VMware system keitimas

Jeigu programuojate ir norite ko nors paklausti ar pasidalinti patirtimi, darykite tai čia...
Post Reply
Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-10-07 12:35

Sveiki, gal kam nors teko susidurti su VMware įrašytuose windows'uose System Manufacturer ir System Model keitimu ? :)
Esmė tame jog paleidus run->dxdag turi rodyti kaip paveiksliuke http://foto.terpe.lt/inkelti/20131007/i67_123.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
O rodo taip -> http://foto.terpe.lt/inkelti/20131007/i5_dsa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

T.k. mano nešiojamas jau yra dell tai galiu komanda SMBIOS.reflectHost = TRUE padaryti jog rodytų dell.ink bet tada rodys sistemos modelį vostro 3550.

Any Ideas kaip jį priversti mastyti jog tai yra dell d630c ? :)
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2013-10-07 19:06

Pagrindinis klausimas: kokio velnio tau reikia tai padaryt?

Ten rodo kokie pas tave yra draiveriai, o draiveriai surasyti VMWare.

Arba as nesuprantu apie kuri konkreciai lauka sneki ir kuo jis tau blogai...

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-10-10 11:13

Apie šituos laukus kalbu :)
Image
O reikia tam kad softas uždrožtas dell'iui D630'am bei IBM'ui T30'am pasileistų ant šitų kompų,
nes kaip supratau kitaip jis aptinka jog netinkamas hardware ir nepasileidžia :)
Matia RKR nereikėtų neklausinėčiau :)
Va dar vieni pakankamai gudriai kažkaip padarė jog nematytų jų :eeek: :)
Tik niekaip nerandu kas tai parodo. Gal jeigu .vmx failą prikabinčiau rastum ? :)
Image
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2013-10-10 14:56

This didn't take long: http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... ows-vista/

O jei tavo softas bendrauja su HW, tai is VirtualMachine tau vistiek neveiks, net jei praeisi checka manufacturer...

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-10-12 12:29

Tai šitą aš irgi radau ir per computer properties matosi iš karto kitas gamintojas, bet dxdiag kažkodėl yra protingesnis :(

http://foto.terpe.lt/inkelti/20131012/i ... hot013.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2013-10-12 17:57

Bet ir man nesuprantama kam to tau reikia. Beto norint kad tau roditu logo ir ten rasytu tai ka tu nori. Turi instaliuoti butent tam kompui skirta os. Kaip pvz galiu pasakyti kad mano senukas fujis ir su lievais windows nerodo to logo ir neraso dx. O su originaliais rodo kaip priklauso.
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-10-12 19:02

Nu man reikia isirasiti diagnostine programa viena tai va mastau gal pavyks tik išskaldžius hdd pasileisti, nes visur rašo: "System must be Dell 630 or IBM T30".
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2013-10-14 09:26

Jokios diagnostines kompo programos is Virtual Machine tau neveiks. Tam ir yra virtualizacija, kad OSas neturetu priejimo prie HW.

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-10-14 21:04

Veikia diagnostinės programos ir virtualkės, tik ne kompo o auto :p
Kitaip net nesinaudoju, nes perrašinėt ir aktyvuot užsip__yypppt jeigu netyčia kažkas susigadins :)
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest