SCDoubleAgent-padekite

Pašnekesiai apie mėgstamus žaidimus, naujus žaidimus arba nevykusius žaidimus ..

Post Reply
User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-13 18:18

Sveiki gal galit padet, pries kiek laiko atsisiunciau sita DoubleAgent bet neveike nes ant senos waizdushkes nebuwo 2.0 shader'io tj db nusipirkau naujausia Gainward GF8800GTX vaizdushke ir db net nenori iswis paleist iskart ismeta "don't send" driveriai instaliuoti net win tik swieziai perinstallinti

nebezinau ka daryt
PLEASE HELP :cry:
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2007-01-13 19:21

eik i oficialius forumus , as jau nebetekau vielties ir istryniau, bugu kalnai, o niekas ju nesistengia taisyti.
Kiek girdejau tai naujausiu draiveriai padeda sutaisyti sita problema, bet po draiveriu updato lygtais reik ir pati SC reinstalinti
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

User avatar
plagueh4
Posts: 165
Joined: 2004-11-28 20:44
Location: Siauliai
Contact:

2007-01-15 10:14

Visu pirma ko jus tikites is parsisiustos versijos? As turiu original, perejau visa du kartus ir jokiu problemu, aisku smulkiu klaidu buvo galima pastebeti, bet bendro ispudzio tai negadina. O zaidima nulauzt daug sugebejimu nereikia, bet apsaugos sistema veikia pastoviai tikrindama ka nors, taigi nulauzus geimas susiinstalina, pasileidzia, bet po to veikia nekorektiskai, t.y. meto klaidas stringa ir panasiai. Taip kad nekaltoinkit kureju del bugu.
[b]MB:[/b] Abit AV8-3RD Eye
[b]CPU:[/b] Athlon64 3000+ Venice
[b]RAM:[/b] 2Gb (4 x Hynix 512Mb DDR400)
[b]HDD:[/b] WD 80Gb ir WD 120Gb
[b]VGA:[/b] Leadtek GeForce 6800 Ultra
[b]PSU:[/b] Antec TruePower 2.0 550W
[b]CASE:[/b] Thermaltake Shark Full Tower Aluminum Case

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-15 12:51

na tu cia nevisiaj teisus, visupirma tj neveikia su kjkuriom waizdushkem tj yra kp su mano 8800GTX ir pan.. o pries kelias dienas dar kj turejau sena ATI Radeon x800GTO zaidas norm pasileisdavo tik del 2 shaderio nebuwimo nuluzdavo kraunant pirma misija ar net traininga, o antra as siunciausi is linkomanijos torrento o torrentj man dar ne vienas neatsisiunte blogj torrent <> nelygu ftp tik is ftp galima gaut 8GB sh ;) ir kiek skaiciau orumuose ne as vienas susiduriau su sia problema , o daugkas kas turi net ir originala :sigh:
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2007-01-15 15:14

plagueh4 wrote:Visu pirma ko jus tikites is parsisiustos versijos? As turiu original, perejau visa du kartus ir jokiu problemu, aisku smulkiu klaidu buvo galima pastebeti, bet bendro ispudzio tai negadina. O zaidima nulauzt daug sugebejimu nereikia, bet apsaugos sistema veikia pastoviai tikrindama ka nors, taigi nulauzus geimas susiinstalina, pasileidzia, bet po to veikia nekorektiskai, t.y. meto klaidas stringa ir panasiai. Taip kad nekaltoinkit kureju del bugu.
Tai tu paprasciausiai ju nepastebejai. Vieni is poluliaresniu bugu:
nustacius maziausia judejimo greiti neatidarineja seifu, dingsa game savai, po reload'u labai megsta nusmigt zaidimas, negauni atsirakintu daiktu (lygtais sita jau sutaise), neissisaugo grafikos nustatymai, lygis po tanklaivio tai vienas didelis bugas ir t.t.

man asmeniskai negyvai SC:DA nuluzo Cozumel levelyje (neuzkrauna mapo), bet kaip supratau tai cia vistos kalte.
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

User avatar
plagueh4
Posts: 165
Joined: 2004-11-28 20:44
Location: Siauliai
Contact:

2007-01-15 15:33

Nemanau kad nepastebetum tokiu dalyku kaip mapo neuzkrovimo ar geimo nuluzimo. Kad seifu neatidaro tai pastebejau pora kartu. O siaip tai tokiais atvejais labai sunku nustatyt kas yra blogai, ar hardwaras, ar driveriai ar dar kas. Tokios problemos sprendziamos eksperimentu budu.
[b]MB:[/b] Abit AV8-3RD Eye
[b]CPU:[/b] Athlon64 3000+ Venice
[b]RAM:[/b] 2Gb (4 x Hynix 512Mb DDR400)
[b]HDD:[/b] WD 80Gb ir WD 120Gb
[b]VGA:[/b] Leadtek GeForce 6800 Ultra
[b]PSU:[/b] Antec TruePower 2.0 550W
[b]CASE:[/b] Thermaltake Shark Full Tower Aluminum Case

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-15 21:48

jau ir tp aisq kd su hardware zaidas nesusiderina juk praktiskj visiems turintiems 8800 zaidas neina norm su kitom byski geriau bt irgi nepergeriausiai, tiesiog ubisoft paskubejo isleist net gerj neapziureje zaido
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-29 00:20

bajeris, man SCDA pasileido ant Vistos, tik viena beda pats Fisheris prastai atvaizduojamas, o tiksliau tarian jis net nepanasus i zmogu, greiciau i kzkoki padara, siaip visa kita lygtj norm veikia, db bandau jieskot kokiu driveriu ar dar konors kas galbut tj pataisytu jj toks dalykas yra

stai kaip baisiai fisheris atrodo:
Image
Image
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2007-01-29 01:11

Siulau atiduot man ta lieva GForce 8800 GTX ir nesukt sau galvos de to geimo
[img]http://img79.imageshack.us/img79/3091/userbarasqo1.gif[/img]

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-29 12:38

cha cha, koks tu komikas, krc
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2007-01-30 21:12

Nesinervuok :D :D
[img]http://img79.imageshack.us/img79/3091/userbarasqo1.gif[/img]

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-30 22:27

nenervuok :D ir baik OT arba dar paskusiu :D
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
Delusory
Posts: 46
Joined: 2006-08-13 10:45
Location: Klaipeda
Contact:

2007-01-31 00:14

kiek skaiciau tame SCDA forum'e tai 8800 serijos kortos pjauna gryba ir sunkiai pasileidzia tas SC ant ju. Cia grynai gelezis kalta man rodos, nes as su 6800gs laisvai zaidziau, zinoma buvo bug'u, mete, bet nestipriai. Tik save'ai susivarydavo ir tekdavo per naujo misija vykdyti
[b]CPU[/b] AMD Athlon XP-A, 2001 MHz (11.5 x 174) 2600+
[b]CPU Fan[/b] Titan Siberia 120mm
[b]MB[/b] Biostar M7VIT Grand
[b]VGA[/b] DAYTONA GF 6800GS AGP 256MB 256BIT DDR3
[b]RAM[/b] 512 MB PC3200 DDR SDRAM + PQI DDR DIMM 512MB DDR400 CL2.5 64X8 OEM
[b]HDD[/b] SAMSUNG SP1213C SCSI Disk Device (120 GB, 7200 RPM, Serial-ATA/150)
[b]SC[/b] Creative Sound Blaster Audigy Player 5.1

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-31 08:44

na tj arba driveriai nedabaigti kurti ir dar newiska norm leidzia arba patys ubisoft paskubejo isleist sita sc nepalauke 8800 pasirodymo, na nemanau jog pati korta chirovai padaryta, nes daugelis kitu geimu norm eina
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-04-18 05:08

jej kam idomu tj dabar jau galima pasileist splinteri ir ant 8800 vaizdushkes, neperseniausiai isleido jai naujus drivus ir ant 64bitu vishtos man eina su auksciausiais nustatymais :rock: :)
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests