Lost Planet: Extreme Condition DX10

Pašnekesiai apie mėgstamus žaidimus, naujus žaidimus arba nevykusius žaidimus ..

Post Reply
User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-18 11:14

pries pora dienu isejo dx10 demo versija sio zaidimo. gal kas bandet, paleidot ant vista ? man ko tia nepasileidzia, panarsiau initke tiapogi daug kam nepasileido dx10 versija :/
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-18 15:52

man katik pawyko paleist da dx10 versija, visai nieko zaidas, grafika liux, man ant max nustatymu eina :) :thumb: , beje [Fuct_uP_Kid] tau kokia klaida meta ar ka, tiksliau galetum apibudint?
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-18 16:31

be dx10 plokstes matyt nepaleisiu, nes dx9 versija pasileido iskart :/ ant low ~15 FPS :D
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2007-06-12 22:58

Aj visvien girdejau kad ir DX10 plokshtes daug fps dabar neduoda. TEX palaukti kokiu geresniu DX10 Plokshchiu - naujos akrtos. Tada jau pageiminsim :))

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-06-12 23:20

neduoda xD ka tuo norejai pasakyt ? tau fps dar permaza su 8800gtx arba ultra ? irk okia dar dx10 nauja karta gali but ? nieks apie nieko naujesnio nesneka kolkas :/
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
Simas.R
Posts: 96
Joined: 2005-07-30 17:57
Location: Vilnius
Contact:

2007-08-02 09:09

Pabandziau ir as tik full versija. Tai ant medium-high su aa ir af dx9 eina ~25+fps, o dx10 10-30 :D Pirmas misijas dx10 dar galima lost, bet kai ieini i piratu ta vadinama baze, tai ne daugiau 15fps buna su dx10 :D Ech nepatinka man tas 8600GTS ir dar vieno branduolio CPU :(
ASUS P5Q PRO/ Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz/ 2x2GB Corsair XMS2 DDR2/ MSI 9800GTX+ OCed/ Seagate Barracuda 500GB/ Iiyama ProLite E2207WSV/ Logitech EX100 cordless keyboard & LS1 Laser Mouse/ Coolermaster Real Power Pro 850W/ Logitech Z-2300

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest