OC asmeniniai rekordai :)

Viskas apie OC nuo mhz iki ghz :)
User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-11-24 21:54

Man testams reikia.

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2009-12-09 20:44

Gaila kad mano tema nesulauke susidomejimo, taigi jeigu visgi noresite koki sena grabuka paoverclockinti iki maximumo, tai galima bus suveikti salto azoto, praktishkai nemokamai, gal netgi gauti patalpas VU salia didelio bambalio su juom ir atlikti eksperimanta =))

Jeigu bus kokiu pasiulymu ir pan drasiai rezhkit :)
Image

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2010-06-03 23:01

Naujas CPU uz 250Lt, paimtas nes mano ankstenis nepalaike virtualizacijos.

Image
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
doweeez
Posts: 135
Joined: 2009-01-25 20:26
Location: Vilnius/Kretinga
Contact:

2010-06-03 23:05

Čia su stock cooleriu? :D

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-06-03 23:06

O čia jau kažkas rimtesnio :)

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2010-06-04 07:39

doweeez wrote:Čia su stock cooleriu? :D
BackBrain wrote:Naujas CPU uz 250Lt, paimtas nes mano ankstenis nepalaike virtualizacijos.
Ausintuvas Scythe Ninja, galima butu ir daugiau spausti, bet tada reiktu papildomu FAN, temperatura ant Orthos ~80C.

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2010-09-02 16:43

Mano pasiekimai (Jie Bus tobulinami,laukite :)) )
AMD Athlon x64 1.80 @ 2.324.4 (seip turetu buti 2.314.4 paklaida CPUZ)

Anksciau pakibdavo ties 245 x9 , o dabar yra 258 x 9 :)
Dar bus clockinama
pabraziu jog cia ant stock :))
beto kai kuriuose MoBo buna idiegti Segmentai,pagal juos ir ziuriu ar OC pavyko :)
C1 reiskia junk lauk
24 reiskia fail
FF Congratz ^^
P.S beja,kai kraunasi bios ,rodo kad yra 9Mhz - x 9 (Epic Fail)
PS as labai atsiprasau foto dabar nera nes imageshack gryba pjauna ^^
EDIT : Pasiekėm 270 x 9 Ribą,procas laikosi nestabiliai,galima dirbti darbus,bet ne žaisti.
Image

User avatar
zirnis
Posts: 379
Joined: 2009-04-12 11:34
Location: Kaunas
Contact:

2010-11-08 20:13

http://www.part.lt/img/76ac1fc5bffdd0bf ... f84828.JPG
pernai turejau Athlon II 250, sukosi be klaidu @3,68 Ghz su MSI 770-C45,
http://www.part.lt/img/f29a6f2ccd7921f7 ... 162390.jpg
Phenom II 925 3,780GHz virs valandos sukosi be klaidu su Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, keliant FSB daugiau win uzsikrauna, bet paleidus prime95 sminga, tai dar nezinau ar cia jau riba, ar paprasciausia itampos neuztenka, ateityje pabandysiu su 1.55V itampa

EDIT: neapsiziurejau del nuotrauku dydzio
Last edited by zirnis on 2010-11-08 20:50, edited 1 time in total.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-11-08 20:39

bauda tau už tokio dydžio img.

User avatar
Alien
Posts: 127
Joined: 2005-12-21 05:46
Contact:

2010-11-08 21:10

zirnis wrote:http://www.part.lt/img/76ac1fc5bffdd0bf ... f84828.JPG
pernai turejau Athlon II 250, sukosi be klaidu @3,68 Ghz su MSI 770-C45,
http://www.part.lt/img/f29a6f2ccd7921f7 ... 162390.jpg
Phenom II 925 3,780GHz virs valandos sukosi be klaidu su Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, keliant FSB daugiau win uzsikrauna, bet paleidus prime95 sminga, tai dar nezinau ar cia jau riba, ar paprasciausia itampos neuztenka, ateityje pabandysiu su 1.55V itampa

EDIT: neapsiziurejau del nuotrauku dydzio
prasuk cinebench su Phenom II 925 3,780GHz idomus score.
q6600@3ghz(lapped) | Titan Fenrir(lapped) | Asus P5E x38 | Corsair 4Gb | MSI 3850 oc | 4x320Gb Raid 0 | Audigy Platinum eX(LM4562 mod)/Solo 7c(tuned) + mivoc SW 1100 A-II | Zalman 600w | LG 22" | Saitek v3 mouse |

User avatar
zirnis
Posts: 379
Joined: 2009-04-12 11:34
Location: Kaunas
Contact:

2010-11-08 21:53

Image
palyginimui stock su paspartintu. Atrodo nebloga programa, geriau uz super pi :D

Seip paspartinta nelabai tikslo yra laikyti, nors su CPU temperaturomis viskas gerai, bet NB/SB kazkiek daugiau syla, tada motinine smarkiau isuka propelerius kurie prijungti prie motinines lizdu, todel daugiau triuksmo.

Image
gerai, kad sujungta viskas vamzdeliais, del NB ir SB ir maitinimo vesumo galeciau pritaisyti ventiliatorius, bet gadinsis vaizdas ir nelabai vietos yra nes tarp cpu ausintuvo ir vga vos 5cm tarpas, tai tilptu tik 4cm ventiliatoriukai

User avatar
Alien
Posts: 127
Joined: 2005-12-21 05:46
Contact:

2010-11-08 22:56

slabnokai, kaip apynaujui cpu, senas q6600 rodo ne ka prastesnius rezultatus :)

Image
q6600@3ghz(lapped) | Titan Fenrir(lapped) | Asus P5E x38 | Corsair 4Gb | MSI 3850 oc | 4x320Gb Raid 0 | Audigy Platinum eX(LM4562 mod)/Solo 7c(tuned) + mivoc SW 1100 A-II | Zalman 600w | LG 22" | Saitek v3 mouse |

User avatar
fretka
Posts: 86
Joined: 2010-09-11 11:37
Contact:

2010-11-08 23:14

Image
nzn ar cia gerai ;D
Image
Bomžas nelietuviškas žodis

User avatar
zirnis
Posts: 379
Joined: 2009-04-12 11:34
Location: Kaunas
Contact:

2010-11-08 23:31

ne toks ir naujas, senos revizijos tai ir OC prastesni rez, reikejo labai itampa kelti, kai naujesni ir su 1,4-1,45V gerai spartinas. Beto intel mhz daugiau uz amd, bet ir kaina uztat CPU, motininiu padoriu =]

User avatar
Alien
Posts: 127
Joined: 2005-12-21 05:46
Contact:

2010-11-08 23:51

zirnis wrote:ne toks ir naujas, senos revizijos tai ir OC prastesni rez, reikejo labai itampa kelti, kai naujesni ir su 1,4-1,45V gerai spartinas. Beto intel mhz daugiau uz amd, bet ir kaina uztat CPU, motininiu padoriu =]
bet ir nesenas geru 1 metu, kaip tuo tarpu q6600 skaiciuoja jau per 3 metus.
zirnis wrote:Beto intel mhz daugiau uz amd, bet ir kaina uztat CPU, motininiu padoriu =]
nesupratau sios vietos, kur intel lenkia amd pagal dazni? turi omeny q6600? kurio stockas yra 2.4ghz :)
q6600@3ghz(lapped) | Titan Fenrir(lapped) | Asus P5E x38 | Corsair 4Gb | MSI 3850 oc | 4x320Gb Raid 0 | Audigy Platinum eX(LM4562 mod)/Solo 7c(tuned) + mivoc SW 1100 A-II | Zalman 600w | LG 22" | Saitek v3 mouse |

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest