Problema reikia pagalbos

Pašnekesiai apie mėgstamus žaidimus, naujus žaidimus arba nevykusius žaidimus ..

Post Reply
User avatar
i'Xiukaz
Posts: 13
Joined: 2007-09-13 16:32
Location: Kaunas
Contact:

2007-09-17 17:20

Kas gali but kad kai zaidziu cs arba gta sa ar seip koki zaidima viskas vyksta daug greiciau krc per cs begioju kaip su speed o ant gta laikas sukasi ziauriai greitai ir neina nieko padaryt cia gal kokia problema su kompu? nes tie patys zaidimai kuo puikiausiai erina ant senesnio kompo...

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2007-09-17 18:48

Isjunk cytus !!
[img]http://img79.imageshack.us/img79/3091/userbarasqo1.gif[/img]

User avatar
i'Xiukaz
Posts: 13
Joined: 2007-09-13 16:32
Location: Kaunas
Contact:

2007-09-17 19:50

as be cytu tika windausai perinstaliuoti niekada ju neturejau...

Ir beveik ant visu zaidimu taip.... ;(

User avatar
i'Xiukaz
Posts: 13
Joined: 2007-09-13 16:32
Location: Kaunas
Contact:

2007-09-17 19:51

ir beveik ant visu zaidimu taip....

User avatar
Dainius
Posts: 470
Joined: 2005-01-10 19:26
Location: Kaunas
Contact:

2007-09-18 13:34

tj vadinas cheateris jau pats kompas nuo prigimties :D o is tikro tj pabandyk xpboost programele ar kokia ten yr su ja gali paletint tempa ;)

User avatar
i'Xiukaz
Posts: 13
Joined: 2007-09-13 16:32
Location: Kaunas
Contact:

2007-09-18 14:41

Ir dar orie to paties paklausiu ce ne iteama bet kad nekurinet neuju temu taj va:

Pas mane MegaNet internetas ir kai bandau per dc++ prisijungtprie meganeto hub'o ismeta:




*** Connecting to dc.meganet.lt...
*** Connected
<MegaNetSecurity> HUB is running:20weeks 1days
<MegaNetSecurity> Too little open slots for your connection type, min is 2[default]
*** Connecting to dchub.meganet.lt...
*** Connected
<Delfinas> This Hub Is Running Version (Wed Apr 4 22:30 GMT 2007) of Delfinas [RunTime: 15weeks 1days ]. [Current User Count: 2172 ].
<Delfinas> plugman for Delfinas.
<Delfinas> Too little open slots for your connection type, min is 2[default]
*** Redirect request received to a hub that's already connected
*** Disconnected



Kaip galima tai sutvarkyt?

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-09-18 15:40

i'Xiukaz wrote:Too little open slots for your connection type, min is 2[default]
nu a tu nematai ka tau raso? viskas tuom ir pasakyta, kas tau blogai.
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
i'Xiukaz
Posts: 13
Joined: 2007-09-13 16:32
Location: Kaunas
Contact:

2007-09-18 16:15

Nu skaityt moku bet nesuprantu kas yra tie slots ir nezinau kaip padaryt kad ju butu 2 todel cia ir rasau...

User avatar
koRnass
Posts: 156
Joined: 2006-07-14 16:11
Location: Kaisiadorys, LT
Contact:

2007-09-18 17:41

Options paziurek, kas iesko tas ir randa...

User avatar
Dainius
Posts: 470
Joined: 2005-01-10 19:26
Location: Kaunas
Contact:

2007-09-18 19:39

File -->> Settings... --->> Sharing --->> slots lyg tjp jei gerai pamenu ;)

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest