Mp3 grotuvai

Pašnekesiai apie jūsų mėgstamas muzikos grupes ar patinkančius filmus...

User avatar
welniuzas
Posts: 115
Joined: 2005-06-19 15:17
Location: Kaunas
Contact:

2006-09-06 19:31

kaip juo naudotis?
There is no signature...

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2006-09-06 19:51

1. tik nusipirktus akumus reik patreniruot (iskraut, ikraut, iskraut, ikraut, iskraut , ikraut).
2. Kaip exeem rase, jas visalaik reik pries kraunat pilnai iskrauti.
3. svarbiausia akumu neperkraut, jei pakrovejas uz 20lt, tai vargu ar to pavyks isvengt, geriausia iskart nepagailet pinigu ir nusipirkt automatini
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2006-09-06 19:56

Na jeigu tu nori kokybes, tai tau telefonas n90 netiks manau :) As buvau nusipirkes perejima toki i "lineikas" tai jungiau prie stiprintuvo ir t.t. Na ir gyvenau, groojo, klausiau :) nei vienas draugas nesuprato, kad cia telefonas groja :) Ir kaip parodydavau, sunkiai tikedavo :) Bet daba Alpine automagnetola ir t.t. tai net ner ka ligint :) Bet jei nori grotuvo, tai mano nuomone imk Ipod'a ;)
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
mfk
Posts: 239
Joined: 2004-11-28 16:08
Location: klaipeda
Contact:

2006-09-06 21:34

sheeper wrote:Keiciau, jau dabar uzkniso. Tai perku dabar is maximos arba norfos po 0.99ct 4vnt.. Vo ten tai batarkes, kaip jaunims sako, ledas.... Vat tik gaila ,kad visos normalios Vln labai brangios. Duracell po 6.99 rodos 2vnt. ar kazkas panasaus, o vat visagine sakykim maciau po 2.50 tuos pacius duracellius, vat jiems tai pavydziu... Siaip gal yra koks brandas pakraunamu respectyvesnis ? is patirties gal jau kas zinot ?


ten tos batarkes po 2.50lt padelkos, patikek teko isbandyti ir palyginti todel tikrai nenusivilsi pirkdamas brangiau.
o del ipod tai nelabai sutinku nes creative as skaitau zymiai geriau nes:
1. nereikia jokio softo ir laido kad ji pajungti prie betkurio kompo tad labai patogu kad ir informatikos pamokoj parsisiusti muzikos ir isirasyti :)
2. mp3 muzikos nereikes konvertuoti i joki kita formata kaip tai reikia daryti ant ipod ( del sito tiksliai nzn bet kazkada per nktv taip sake)

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-07 04:55

na del tu bajeriu tai tikrai keistai skamba, as kai daugiau nei pries puse metu nusipirkau, kraunamas batarkes ir krovikli tai dar iki siol tesinaudoju tom pat batarkem, ir islaiko apie 6 val. garantuotai, darbe klausau pastoviai kiekviena dien ir be problemu, batarkes "X4Energy" ,o kroviklis kazkoks duracel toks nemazas ivarioms batarkems kraut, krauna ilgai apie ~7 val. bet nuo to turbut tik geriau, nes manau jog kuo greiciau krauna tuo labiau ta batarke ir nusodina, pirkau RIMI, nepagailejau bapkiu, bet uztat dabar daikta turiu :thumb: veliaiu imesiu kroviklio ir batarkiu kainas ir foto ;)
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
AndriuZ
Posts: 531
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-07 06:26

kas liecia akumu
vissikai teisingai kad juos reikia iskraudineti ;)
ir dar vienas dalykas, jei pakrovejas kranuna po 2 elementus tai niekados nekraukite kartu pilnia iskrauto ir pusiau iskrautu akumuliatoriu nes tada jau gali ir 20 dienu nelaikyt ;)

nors dabar rasho "No memory efect", taciau tvarkingai kraunami laiko kurkas ilgiau.
sheeper, o pakrovejas uz 66 lt koks konkreciai
ir jei automatas tai deltaV ar taimerinis

siaip visiems rekomenduociua toki
http://www.spikare.lt/index.php?id=2&lang=lt&acc=show&begin=0&fid=175&pcode=AIW2002&pmode=&pcount=20&begin=0

vienintelis jo trukumas kad jis nemoka atskirai elgtis su keikviena batareika :(
Todel prietaisu veikianciu su viena batareika savininkams reiktu pasiieskoti ir pakroveju su prierasu 1-4 batareikoms (o ne 2-4)
kas be ko gerai kai buna pagal delta V o ne taimeris ir iskrovimo funkcija

User avatar
jack
Posts: 48
Joined: 2005-03-22 10:05
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-07 09:49


Pas mane toks jau beveik pora metu, visai normalus.Tik truputi kaisti megsta, tai del visa ko visai be prieziuros jo nepalieku. Ziauriausia kas jam teko tai krauti 4 akumus po 2800mAh, bet susidorojo :)
O siaip as niekad pilnai neiskraudineju akumu, iskart kraunu kai prietaisai kuriuose jie stovi parodo kad issikrove, nors sitas kroviklis dar gali toliau iskraudineti. Ne del kazkokiu isitikinimu, o paprasciausiai dazniausiai issikrauna tada kada labiausiai reikia ir reikia kuo greiciau ikrauti :). Akumu turiu skirtingu, daugiausia pirkti ten pat kur ir sitas kroviklis; tai tie kur pries pora metu pirkti, jau panasu kad po truputi pradeda talpa prarasti. Jei krauciau normaliai gal kiek sveikesni butu, na bet tiekto :)

User avatar
welniuzas
Posts: 115
Joined: 2005-06-19 15:17
Location: Kaunas
Contact:

2006-09-09 18:35

prie to pacio noriu paklausti :) tai va nusipirkau 4 akumuliatorius po 800 mAh ir turiu as pakroveja iseina 6V ir 300 mA. Ir noriu paklausti kiek cia iseina laiko juos krauti ,jeigu svetaineje http://www.digibattery.com/ kur galima paskaiciuoti kiek laiko reikia krauti akumuliatorius. As paskaiciau jog iseina is juos krauti apie 11 val. nes dariau Battery Capacity (mAh) 3200 kadangi sudejau 4 akumuliariu mAh nes juos jungsiu nuosekliai.Taigi ar nesuklydau o gal ten reikia parasyti tik vieno elemento mAh 800 ????? :) na galbut suprantot mano klausima :)
There is no signature...

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2006-09-09 19:19

Manau, kad 800mAh reikia rašyti.
Pats turiu Ansmann Powerline4 (4h krovimas, iškrovimas, kiekvieno akumo atskiras krovimas, mikroprocesorinis valdymas) ir prie jo pridėtus 2200mAh akumus... Nesiskundžiu, jau nebe pirmi metai jiems, vis dar laiko savo talpą.

User avatar
welniuzas
Posts: 115
Joined: 2005-06-19 15:17
Location: Kaunas
Contact:

2006-09-09 19:22

nu bet cia jie pajungti nuosekliai :) jokio atskiro nera :) bet tik del to galwoju nes praejus 4 h nuo krovimo kai dabar juos kroviau jie laaabai ikaito :) taigi galwoju kazhkaip kad ir nuosekliai as juos pajunges vistiek reiketu pagal 800 mAh skaiciuot ar ne? :)
There is no signature...

User avatar
AndriuZ
Posts: 531
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-11 07:18

welniuzas wrote:nu bet cia jie pajungti nuosekliai :) jokio atskiro nera :) bet tik del to galwoju nes praejus 4 h nuo krovimo kai dabar juos kroviau jie laaabai ikaito :) taigi galwoju kazhkaip kad ir nuosekliai as juos pajunges vistiek reiketu pagal 800 mAh skaiciuot ar ne? :)


Kas čia per pakrovėjas, kur galima kaip nori akumus junginėti ?

o siaip siejimas 6V tai reiškai kad turi jungti tik nuosekliai
ir speju tavo pakrovejas pakaito ne ka meziau už akumus :D

User avatar
welniuzas
Posts: 115
Joined: 2005-06-19 15:17
Location: Kaunas
Contact:

2006-09-11 16:50

Jo pakaito :D O as gi nesakiau kad juos jungineju kaip noriu ar ne ? :) Zodziu man tereikejo kiek laiko krauti nu bet jeigu nezinot tai nezinot :)
There is no signature...

User avatar
AndriuZ
Posts: 531
Joined: 2004-11-28 12:00
Location: Vilnius
Contact:

2006-09-12 06:19

welniuzas wrote:Jo pakaito :D O as gi nesakiau kad juos jungineju kaip noriu ar ne ? :) Zodziu man tereikejo kiek laiko krauti nu bet jeigu nezinot tai nezinot :)


žinom žinom
ir rekomenduojam tik nuosekliai sujungtus akumus jungt
o laiko kiek tai skaiciuok kaip vieno akumo kraunamo 300 mA srove

ir jei tavo akumai pasidaro karsti, nebenulaikomi rankoje tai nutrauk krovima

User avatar
welniuzas
Posts: 115
Joined: 2005-06-19 15:17
Location: Kaunas
Contact:

2006-09-12 14:11

supratau aisq :) aciu uz info :) to man ir reikejo...
There is no signature...

User avatar
Dainius
Posts: 470
Joined: 2005-01-10 19:26
Location: Kaunas
Contact:

2006-09-12 17:34

cia prie to pacio :) klawsykit is kur nusipirkt n70 laida su tulpiu antgaliais ir kokia mazdaug kaina? THX ;)

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest