PC valdymas pulteliu.

Jeigu programuojate ir norite ko nors paklausti ar pasidalinti patirtimi, darykite tai čia...
Post Reply
User avatar
saitex
Posts: 292
Joined: 2008-11-02 11:48
Location: Silute
Contact:

2009-12-17 21:22

Iškilo vienas klausimėlis, bet viską nuo pradžių. Namuose radau USB IrDa pulta, kuriuo galima valdyti kompiuteri. Jis tikrai veikia, nes AIMP eina valdyti nustačius hotkeys. Norėčiau paklausti, kaip pasidaryti, kad paspaudus vieną mygtuką įsijungtų norima programa? Skaičiau straipsnį: PC Valdymas IR pagalba. Ten viską supratau, tik niekaip nerandu Girder 3.2.9.0. Naujesnėse versijose ten kažkaip nesigauna man. Gal kas netyčia turit tą programą ir galėtų atsiųsti? Ar pasiūlytumėte kokią nors kitą programa su kuria galėčiau tai padaryti. Visgi smagu gulint lovoje perjunginėti dainas ar šiaip valdyti kompiuteri. :)
Just Do It.

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2009-12-18 12:26

turiu 3.2.9 girderi, parasyk savo skype i pm, atsiusiu ;)
p.s. prie software sita tema reikejo kurt, arba isvis nekuriant naujos temos galima buvo parasyt i sena "PC valdymas IR pagalba" ;)
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
saitex
Posts: 292
Joined: 2008-11-02 11:48
Location: Silute
Contact:

2009-12-18 19:10

Dėja su Girderiu nesigauna, nepriima signalo. Niekas jokių programų nežino, kad eitų pajungti, nes Girderis tik per COM, o mano pultas USB. :)
Just Do It.

User avatar
mr.eemay
Posts: 345
Joined: 2008-02-10 13:19
Location: Panevezys
Contact:

2009-12-18 19:38

O tai pultas be soft'o? Nebandei ieškot, su kuo jis originaliai ėjo?
AMD athlon x64 +3200/club3D ATI radeon x700-512mb/PQI ddr 512mb/WD 1002FBYS SATA/AsRock 939 dual-sata 2
LENOVO G550 T4200/4Gb ddr3/320Gb 7200rpm/G105M
X360 ELITE
PS3
wii

User avatar
saitex
Posts: 292
Joined: 2008-11-02 11:48
Location: Silute
Contact:

2009-12-18 20:02

Nerandu nieko. Jis buvo prie PC mano, bet disko nerandu. Seip modelis XPC-RC01, bet manau tai nėra labai svarbu.
Just Do It.

User avatar
mr.eemay
Posts: 345
Joined: 2008-02-10 13:19
Location: Panevezys
Contact:

2009-12-18 20:38

http://www.techexcess.net/downloads/ir_ ... erence.htm

Bandyk pagal manual'ą daryt, gal pavyks. Kaip suprantu, jis plug n' play yra.
AMD athlon x64 +3200/club3D ATI radeon x700-512mb/PQI ddr 512mb/WD 1002FBYS SATA/AsRock 939 dual-sata 2
LENOVO G550 T4200/4Gb ddr3/320Gb 7200rpm/G105M
X360 ELITE
PS3
wii

User avatar
saitex
Posts: 292
Joined: 2008-11-02 11:48
Location: Silute
Contact:

2009-12-18 22:13

Mr.eemay, jis man veikia, tik aš nemoku niekaip nustatyti, kad paspaudus nustatytą mygtuką įsijungtų reikiama programa. Turbūt ne taip supratai. Kad pultas veikia, tai tikrai, nes aimp2 per hotkeys nustačius eina valdyti viską. Tik va problema: tarkim paspaudus MUSIC mygtuką įsijungtų AIMP2? Kaip tai padaryti?
Just Do It.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest