BIOS problema.

Viskas kas neįeina į prieš tai išvardintas temas...
Post Reply
mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-11-09 20:37

Gaunu toki screena kai jungiu laptopa, Compaq CQ58. Ką daryt? Jei palieki jį ten perrašinėt tuos bios tai ten valandu valandas tas pats per ta pati rodo ir jokio efekto. Išėmiau CMOS baterija, nepadėjo.
Image
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

ToBeX
Posts: 170
Joined: 2010-03-26 19:38
Contact:

2014-11-09 21:24

Tai, kad cia siulo tik maitinima pajungt

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-11-09 22:10

Pajungi prie pakrovejo kuris krautu kompa ir spaudi toliau. O del bios taip jie sugadinti. Tau reikia i kazkokia laikmena isimesti sio kompo bios instaliavimo failiuka. :)
Pasinaudok
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=5306393
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-11-10 11:56

ToBeX wrote:Tai, kad cia siulo tik maitinima pajungt
Tai maitinima ir pajungiau, skaityt moku gi
DjBendis wrote:Pajungi prie pakrovejo kuris krautu kompa ir spaudi toliau. O del bios taip jie sugadinti. Tau reikia i kazkokia laikmena isimesti sio kompo bios instaliavimo failiuka. :)
Pasinaudok
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=5306393
Neina ta nuoroda, ar exe failiuka reik ikelt i flasha? Ir kaip ten pajungt kad įrašytų jį?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2014-11-10 14:44

Viduje to setup'o yra 0169A.bin - tikrasis BIOS'o image'as.

Dabar belieka išsiaiškint, kaip jį pateikt tam kompui - ar į USB, ar užbootinus ką nors iš USB, ar dar kaip.

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-11-10 22:35

gabrius wrote:Viduje to setup'o yra 0169A.bin - tikrasis BIOS'o image'as.

Dabar belieka išsiaiškint, kaip jį pateikt tam kompui - ar į USB, ar užbootinus ką nors iš USB, ar dar kaip.
Nu čia didžiausias klausimas dabar, bandžiau su WIN + B bet niekas nevyksta man
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-11-11 21:19

Irasai i paprasta neperdaryta usb flasiuka su fat32 formatu tuos bios failus. Pajungias kompa pabandyk paleisti bios su F10 Jeigu pavyks paleisti tada per ten manau rasi kaip flashinti naujus bios.
Bet cia mazai tiketina kad tau tai pavyks. Tavo bios sugadinti. Juos sugadino tas kuris flashino bios ir vidury darbo isjunge kompa arba rase kreiva faila. Bet manau ir nepaleidus bios per tavo matoma meniu turetu nuskaityti usb ir susirasti jam reikiama faila. Tik nesudek katalogo kury parsisiuntei. Jis kogero zipintas. Iskeli visa katalogo turini i flashiuka ir bandai laime :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests