NFS Carbon

Pašnekesiai apie mėgstamus žaidimus, naujus žaidimus arba nevykusius žaidimus ..

User avatar
Oinis
Posts: 149
Joined: 2006-01-10 18:58
Location: Kaunas
Contact:

2006-11-03 16:11

Nu tai turbut ant Max eis nes vaizdo plokste gera

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-11-03 20:31

pazaisi pazaisi, as suu savaja ant max pliekiu :)
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
Tosis16
Posts: 51
Joined: 2006-09-15 10:37
Location: Klaipeda
Contact:

2006-11-03 20:39

kokios jusu nuomones?geras zaidimas?ar apsimoka siustis? :)

User avatar
[no]error
Posts: 490
Joined: 2005-05-09 17:22
Location: Lithuania, Vilnius
Contact:

2006-11-03 21:56

em, o kas nors i LDC++ negalėtų pasidalint? Blyn kažkaip gal prieš 3 metus žaidimą kokį bežaidžiau rimtai užsikabins, bet va noras atsirado šitą pamėgint ;) linkomanijoj neužsireginęs
Dell Inspiron 1501
[b]MB[/b] Dell
[b]CPU[/b] AMD Turion 64x2
[b]RAM[/b] 2x512
[b]VGA[/b] Ati
[b]HDD[/b] 1x120gb
[b]HDD[/b] 1x500gb ex
[b]DVD-RW[/b] LG DVD+-RW DUAL 16X BULK BLACK W/O S/W

[img]http://img377.imageshack.us/img377/9250/liet1jz.gif[/img]

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2006-11-03 23:19

Na va, isbandziau ta "karbonada" :)
Siaip visai nieko pasirode, nors dar labai mazai losiau. Su mano gelezim (parase) ant max su AA2 tempia visai padoriai ~38-50fps. Na zaist galima, o zaidimas irgi visai nieko atrodo. Vga siek tiek paturbinta.
Kas patiko, tai musclecar'ai. Ypac ju valdymas. Na uz MW jau man geresnis. Kas nepatiko, tai "blur", bet gerai, kad ji nesunkiai galima isjungt. Ir dar atspindziai ant masinu, galbut pabandysiu jos sumazint, nes spindi kaip kaldeine eglute :)
Siaip dar biski nepatinka, kad vazuojant vaizdas dreba - eina isjungt? Nors teks iprast manau :)
Karjera pradejau su alfa, bet daba pastebejau, kad greicio jai truksta :)

Redaguota
Padarius car reflections low zaidimas tikrai graziau atrodo :)
Radau optimalius nustatymus, viskas high, tik isjungtas blur (jis visiskai nesemone), car reflections low (high labai jau spindi nesveikai) ir AA4. Tokiais nustatymai FPS maziau 36 nebuvo nukrinte. Kaip policijos daug ekrane, nukrenta iki ~36-40, o siaip ~45-53fps :) Tai manau parodo, kad zaidimas pakankamai neblogai optimizuotas :)
Mano alfute :
http://img69.imageshack.us/my.php?image ... 231kd9.jpg
http://img69.imageshack.us/my.php?image ... 153ck2.jpg
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-11-04 09:18

[no]error as pasherines esu, nickas Edge ... nors pazejau, tai ne as vienas pasherines, tai pumpuos greit :)
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
welniuzas
Posts: 115
Joined: 2005-06-19 15:17
Location: Kaunas
Contact:

2006-11-04 09:36

nesamone pas mane.FPS 12-15 kazkur su Panchio nustatymais. CPU: AMD sempron +3000, ~1800Mhz RAM: 512 mb VGA: Club 3d geforce 6200 Turbocache
HDD:160 WD MB: atrodo Asus K8N4-E tiksliau reik pazhiuret Ar cia taip turi buti ?? tikrai tik tiek FPS galiu ispaust?
There is no signature...

User avatar
[no]error
Posts: 490
Joined: 2005-05-09 17:22
Location: Lithuania, Vilnius
Contact:

2006-11-04 09:56

Fuct_uP_Kid>> koks hubas tavo?
Dell Inspiron 1501
[b]MB[/b] Dell
[b]CPU[/b] AMD Turion 64x2
[b]RAM[/b] 2x512
[b]VGA[/b] Ati
[b]HDD[/b] 1x120gb
[b]HDD[/b] 1x500gb ex
[b]DVD-RW[/b] LG DVD+-RW DUAL 16X BULK BLACK W/O S/W

[img]http://img377.imageshack.us/img377/9250/liet1jz.gif[/img]

User avatar
Oinis
Posts: 149
Joined: 2006-01-10 18:58
Location: Kaunas
Contact:

2006-11-04 10:01

Gal zinot su kokia masina galima yveikti (yveiket) Audi Le Mans? Kokia geriausiai tinka?

User avatar
SadiaV
Posts: 920
Joined: 2004-11-29 20:41
Location: Vilnius
Contact:

2006-11-04 10:26

Zinau kad totaliai ne i tema, bet kazkas sake kad turi pakvietimu i linkomanija. buciau labai nezmoniskai dekingas jei kas atsiustu (i sadiav 'ata' gmail 'dot' com).

P.s. sita posta pazadu istrinti kad netersciau temos.
PPS aciu ;)
my stuff:
[b]Laptop: [/b][color=DarkSlateGray][size=75] [url=http://reviews.cnet.com/HP_Compaq_Business_Notebook_**9420_Core_2_Duo_T7400_2_16_GHz_17_TFT/4507-3121_7-32199902.html]HP Compaq n x9420[/url] || CPU: Intel Core 2 Duo T7400 2.16 || VGA: Ati moblity Radeon x1600 256 mb ||Audio: Logitech Z-4 speakers ||;

[/size][/color][b]Laptop: [/b][size=75]Asus EEE 901

[b]PDA: [/b][color=DarkSlateGray][url=http://reviews.cnet.com/Dell_Axim_X51v/4505-3127_7-31503978.html]Dell Axim X51V[/url] || VGAout cable || SENA leather case || Creative EP-630 || Holux GPSlim236 || Omiz BT keyboard[/color][/size]

[b]PC: [/b][color=DarkSlateGray] Intel Celeron D 3.33GHz, Asus Radeon 9600xt/td, ASRock 755Dual-VSTA, BenQ FP767-12[/color] [url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?t=265][b][size=75][color=green]project SNC[/color][/size][/b][/url]

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2006-11-04 10:55

Oinis wrote:Gal zinot su kokia masina galima yveikti (yveiket) Audi Le Mans? Kokia geriausiai tinka?
as tai is trecio karto padariau su Skyline,bet jau teko skristi kai vejui per laukus :)

kam ce rupejo kaip eina geimas, tai su mano hardware (matot apacioj) problemu ner, bet is windozes ismetineja tai karta per kokias 2h pastovaus zaidimo ir ce arba sukriapst winu problema (kaip greiciausiai ir yra) arba kad neoriginalus geimas

db apie pati geima. grafika tai manau kol kas geriausia is visu nfs, gal kiek daugokai blizga, bet taip pat ir underground 2 (toliau U2) buwo, bet ta galima isjungti.
is pirmo zvilgsio driftas pasirode nesamone, bet kai pabandziau su uzturbintu Skyline, tai pavyko virs 500.000 tasku vienoj trasoj surinkti. gal kiek neinformatyvus, palyginus su U2, bet driftint galima.
kas nuliudino, tai kad labai trumpas zaidimas. per diena galima ramiai pereiti. jei jau taip zvalgesi EA kurdami i visus buvusius nfs, tai kodel neatkreipe demesi i tai, kad toks geimas turi buti bent jau kaip U2 ilgumo, o cia nespeji isijausti i zaidima ir jau pasibaigia, nors dar yra challenge series, su kuriom irgi galima pasismaginti.
maloniai nustebino faktas, kad circuit races nereikia vaziuoti 5 ar 8 ratu kaip kokiam pirmam undergrounde, kas nuteikia gan maloniai, bet vigi galejo daugiau race'u sugalwoti...
didelis minusas, ypac atskiriantis carbon'a nuo legendinio Porche 2000/Unleashed, kad nera damage. ten tie apibraizymai tai yra semkes. galetu bent koks bamperis sulinkti arba nukristi ir stiklai isduzti ir pan. gi jau su damage turejo sukure jie patys geimu, bet ir wel per daug zvalgydamiesi i praeiti, reikalingu dalyku nepamate.
kitaip tariant - dar vienas geros grafikos zaidimas, bet kai visada neuzbaigtas, uz ka EA reiktu gerai isspardyti pasturgalius!!!

aciu uz skaityma :)
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
NO_DAMAGE
Posts: 300
Joined: 2005-08-07 11:53
Location: Vilnius, kartais Klaipeda
Contact:

2006-11-04 11:57

as LDC++ radau pasharinta, bet uzima 6GB , ar tiek jis ir turi uzimti?kitas dar pasharintas yra 4GB.... net nzn kuri siustis, kiek instalas mazdaug uzima?

User avatar
welniuzas
Posts: 115
Joined: 2005-06-19 15:17
Location: Kaunas
Contact:

2006-11-04 12:01

3,95 gb
There is no signature...

User avatar
[no]error
Posts: 490
Joined: 2005-05-09 17:22
Location: Lithuania, Vilnius
Contact:

2006-11-04 12:49

Nu va, siunčiuosi iš 58 userių, greitis ~850kb/s tai žada kad po 2h bus, bet kaip visad kas nors atsijungs ar pan, tai tikiuosi kad vakare jau suinstallinsiu ;) o sveria tai 3.96gb

EDIT: Kaip man patinka tokios staigmenos kai pradeda ~2-3mb/s siūst greičiu :) laukiu nesulaukiu
Dell Inspiron 1501
[b]MB[/b] Dell
[b]CPU[/b] AMD Turion 64x2
[b]RAM[/b] 2x512
[b]VGA[/b] Ati
[b]HDD[/b] 1x120gb
[b]HDD[/b] 1x500gb ex
[b]DVD-RW[/b] LG DVD+-RW DUAL 16X BULK BLACK W/O S/W

[img]http://img377.imageshack.us/img377/9250/liet1jz.gif[/img]

User avatar
Trifid
Posts: 330
Joined: 2005-03-11 16:36
Location: Himitsu
Contact:

2006-11-04 13:34

SadiaV wrote:Zinau kad totaliai ne i tema, bet kazkas sake kad turi pakvietimu i linkomanija. buciau labai nezmoniskai dekingas jei kas atsiustu (i sadiav 'ata' gmail 'dot' com).
Gaudyk... ]

kam ce rupejo kaip eina geimas, tai su mano hardware (matot apacioj) problemu ner, bet is windozes ismetineja tai karta per kokias 2h pastovaus zaidimo ir ce arba sukriapst winu problema (kaip greiciausiai ir yra) arba kad neoriginalus geimas. [/QUOTE]

Kas galėtų abėjoti, kad gerai eis ant tavojo kompo? ;) :D

Gerai būtų jei nurodinėtume dar ir nustatytą monitoriaus raišką, o ne tik AA, HDR ir t.t.
Klaidų su išmetimais pasitaikydavo ir man, o pradžioje negalėjau išvis paleisti žaidimo, nes pakibdavo po paleidimo :mad: , bet galų gale žaidimas pats pasitaisė :D . Dabar veikia gerai, ant 1280*1024 be blur eina "lygiai" (be AA).
Zetsuboshita! <_<
[img]http://www.speedtest.net/result/247260179.png[/img]

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest