Keičiu į ka nors

Turite atliekamo hardwaro, o gal jums ko nors reikia... ?

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2008-01-17 19:44

rkr wrote:Ir pas mane buvo dvi versijos skirtingos. Galiausiai zalman nusipirkau :D
Nusipirkau Zalman, ir guli jis pas mane ant stalo :)
Gal kas turit Vilniuj nenaudojamus Zalman SocketA bracketus? (Tą mėlyną ir sidabrinį metaliuką, prie kurio prisisuka cooleris), keistume į alą.

User avatar
Oinis
Posts: 149
Joined: 2006-01-10 18:58
Location: Kaunas
Contact:

2008-01-17 20:23

Maksai turiu as. Bet esu is kauno :) Bet man ta probelma kad pas mane nera tu keturiu skyluciu todel ir stovi vargsas Zalmanas ;D

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2008-01-17 22:59

O man neprošalį skersinis tvirtinimas nuo Zalman'o būtų. Gal kada Oinis į vln atvažiuosi, tai su Maksu deal'ą padarytume.=]

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2008-01-18 13:21

iller wrote:O man neprošalį skersinis tvirtinimas nuo Zalman'o būtų. ...
Tiksliau kurios dalies tau reikia?
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2008-01-18 13:57

rkr wrote:Tiksliau kurios dalies tau reikia?
Image

User avatar
Oinis
Posts: 149
Joined: 2006-01-10 18:58
Location: Kaunas
Contact:

2008-01-18 15:30

Tokia pas mane yra tik kad galetu but turputy ilgesne ir su skylutem ne prisukti o uzdeti :D Vat va tokio http://www.kapitan.kharkov.ua/images/image004.jpg

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2008-01-18 15:37

A, tai čia tiesiai ant SocA, tam skylutės nereikalingos.

User avatar
Daniel
Posts: 226
Joined: 2004-11-27 21:34
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-20 17:07

Pas mane yra tvirtinimai nuo zalmano amd procui :) kiek alaus jie verti ? :))
Image
[SIGPIC][/SIGPIC]
krize, viskas isparduota usinam sena hardware :gauloise:

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2008-01-20 18:46

Oooo, rezervuojuos juos sau, Daniel :)
Numerį pametėk, kur gyveni?

User avatar
mONo
Posts: 171
Joined: 2005-05-01 15:10
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-22 20:12

Image
jei kam jų tikrai reikia galiu padovanot.
keptuve 3ghz @ 3.5ghz, karsonas CNPS9500-Cu LED, epox 4pda6I, GeCubas R9550 398, 250 @ 481, 302; DELL Inspiron B130

User avatar
psichosis
Posts: 75
Joined: 2006-07-06 08:05
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-22 20:40

Kiek alaus už jį norėtum? :)
[url=http://www.rcm.lt]Radijo bangomis valdomų modelių forumas[/url]

User avatar
mONo
Posts: 171
Joined: 2005-05-01 15:10
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-23 02:44

psichosis wrote:Kiek alaus už jį norėtum? :)
Čia man?
jei taip tai bokaliuko užteks. į privatą parašyk. nesinori temos teršt ;)
keptuve 3ghz @ 3.5ghz, karsonas CNPS9500-Cu LED, epox 4pda6I, GeCubas R9550 398, 250 @ 481, 302; DELL Inspiron B130

User avatar
Mindulis
Posts: 7
Joined: 2008-01-27 14:31
Location: kaunas
Contact:

2008-01-27 14:45

Geras ausintuvas

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2008-01-27 21:57

Paimchiau ish tawes ji, tam kad padaryt jam apipjaustyma maziuka ir ant VGA savo uzhmest ir clockinti ja :))))
Image

User avatar
-=Inquisitor=-
Posts: 273
Joined: 2005-04-18 13:21
Location: Kaunas
Contact:

2008-01-27 22:23

zalman does not recommend vga overclocking :):)

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest