Minecraft

Pašnekesiai apie mėgstamus žaidimus, naujus žaidimus arba nevykusius žaidimus ..

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-01-11 22:32

Visas meno kūrinys :) O kodėl taip tamsu, ten naktis visada, aš požemis? :)

User avatar
NO_DAMAGE
Posts: 300
Joined: 2005-08-07 11:53
Location: Vilnius, kartais Klaipeda
Contact:

2011-01-11 22:37

Tuo metu naktis buvo. Bet nakti kazkaip graziau atrode, negu diena. Tik apsvietimo truksta, per mazai fakelu pridejau po raidem :D

User avatar
Simintis
Posts: 373
Joined: 2008-05-12 13:35
Location: Kaunas
Contact:

2011-01-12 10:26

ResidentEvil wrote: Mano irgi. Bet matyt vienintelis šio geimo privalumas yra tas jog čia nėra hardware apribojimų, net su seniausiu piciuku gali jį žaist, dėl to jisai toks masiškas ir tampa
O velnias žino silpnas vilktu. Alpha versija neblogai bugova būdavo kad man net lagindavo kartais.
O beto
The game world is procedurally generated as the player explores it, with the largest possible world size to date reaching the equivalent of nearly eight times the surface area of the Earth before running into technical limitations.

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-01-12 14:45

iller wrote::) o kiti gali amtyt šitą tavo kūrinį?
jeigu žaidei Multiplayer rėžime,tai taip
TAIP,aš jį dariau per multi :D
beto NO_DAMAGE prašau pasidalinti tuo alpha :)
Image

User avatar
NO_DAMAGE
Posts: 300
Joined: 2005-08-07 11:53
Location: Vilnius, kartais Klaipeda
Contact:

2011-01-12 17:34

O tai kas su ta mano alpha? Nerandi kur parisisiust ar kaip? Tiksliau ko tu tikiesi is mano versijos? :D
As net nezinau reikia ten kokiu cracku ar kokiu specialiu aktivaciju, nes kazkada senai parsisiunciau rades youtubej video su linkais, loginais ir psw kazkokio vartotojo. Taip iki siol ir liko pas mane. Bet tai tik offline veikia pas mane

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-01-12 17:37

NO_DAMAGE wrote:O tai kas su ta mano alpha? Nerandi kur parisisiust ar kaip? Tiksliau ko tu tikiesi is mano versijos? :D
As net nezinau reikia ten kokiu cracku ar kokiu specialiu aktivaciju, nes kazkada senai parsisiunciau rades youtubej video su linkais, loginais ir psw kazkokio vartotojo. Taip iki siol ir liko pas mane. Bet tai tik offline veikia pas mane
a man to ir reikia kad offline butu :D
beto ten fakelai buvo,ko neradau betoj
Image

User avatar
NO_DAMAGE
Posts: 300
Joined: 2005-08-07 11:53
Location: Vilnius, kartais Klaipeda
Contact:

2011-01-12 17:45

Tai kaip man su tavim tada pasidalint? :D skype?
Kur minejau tuos fakelus, tai ten torches. Ju nebuvo betoj?

User avatar
ExP
Posts: 460
Joined: 2010-07-05 18:40
Location: Klaipėda
Contact:

2011-01-12 17:49

NO_DAMAGE wrote:Tai kaip man su tavim tada pasidalint? :D skype?
Kur minejau tuos fakelus, tai ten torches. Ju nebuvo betoj?
tinka ir skype. wapdm123 :o
nera
Image

User avatar
mr.eemay
Posts: 345
Joined: 2008-02-10 13:19
Location: Panevezys
Contact:

2011-01-12 20:02

Maišot jūs abu minecraft'o versijas :)) Exp, tu žaidi classic, kuris yra nemokamas. Alpha, buvo senesnė mokama versija. Dabar neseniai buvo išleista beta, kuri pakeitė alpha kaip mokama versija.

Taigi classic<alpha<beta lol

anykei
Posts: 218
Joined: 2010-08-21 20:13
Location: Vilnius
Contact:

2011-01-12 21:34

va mano variantas

Image
1 karta pjauk 9 kartus keikis

ToBeX
Posts: 170
Joined: 2010-03-26 19:38
Contact:

2011-01-12 21:51

O kaip zaist su tuo zmogeliuku, kur gali gamint kardus ir tt? man visur tik tie statymo rezimai :/

User avatar
NO_DAMAGE
Posts: 300
Joined: 2005-08-07 11:53
Location: Vilnius, kartais Klaipeda
Contact:

2011-01-12 21:58

Cia gali visus galimus gamybos budus pasiziuret :)
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting
O kad kad karda tarkim pasidaryt, tai reikia prisikapot medzio, tada is medzio padaryt malka, tada is 4 malku sudelioji craftinimo deze, tada toj dezej gali gamint daug ka :) Paziurek youtube, iskart aiskiau bus

ToBeX
Posts: 170
Joined: 2010-03-26 19:38
Contact:

2011-01-12 22:00

zinau maciau video, bet nerandu kur zaist, kad galetum taip daryt, visur tik gali statyt greit, bet nereikia irankiu darytis neateina naktis ir tt, kur jungtis, kad butu pilnai jau tas zaidimas o ne pasaulio statymas, griovimas

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2011-01-12 22:06

anyke o kas ten kokį kryžių fone pastatė? :D

User avatar
NO_DAMAGE
Posts: 300
Joined: 2005-08-07 11:53
Location: Vilnius, kartais Klaipeda
Contact:

2011-01-12 22:10

Tai turbut ne ta versija turi. Kiek supratau classic versija, kur gali tik statyt ir griaut (turbut). Tai turbut tu ja ir turi. I privata parasysiu tau savo skype, jei nori, atsiusiu.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest