OC pradedančiajam

Viskas apie OC nuo mhz iki ghz :)
Post Reply
User avatar
D-Sisive
Posts: 475
Joined: 2006-04-13 18:20
Location: pc
Contact:

2006-04-14 13:15

vistiek rodo ta pati.

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2006-04-14 17:36

Tai juk pakeli 3D rezime dazni, o kaip ziuri tai 2D. Viska ten teisingai manau rodo
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
D-Sisive
Posts: 475
Joined: 2006-04-13 18:20
Location: pc
Contact:

2006-04-14 17:47

nea as keliau 2d. o reikia kelti visus ? pas mane yra 2d 3d low power 3d performance

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2006-04-14 19:34

D-Sisive wrote:nea as keliau 2d. o reikia kelti visus ? pas mane yra 2d 3d low power 3d performance
Reikia kelt 3d
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
D-Sisive
Posts: 475
Joined: 2006-04-13 18:20
Location: pc
Contact:

2006-04-14 19:41

low power ar performance ??

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-04-14 22:37

performance !!!!
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-04-15 11:26

arba wisus is karto wienodais dazniais
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
DiAx
Posts: 48
Joined: 2005-08-07 10:44
Contact:

2006-04-15 17:27

Kazkokios nesamones vyksta su mano vaizduske. Pakeliau as daznius, bet zaidimai ir kita dar daugiau strigt pradejo, kad ir padidini daznius po truputi ant zaidimu FPS mazeja, o kai padarau default viskas gerai. Nesuprantu kodel turbinant daugiau stringa viskas. Vaizduske Nvidia Geforce fx5600 (leadtek). Tai kas paaiskinkit man kaip cia viskas vyksta. Aciu.

User avatar
D-Sisive
Posts: 475
Joined: 2006-04-13 18:20
Location: pc
Contact:

2006-04-15 18:09

tada mazink daznius :D

User avatar
DiAx
Posts: 48
Joined: 2005-08-07 10:44
Contact:

2006-04-15 19:04

Kai pakeli Core Clock iki pabaigos kur dar saugu, kelis FPS laimi, bet kai keli Memory Clock FPS mazeja

User avatar
LiBriS
Posts: 473
Joined: 2005-12-12 14:33
Location: Klaipeda
Contact:

2006-04-15 19:17

Tai nekelk tu to Memory Clock. Gal tiesiog nepasisekė kortą nusipirkt. Arba pabandyk Core Clock default o Mem Clock pakelt ir t.t. Improvizuok vienu žodžiu...
Gal parašas ir nekokia vieta savireklamai, bet... [url=http://www.youtube.com/watch?v=G76rflNgJg4]Libris - Memento Mori[/url]

User avatar
D-Sisive
Posts: 475
Joined: 2006-04-13 18:20
Location: pc
Contact:

2006-04-27 13:12

va žmones ką išspaudžiau iš savo senuko 1.4GHz.galiu ir daugaiu pakelt , bet po 179 FBS neberodo temp http://img161.imageshack.us/img161/4648/finish6wf.gif kaip matot temp yra baisei mažos. nzn del ko bet pc labai gerai aušinasi.

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2006-04-27 15:26

koks dar senukas 1.4ghz? juk cia bartonas 2500+, su 1.83 ghz. kadangi matau, veikia su tokiu voltazu, reiskia, bandyk statyt 200fsb, galbut uzteks tokio voltazo, tai butu jau 3200+, bent jau..
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

User avatar
D-Sisive
Posts: 475
Joined: 2006-04-13 18:20
Location: pc
Contact:

2006-04-27 15:31

cia amd athlon xp 1900+ org 133FBS.sakau jai pakeliu daugiau nei 178FBS man CPU temp neberodo.

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2006-04-27 15:37

ai... galvojau, kad cia bartonas.. :) tai, jei gerai veikia, tik temp nerodo, tai nekreipk i tai demesio.. ;)
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest