nemokėjimą, PSU kurio galingumas ant ribos komplektacijai, ar dar koks velnias. Chm. Ramai? Reikia užmesti akį ką rašo tie BSOD.
Tiesa, man įdomu, kodėl everestas rodo prie pirmo branduolio 3410Mhz, prie kitų 3080Mhz. Ar tai kažką sako, ar eilinį karta programa klysta.

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2010-11-28 18:35

10 sekundziu yra gerai, mano kompas per tiek nesusitvarko, jam reikia truputi daugiau laiko :D :D :D .
Image

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2011-05-02 23:39

Na kolegos lipam i 5GHz zona.
Image
CPU toks idomus 4.4 ima be itampos kelimo, toliau teko itampa kelti iki ~1.45V, nors Win rodo tiki 1.4V.
Reikes dar paburti, bet panasu kas cia riba.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-05-03 08:46

O motininė kokia naudojama?

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2011-05-03 11:12

Va visas konfigas:

1 x ASUS HD5570 SILENT PCIE 1GB DDR2 DVI/VGA
4 x Crucial 4GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-10600, CL=9, Unbuffered, NON-ECC, DDR3-1333, 1.5V, 512Meg
1 x ASROCK extreme4 S1155 P67 DDR3 SATA6
1 x CPU Desktop Core i5-2500K 3.3GHz (6MB,S1155,Cooling Fan)
3 x WD CAVIAR BLUE 500GB 3.5" SATA3 7.2K 16M
1 x FSP AURUM GOLD 500W 90+ (80PLUS GOLD)/ ATX v2.3/ EPS v2.92/)


Siandien pabadysiu is RAM sultis isspausti, nes kolkas daugiau 1333 neina.
Ir matke tai visgi kreivoka, dar daug bugu turi.

User avatar
UŽkietėjasdūmelis
Posts: 26
Joined: 2011-04-16 23:04
Location: Kur verda gyvenimas, kur merginos ir trauktinė
Contact:

2011-05-03 15:14

Image
Image
Aušinimas CPU ir VGA stock. Voltažai stockiniai.
Image
Buvo įjungta: AA x4, AF x4 , trilinear optiminization , textures - trilinear, vertical sync - on ir pnš dėl to tik tiek tegavau taškų turbūt.
Last edited by UŽkietėjasdūmelis on 2011-05-03 16:21, edited 2 times in total.
Intel 3Ghz/2GB RAM/GeForce FX 5700LE 128MB/WD 500GB, Windows XP SP3/SMG 80GB/PSU 300W/AUDIO: 2x S-90 90W + Philips RC ,Philips 2x45W + 100W vega

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-05-03 15:24

BackBrain, tau maža 5Ghz ? :))

User avatar
gintas347
Posts: 68
Joined: 2009-12-29 23:22
Location: Gargzdai
Contact:

2011-05-03 15:43

Tai čia iš sportinio intereso :D

ToBeX
Posts: 170
Joined: 2010-03-26 19:38
Contact:

2011-05-03 16:04

As tai nesuoprantu, kaip jusu komponentai toki salti (motinine 17c) tai kiek pas jus kambaryje silumos? Pas mane siuo metu 24, kitaip jau salta sedet...

User avatar
UŽkietėjasdūmelis
Posts: 26
Joined: 2011-04-16 23:04
Location: Kur verda gyvenimas, kur merginos ir trauktinė
Contact:

2011-05-03 16:23

ToBeX wrote:As tai nesuoprantu, kaip jusu komponentai toki salti (motinine 17c) tai kiek pas jus kambaryje silumos? Pas mane siuo metu 24, kitaip jau salta sedet...
Gale korpuso, vintiliatorius orą pumpuoja, ties dalim kur išėjimai korpuse papildomiems komponetams PCI - angos paliktos , cpu fan'o apsukos 3000rpm visalaik ,vasarą ~5100rpm kada jau su kompiuteriu ten grajini ka nors ir namie karštą yra labai.
Intel 3Ghz/2GB RAM/GeForce FX 5700LE 128MB/WD 500GB, Windows XP SP3/SMG 80GB/PSU 300W/AUDIO: 2x S-90 90W + Philips RC ,Philips 2x45W + 100W vega

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2011-05-03 17:13

Nesvarbu kiek ir kokių ventiliatorių jie niekaip neataušins nieko žemiau kambario temperatūros ir netgi iki kambario temepratūros nerealu. 16 laipsnių kambaryje tai su pirstinėm rašyt reikia :)

User avatar
zebr
Posts: 583
Joined: 2008-05-25 12:39
Contact:

2011-05-03 17:20

UŽkietėjasdūmelis wrote:Gale korpuso, vintiliatorius orą pumpuoja, ties dalim kur išėjimai korpuse papildomiems komponetams PCI - angos paliktos , cpu fan'o apsukos 3000rpm visalaik ,vasarą ~5100rpm kada jau su kompiuteriu ten grajini ka nors ir namie karštą yra labai.
~5100 rpm ???

User avatar
Kestas24
Posts: 157
Joined: 2010-01-16 01:53
Location: Klaipėda
Contact:

2011-05-03 20:26

Reiks koki kart ir savo 2500k pasvilint bet be normalaus aušintuvo net nesinori, su stock apsiriboju ties 4,5Ghz

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest