Page 1 of 1

FL Studio 5

Posted: 2004-12-04 18:25
by DZdj
FL Studio 5
Kadangi FL Studio mano megstamiausia programa tai wisiems kas dar nezhino praneshu kad jau ishejo 5-oji wersija su dar daugiau pribambasu ir ishtaisytomis klaidomis :)

FL Studio yra galingas audio sequenceris, arba kitaip tariant t.y. programa muzikai kurti ;) Su ja galima daryti wiska. Ji palaiko VSTi, DXi pluginus, daug audio formatu, turi ASIO soundcard'u palaikyma, galima pasijungt MIDI kontrolerius ir keyboardus ir t.t. Zhodzhiu ka man chia pasakoti pabandykit patys :D

Image

FL Studio 5 Demo

Ish chia galit parsisiust demo, bet tai kad ji demo galima nesunkiai sutwarkyti ;)

Jei noresit ko nors apie ja paklausti, tai klauskit, pasistengsiu atsakyti :cool:

Posted: 2004-12-04 19:10
by iller
Man rodos šiai programai reikia našaus kompiuterio,arne?

Posted: 2004-12-04 20:03
by Rentgen
kažkada turėjau as 3 versiją... bandziau ka nors sukurt.... bet ten kox gilus miškas man pasirodė, tai nusprendžiau kad norint sukurti ka nors geresnio reikia labai didelio noro ir daug laiko...

Posted: 2004-12-04 20:35
by Renimatorius
Jo su panasaus stiliaus programom tai tikrai laiko nemaz reik

Posted: 2004-12-04 22:03
by OTC
Kažkada bandžiau pažaisti su Fruity Loops 4 ir 3 ;)

Posted: 2004-12-05 00:09
by DZdj
Man rodos šiai programai reikia našaus kompiuterio,arne?


Jei kuriama tikrai ish peties, naudojama daug naujos kartos galingu sintezatoriu, garso apdorojimo efektu, daug kanalu tai pc reikia turet tikrai galinga. Bet yra kas ishsiverchia ir su 500 mhz ir 128 ram ;) Tiesiog reikia nustatyt dideli soundcardo buferi (tai galima padaryt pachioje app) arba paprashchiausiai tuos kanalus kur walgo daug cpu exportuot i wav'a ir po to imest kaip sempla, bet tai zh nepatogu. Pas mane 900 mhz celeronas, bet norint pajausti tikra kurybos malonuma tikrai reikia daugiau, nes pc jau nespeja susitwarkyt su naujos kartos sintezatoriais, ypac jei ju daug naudoji.

Kadangi tas mhz trukumas riboja mano kuryba, tai ash nusprendzhiau pasikeist pc i truputi zhwerishkesni :cool: Tik man reikia jusu patarimo kokius imt cpu ir motina. Motina tai jau nusizhiurejes, turbut DFI LanParty, bet metausi tarp AMD Athlon64 +3200 ir Pentium 4 540 3.2GHz. Kas labiau tinka tokioms programoms??? :confused:

Posted: 2004-12-05 11:34
by Markas
Vienareiksmiskai a64, nes su p4 reikes ir ddr2 ir pci-e ir kitu "navarotu", kurie netik neprides greicio, bet daugumoje situacijoje bus letesni nei dabartines technologijos.

Posted: 2004-12-05 11:48
by Panchio
Jo imk koki A64 su 939 socketu, tada manau pajusi malonuma :)

Re: FL Studio 5

Posted: 2014-10-13 12:33
by namal
Zinau, kad pvz viena is nero updeitu padare taip, kad su Win XP SP2 pradejo vekti. Zodziu, istaisomos klaidos, kuriu tu nepastebi, nes pas tave vistiek veikia :)

Re: FL Studio 5

Posted: 2014-10-13 17:13
by xumot
namal wrote:Zinau, kad pvz viena is nero updeitu padare taip, kad su Win XP SP2 pradejo vekti. Zodziu, istaisomos klaidos, kuriu tu nepastebi, nes pas tave vistiek veikia :)
Dar senesnės temos jau turbūt nesugebėjai iškast :D :))

Re: FL Studio 5

Posted: 2014-10-13 17:50
by RytuxLTU
Botai čia kasa :D