Keičiu į ka nors

Turite atliekamo hardwaro, o gal jums ko nors reikia... ?

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2010-10-04 09:11

evil wrote:...Keisčiau į kitus senus CPU, kolekcijai...
Pas mano seneli po sofa maciau kazkada metesi Intel 286 :rolleyesa:

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2010-10-04 10:39

Tokis?

Image

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2010-10-04 13:20

Tikrai nepamenu, bet ten visa motinine su RAMais ir CPU buvo.

anykei
Posts: 218
Joined: 2010-08-21 20:13
Location: Vilnius
Contact:

2010-10-04 21:50

iller wrote:Gal kas turit kokį crt moniką keitimui į alų ar dar ką Vilniuje? Gali būt su kokiu nedideliu defektu.
jei dar reik CRT turiu 15'' reikia laida pakeist ir viskas bus ok nes nuo jo laida ant didesnio uzsidejau, galeciau keist i koki korpusa arba i sena mb su procu
1 karta pjauk 9 kartus keikis

oM5
Posts: 57
Joined: 2010-04-24 21:55
Location: Vilnius
Contact:

2010-10-16 16:15

Turiu 2 modemus, jie man nereikalingi. Liko nuo zebra interneto. Pirmas atrodo taip Image ir antras Image Jei kam reikia, pasiimkit vilnius.
C2D e5300 3.2ghz/stock/Asrock G31m-VS/Apacer 4gb/HD 6750 OC/SG 500gb/Frontier VISION/Corsair CX500//Logitech Y-SAE71/ACME MA-02/Microlab M-820+Philips SHP2000

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2010-11-30 11:43

Tas pirmasis, tai ne modemas, o šviesolaidinio signalo konverteris. Ir jis priklauso TEO, o ne tau, taip, kad jei atiduosi, po to turėsi susimokėti TEO, atsargiai :)

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2011-01-08 17:51

Keisciau telefona sonyericson f100i i kanors :)
Siaip domintu hdd, automagnetola ar dar kasnors :)

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2011-02-01 08:52

Originalas geriau žino kas priklauso teo, o kas priklauso jam :)))

Norbertas
Posts: 37
Joined: 2010-10-26 12:18
Contact:

2011-02-06 13:59

Keiciu Asus EN 8800 GT (TOP) 512mb i NVidia 8800 GTS 512mb arba atvirksciai. Tiesiog reik kad abi butu vienodos jungiant SLi.
Arba keiciu abi i dvi Radeon tinkamas crossfire funkcijai.

Siulyti ivairius variantus.
Vilnius
8 683 74232
norbertas.j@gmail.com
arba pm chia
Monitorius su pele. Ir dar
AMD FX8350 4.0Ghz / Gigabyte 990XA-UD3 / ASUS STRIX R9 380X 4GB / DDR3 Kingston HyperX 1866 2x8GB / HDD 1TB / SSD ADATA SP900 128GB / Be quite System power 8 600W / 4 x Deepcool 120 fans

User avatar
Alius
Posts: 64
Joined: 2009-08-09 12:32
Location: Vilnius
Contact:

2011-02-14 15:55

Yra keturios (2x video, 1x interneto, 1x telefono) ISA plokštės ir
Pentium III Slot1, 450MHz procesorius.

Veiksmas Vilniuje.

Domintu keitimas į nedidelės talpos HDD.

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2011-02-20 14:44

Turiu nereikalingą USB Bluetooth adapterį, panašų į šį:
Image

hakeris123
Posts: 73
Joined: 2011-01-28 00:44
Contact:

2011-02-21 14:42

ka keisti noretum?

oM5
Posts: 57
Joined: 2010-04-24 21:55
Location: Vilnius
Contact:

2011-04-30 14:22

Yra maitino blokas 350w. (1x20+4pin, 1x4pin (i motinine), 2x sata, 4xmolex ir 1 flopy) Veikiantis :D Tik ijungus uzia labai apie 5min. Vilnius [dezute svyturio gintarinio :D]

Jau nera :) Paeme [nemielas]. Gero jam naudojimo :D
Last edited by oM5 on 2011-05-01 18:44, edited 1 time in total.
C2D e5300 3.2ghz/stock/Asrock G31m-VS/Apacer 4gb/HD 6750 OC/SG 500gb/Frontier VISION/Corsair CX500//Logitech Y-SAE71/ACME MA-02/Microlab M-820+Philips SHP2000

User avatar
fretka
Posts: 86
Joined: 2010-09-11 11:37
Contact:

2011-04-30 23:07

Keičiu asus eee 900 į koki kita laptop =]
Image
Image
Bomžas nelietuviškas žodis

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2011-05-02 14:47

Turiu daugybe nereikalingo slamsto.

PSU ATX 235W,

daug simm ram'u seniems kompams, P1 166 pc (truksta tik hdd),
motinine plokste su pentium 2 350mhz procesorium,
ISA garso plokste,
seagate 40gb hdd sata (kazkas jam yra, nes kartais su juo pakimba PC, po to neuzsikrauna, o kartais veikia gerai.

Siaip norejau parasyt i skylti "atiduodu", jei kam ko labai reiks - atiduosiu

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests