Naujo PC bėda

Viskas kas neįeina į prieš tai išvardintas temas...
Post Reply
User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2014-01-05 11:57

Sveiki, naujai surinktas PC

AMD Athlon II X4 760K socket FM2
GA-F2A88XM-DS2
BLS4G3D169DS3CEU 4GB, Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-12800
500W OCZ

Bėda: temperatūras, aušintuvų apsukas rodo nelogiškas. Visi driveriai suinstaliuoti, atnaujinti BIOS'ai iš F1 į F4.

Image
Image
Image

Vietomis gerai, vietomis nesamones rodo. Kur čia nesuderinamumas? Gal mamka kalta. Šiandien šviečiai surinktas. Iš kur minus 8 atsirado? CPU temperatūros nelogiškos 102 laipsniai, prilietus radiatorių jis vos šiltas. Aušintuvas uždėtas gerai, termo pasta yra.

Per naktį buvo įjungtas PC. Ryte rado kažkokį errorą.
|Intel i5-2500K|H77-DS3H|Prolimatech Basic 81|HyperX Savage 2x4GB|MSI R9 280X|1.5TB HDD/OS|PSU 750W|FD Define R4/Noctua fan's|DELL U2312HM|Win 8.1 x64|
|EDIFIER R2000T|Xonar D2|SS 7G|Razer DA|

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2014-01-05 14:34

pas mane su kompu kuris aprasytas zemiau ir ta pati beda. Kadangi sitas kompas ne mano tai man kaip ir nelabai rupi, bet vistiek butu idomu suzinot kame cia bites. Tarp kitko, procas buvo stresuotas per nakti :)
Image
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2014-01-07 15:27

Viskas gerai :) Kažko programos nesutaria ar su CPU ar su chipu.
Image

Viskas logiška :) Bios'ai rodo taip pat gerai.
|Intel i5-2500K|H77-DS3H|Prolimatech Basic 81|HyperX Savage 2x4GB|MSI R9 280X|1.5TB HDD/OS|PSU 750W|FD Define R4/Noctua fan's|DELL U2312HM|Win 8.1 x64|
|EDIFIER R2000T|Xonar D2|SS 7G|Razer DA|

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2014-01-07 15:46

Updeitai kniso protą, win tereikia naujai perinstaliuoti.
|Intel i5-2500K|H77-DS3H|Prolimatech Basic 81|HyperX Savage 2x4GB|MSI R9 280X|1.5TB HDD/OS|PSU 750W|FD Define R4/Noctua fan's|DELL U2312HM|Win 8.1 x64|
|EDIFIER R2000T|Xonar D2|SS 7G|Razer DA|

xumot
Posts: 94
Joined: 2010-09-29 01:24
Contact:

2014-01-07 16:32

Turiu jau ne pirmą PC, kuriam rodo tokias nesąmones. Paprasčiausiai nekreipiu dėmesio, nes kompiuteris veikia be problemų.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests