OC asmeniniai rekordai :)

Viskas apie OC nuo mhz iki ghz :)
User avatar
sidabrinis
Posts: 531
Joined: 2006-03-01 18:37
Location: Raudondvaris
Contact:

2009-04-06 18:18

anomalija tikra. va mano proco temp.termopasta yra, sisteminis ausintuvas irgi.

Image
CPU: AMD A64 X2 4200+
RAM: 2x 1 GB DDR2-667
VGA: 8600GT 256MB DDR2
HDD: WDC WD10EALS 1 TB
LCD: Samsung SyncMaster BX2240
Keyboard: Logitech Wireless Illuminated K800
Mouse: Logitech M705

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2009-04-06 22:35

ReMiX wrote:Krč netikit netykėkit man po*ui, o dėl tos termo pastos man juokas ima ji nieko neaušina, o galim sakyti prilaiko proca :D aš klausiau Šiauliuose pas gerų meistrų ar būtina termo pastos jie pasakė kad NE.
Galvoji, kad mum ne **? :D
O termopasta šiaip ir neturėtų nieko aušint, ne tokia jos paskirtis.
Jeigu jau tokia nereikalinga ji, tai išsijunk apsaugas BIOSe, ir pakratyk su meile kompą.

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2009-04-07 20:35

gerų meistrų ar būtina termo pastos jie pasakė kad NE.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
mr.eemay
Posts: 345
Joined: 2008-02-10 13:19
Location: Panevezys
Contact:

2009-04-07 21:42

ReMiX: Pasiskaityk geriau, nes... Nu jau verkt norisi.

http://www.bit-tech.net/hardware/2009/0 ... bout-tim/1
AMD athlon x64 +3200/club3D ATI radeon x700-512mb/PQI ddr 512mb/WD 1002FBYS SATA/AsRock 939 dual-sata 2
LENOVO G550 T4200/4Gb ddr3/320Gb 7200rpm/G105M
X360 ELITE
PS3
wii

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2009-04-07 22:48

Amžius:
14
Man irgi sunki pradžia buvo :D

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-11-24 17:48

Negaliu niekaip 3DMark06 pasileisti..

Instaliuojant meta lentelę, kad directx 9.0c reikia, o jį aš jau šimtą kartų instaliavau, iš skirtingų failų.
Image

Mėginant paleisti 3DMark06 meta klaidą:
Image


Patarkit ką daryt, nes jau neviltis ima..:wallbash:

User avatar
sidabrinis
Posts: 531
Joined: 2006-03-01 18:37
Location: Raudondvaris
Contact:

2009-11-24 18:19

O nebandei 3dmark'o is kito failo instalint?man yra mete tokias lenteles.instalinau iš kito failo ir nebemėtė.
CPU: AMD A64 X2 4200+
RAM: 2x 1 GB DDR2-667
VGA: 8600GT 256MB DDR2
HDD: WDC WD10EALS 1 TB
LCD: Samsung SyncMaster BX2240
Keyboard: Logitech Wireless Illuminated K800
Mouse: Logitech M705

User avatar
Nemesiz
Posts: 335
Joined: 2008-10-14 14:13
Location: Kaunas/Siauliai
Contact:

2009-11-24 18:31

pasileisk dxdiag ir ziurek kokiu dll truksta. O sitam atvejui gogole -> d3dx9_28.dll ir parsisiusk ji ir imesk i system32 regis kataloga ir bus OK
Processor: Intel® Core™2 Quad Q9450 2.66GHz
Motherboard: Asus P5E-VM HDMI
Physical Memory: 4 * ( Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX )
I closed windows and opened Linux

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-11-24 19:14

Mėginau gal iš kokių 4 skirtingų setup..

Parsisiunčiau tą .dll ir meta kitą klaidą:

Image

User avatar
Nemesiz
Posts: 335
Joined: 2008-10-14 14:13
Location: Kaunas/Siauliai
Contact:

2009-11-24 19:26

o tau dxdiag ka pranesa ?

Gali pameginti sita isirasyti http://download.microsoft.com/download/ ... redist.exe
Processor: Intel® Core™2 Quad Q9450 2.66GHz
Motherboard: Asus P5E-VM HDMI
Physical Memory: 4 * ( Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX )
I closed windows and opened Linux

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2009-11-24 19:37

gal 3DMark06 bando to failo ieškoti tam tikroje vietoje ir neranda kur tikisi?

Pasileistum kokį http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96645.aspx gal aiškiau būtų?
DELL D630 T7700|2GB|80GB SSD|14" Windows 7

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-11-24 20:04

Nemesiz wrote:o tau dxdiag ka pranesa ?
No problems found.

Pratestavau Direct3D Create9 - viskas ok..
Nemesiz wrote:Gali pameginti sita isirasyti http://download.microsoft.com/download/ ... redist.exe
Kur jį paskui išspaust?



evil pasileist tai aš galiu,tik vargu ar atsirinksiu ko trūksta..

User avatar
Nemesiz
Posts: 335
Joined: 2008-10-14 14:13
Location: Kaunas/Siauliai
Contact:

2009-11-24 20:31

ispakuok ir megink setup paleisti ar koki ten paleideje
Processor: Intel® Core™2 Quad Q9450 2.66GHz
Motherboard: Asus P5E-VM HDMI
Physical Memory: 4 * ( Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX )
I closed windows and opened Linux

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-11-24 20:36

Nepadeda, meta tą pačia lentelę.

Ar gali taip būt dėl integruoto vaizdo?

User avatar
Nemesiz
Posts: 335
Joined: 2008-10-14 14:13
Location: Kaunas/Siauliai
Contact:

2009-11-24 21:37

Neturetu buti, bet integruotos kortos neturi galingumo.
Processor: Intel® Core™2 Quad Q9450 2.66GHz
Motherboard: Asus P5E-VM HDMI
Physical Memory: 4 * ( Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX )
I closed windows and opened Linux

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest