OC asmeniniai rekordai :)

Viskas apie OC nuo mhz iki ghz :)
Post Reply
User avatar
Alien
Posts: 127
Joined: 2005-12-21 05:46
Contact:

2006-05-02 04:23

Stai po pertraukos vel emiausi oc, ir sugalvojau sukurti tokia tema kur zmone sgaletu pasigirti kiek jie esa isspaude is savo gelezies :)) Image truputy papasakosiu:D gpu 570mhz memory 1200 agp bus 82 mhz agp voltazas 1.7 :)
q6600@3ghz(lapped) | Titan Fenrir(lapped) | Asus P5E x38 | Corsair 4Gb | MSI 3850 oc | 4x320Gb Raid 0 | Audigy Platinum eX(LM4562 mod)/Solo 7c(tuned) + mivoc SW 1100 A-II | Zalman 600w | LG 22" | Saitek v3 mouse |

User avatar
D-Sisive
Posts: 475
Joined: 2006-04-13 18:20
Location: pc
Contact:

2006-05-02 06:23

is savo 1463MHz ispaudziau 2034MHz tik su sisteminiais ausintuvais.CPU ausintuvo nekeiciau.Man tai ta 3dmark baisu leist nes jau kai pirma game test darau tai vaizdo plokste belekaip kaist pradeda net pirstus degina nors neikiek neturbinta.
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/13/athlonxp.png[/img]
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img]
[img]http://userbarmaker.com/temp_userbars_shack/791147540507.png[/img]

User avatar
titanas
Posts: 85
Joined: 2006-04-11 08:34
Location: utena
Contact:

2006-05-03 22:24

mano athlon xp, nuo 1.94ghz perejau iki 2.2ghz :|
[color=#ff0000]MB[/color] Abit kv7 || [color=#ff0000]CPU[/color] AMD Athlon 2600+@3000+ || [color=#ff0000]RAM[/color] Corsair 2x 512mb DDR400 || [color=#ff0000]VGA[/color] Daytona Geforce 6600 128mb/128bit || [color=#ff0000]HDD[/color] Samsung 80gb 7200rpm || [color=#ff0000]DVD-RAM[/color] LG ||[color=Red] TV-FM[/color] Leadtek TV2000 XP || [color=#ff0000]PSU[/color] 400w || [color=#ff0000]CASE[/color] Made in home.[u] [url]http://www.modding.projektas.lt/[/url][/u]

User avatar
Pauliakazzz
Posts: 50
Joined: 2006-04-28 14:21
Location: Panevezys
Contact:

2006-05-04 17:45

Nuo savo Athlon XP +2500 1.83GHz overclock'inau iki 2.15GHz su high performance,seip buvau ir daugiau bet pagailo kompo :) Viskas ant box cooler tik su asmeninem modifikacijom idle temp 40.C burn ~49.C :)) Tik nesuprantu kodel everest pradejo rodyti, kad mano cpu tipas 2800+, gal del to, kad nustatyta high performance :thumb:
http://img382.imageshack.us/img382/7026/untitled5jx.jpg
MSI K7N2 Delta-L :rock: CPU AMD Athlon XP 2500+@3000+ =] RAM PQI 512MB DDR400 :wallbash: VGA Nvidia FX5200 :duh: HDD Samsung 80GB 7200rpm :p DVD-RAM LG :p CASE Magnus :dremel:

User avatar
titanas
Posts: 85
Joined: 2006-04-11 08:34
Location: utena
Contact:

2006-05-04 19:12

nes tavo ir yra 2800+ (2.15ghz). va as savo kai paturbinau iki 2.2ghz tai daba raso 3000+. Viskas normalu :)
[color=#ff0000]MB[/color] Abit kv7 || [color=#ff0000]CPU[/color] AMD Athlon 2600+@3000+ || [color=#ff0000]RAM[/color] Corsair 2x 512mb DDR400 || [color=#ff0000]VGA[/color] Daytona Geforce 6600 128mb/128bit || [color=#ff0000]HDD[/color] Samsung 80gb 7200rpm || [color=#ff0000]DVD-RAM[/color] LG ||[color=Red] TV-FM[/color] Leadtek TV2000 XP || [color=#ff0000]PSU[/color] 400w || [color=#ff0000]CASE[/color] Made in home.[u] [url]http://www.modding.projektas.lt/[/url][/u]

User avatar
MaTeL1S
Posts: 1789
Joined: 2005-03-17 17:13
Location: Vilnius
Contact:

2006-05-04 19:20

Celeroną nuo 400 iki 500. Veikė.
matelioproduktai.lt

User avatar
Pauliakazzz
Posts: 50
Joined: 2006-04-28 14:21
Location: Panevezys
Contact:

2006-05-04 19:32

Titanas, negali buti 2800+ nes mano default yra 2500+.
Paziurek:
http://img245.imageshack.us/img245/8756/untitled7mu.jpg

Kaip matau ant desktop yra css :D mldc. Geras servuose losi ar gz ar server 21? ar dar kokiam? Koks nick zaidime?
MSI K7N2 Delta-L :rock: CPU AMD Athlon XP 2500+@3000+ =] RAM PQI 512MB DDR400 :wallbash: VGA Nvidia FX5200 :duh: HDD Samsung 80GB 7200rpm :p DVD-RAM LG :p CASE Magnus :dremel:

User avatar
D-Sisive
Posts: 475
Joined: 2006-04-13 18:20
Location: pc
Contact:

2006-05-04 20:43

http://img293.imageshack.us/img293/228/3dmark6eg.gif norisi verk pamacius toki rezultata
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/13/athlonxp.png[/img]
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img]
[img]http://userbarmaker.com/temp_userbars_shack/791147540507.png[/img]

User avatar
titanas
Posts: 85
Joined: 2006-04-11 08:34
Location: utena
Contact:

2006-05-04 21:28

Pauliakazzz: nesuprantu ka reiskia 'isgalvotais'? pazek biose gal nustatei netycia ir rodo. Nes kitaip nerodytu. As va paturbinau tai ir rodo evereste kad 3000+. Stebuklais netikiu :)
[color=#ff0000]MB[/color] Abit kv7 || [color=#ff0000]CPU[/color] AMD Athlon 2600+@3000+ || [color=#ff0000]RAM[/color] Corsair 2x 512mb DDR400 || [color=#ff0000]VGA[/color] Daytona Geforce 6600 128mb/128bit || [color=#ff0000]HDD[/color] Samsung 80gb 7200rpm || [color=#ff0000]DVD-RAM[/color] LG ||[color=Red] TV-FM[/color] Leadtek TV2000 XP || [color=#ff0000]PSU[/color] 400w || [color=#ff0000]CASE[/color] Made in home.[u] [url]http://www.modding.projektas.lt/[/url][/u]

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2006-05-04 21:56

ai, pas Mane stabiliai siuo metu dirba ~2.3ghz, screeshotui neturiu laiko, padarysiu kitakart, taciau, maniskis bartonas, pasiekia stulbinamus rezultatus... :thumb: vga, nieko kieto tik 525 1050@630 1300 ir del visko kalti tie samsung vramai.. :duh:
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2006-05-04 22:20

ai, pas Mane stabiliai siuo metu dirba ~2.3ghz, screeshotui neturiu laiko, padarysiu kitakart, taciau, maniskis bartonas, pasiekia stulbinamus rezultatus... :thumb: vga, nieko kieto tik 525 1050@630 1300 ir del visko kalti tie samsung vramai.. :duh:
EDIT: tai, va, atrsirado laiko, tai testuoju kokiu rezimu geriau veikia 2500+ 1.83ghz@ 3200+ 2.2ghz=11*200 http://img172.imageshack.us/img172/2755 ... 2001xs.jpg , ar 2.3ghz 200*11.5. zinau, kad daugiklio kelimas spartos neduoda, taciau, mistiskai daug geriau veikia. ;)
na ir vga http://img413.imageshack.us/img413/1493/vga5hj.jpg
o stai ir cpu rekordas http://img413.imageshack.us/img413/2263/cpurekas3zk.jpg
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

User avatar
Alien
Posts: 127
Joined: 2005-12-21 05:46
Contact:

2006-05-04 23:52

GANG, ydomu kiek renka taviske 6600gt 3dmark03 :thumb: ?
q6600@3ghz(lapped) | Titan Fenrir(lapped) | Asus P5E x38 | Corsair 4Gb | MSI 3850 oc | 4x320Gb Raid 0 | Audigy Platinum eX(LM4562 mod)/Solo 7c(tuned) + mivoc SW 1100 A-II | Zalman 600w | LG 22" | Saitek v3 mouse |

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2006-05-05 12:43

Is Duron 750 y 1000. Ir vaizduske GF3 Ti-200 GPU is 175 y kokius ~250 (bet nera galios skirtumo nuo 220 tai tiek ir palikau).
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
LiBriS
Posts: 473
Joined: 2005-12-12 14:33
Location: Klaipeda
Contact:

2006-05-05 13:45

Iš Duron 950 į 980 ar panašiai. :D Daugiau netraukia motina, berods, arba mano Duronas labai lievas pasitaikė.
Gal parašas ir nekokia vieta savireklamai, bet... [url=http://www.youtube.com/watch?v=G76rflNgJg4]Libris - Memento Mori[/url]

User avatar
LiBriS
Posts: 473
Joined: 2005-12-12 14:33
Location: Klaipeda
Contact:

2006-05-06 02:56

Image


Oh yeah. 88 Marks. Beat this!
Gal parašas ir nekokia vieta savireklamai, bet... [url=http://www.youtube.com/watch?v=G76rflNgJg4]Libris - Memento Mori[/url]

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests