Problemikė su pc.

Viskas kas neįeina į prieš tai išvardintas temas...
mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-12-12 15:07

Tai va jau pradėjo nervuot, tai paklausiu jūsų ką daryt. Pc tiesiog pastringa tarpais kokiom 5-7 sekundėm ir neina nk daryt jei muzika eina tai TRRRRRRRRR, kartais neatstringa išvis, kartais persikrauna iš lempos, nu ir pradėjo dažnėt viskas, čia gal su SSD problema? Kaip galima sutvarkyt šitas problemas? Windows perrinstaliavimas nepadėjo bandžiau win 8.1, win 7, daba prie win 8 pasilikau, nes patogiausi ir geriausi man jie. Pc spec užrašytos žemiau. Laukiu atsakymų. :(
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-12-12 15:34

bandyk irasyt windowsus i hdd, jei vistiek strigs, tai motka kalta
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-12-12 16:15

Norėčiau sužinot plačiau, kodėl čia tai gali būt, gal paaiškinsi?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-12-12 18:19

kodel neisivaizduoju, bet siaip panasios problemos buna su hardu, kai atjngi ji nuo sata.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-12-12 18:44

O tai jei veiks nrml, tai reiškia SSD gatavas jau?
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-12-12 20:30

As ne tik motka itarciau. Gali buti maiteko gedimas. Del energijos nepakankamumo. Tiesiog reiktu pasitikrinti per bios jeigu rodo PSU rodmenis :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-12-12 21:02

maitblokio nera ko itarineti, nes pvz.: pas mane 500w, phenom 955 ir radeon 3870 x2, ir jokiu strigimu. aisku del atsargumo galima patikrint. Siap ar taip pirmiausia, mano nuomone, pandyk surasyt wimdoze i hdd i ziuret kas darosi.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-12-13 06:32

As galingumo cia visai nekisu. Tiesiog jeigu nusprogsta kondikas daigtas dar veiks bet nebepaduoda reikiamo inpulso. Tas pats ir ant mamkos gali buti, bet ant mamkoks lengviau pamatyti, nes nieko ardyti nereikia :) As ir kazkada turejau ale 500w maiteka. Kol naudojau 8800gt kaip ir gerai buvo. Kai isidejau 4870 ir isijungdavau koki zaidima man maitekas pradedavo keistus garsus leisti ir po kokiu 10-15 min sukresindavo kompas arba isvis persikraudavo arba issijungdavo :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-12-13 10:42

Maitblokis pas mane 600W Codogen pries puse metu nauja pirkau, dabar jau net ant bios kai tik isijungia pc kur rodo pati pirma screena kur galima ten i bios ar setup ieit ten pastringa dabar net..
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-12-13 13:45

pabandyk kelis kartus ijungt kompa be hardu, jei post'as (tas bios meslas) vis tiek strigs, tai hardai atkrenta, paskui tikrink maitbloki, ji galima tikrint dviem budais: pajungt kita, tikrai veikianti maitbloki arba pereit visus laidukus su testeriu ir ziuret ar gerai paduoda elektra. Jei su maitblokiu viskas ok, tikrink ramus, isidek ramus is kito kompo, kiek tu ju ten idesi nesvarbu, o jei vistiek stringa ant post'o, tai bandyk flashint biosa, ir jei tai nepades tai tavo motka del viso sito meslo kalta. Siaip daugiausiai vilciu deciau i maitbloki.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-12-13 14:24

Atjungiau hardus paleidau kraunasi ismete error loading operating system, prijungiau hard us ir meta error loading operating system vistiek, tai ble cj ce tas Ssd cia pis prota..
**Pajungiau kita maitbloki, niekas nesikeicia, tai cj motinine cia, neturiu is kur kit RAM paimt
Last edited by mantas9971 on 2013-12-13 14:44, edited 1 time in total.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-12-13 14:29

arba tavio bios nesusitvarko su auto paieska arba tu kazko nenustates del butinimo. ar mamka mato tavo ssd ir hdd?
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-12-13 14:46

Mamka randa ir ssd ir HDD, daba isvis nebeuzsikrauna niekas, meta error loading operating system
**** Resetinau bios isėmau CMOS baterry palaikiau kokia minute, pc ižsikrovė, žiurėsiu kas bus toliau
Last edited by mantas9971 on 2013-12-13 15:17, edited 1 time in total.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-12-13 15:16

del tos klaidos kad os nekrauna. Gal sumaisei sata laidus pajungiant. rasant os su dviem laikmenom kaikuriuos failiukus meta ir i kita laikmena. Galvoju kad sumaisius laidus mamka bandu butinti ne ta laikmena. na cia tik kvaila teorija :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-12-13 17:01

bandyk flashint biosa, o jei vistiek crashinsis, tai isirasyk wimdoze i hdd. o tas canot find O/S buvo turbut del bendzio teorijos, nors man taip nera nutike.
Last edited by Justin on 2013-12-13 17:13, edited 2 times in total.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 11 guests