Takas ID3 ir kelios problemos

Programinės įrangos naujienos...
User avatar
GediZZ
Posts: 617
Joined: 2004-11-28 11:31
Location: Lietuva
Contact:

2005-10-10 18:13

Sveiki, praėjo kokie pusantrų metų nuo Takas ID1 įsirengimo ir pagaliau nusprendžiau pasikeisti į Takas ID3, kadangi turėsiu daugiau "siuntimo laiko" . Pradžioje viskas buvo puiku - dvigubas greitis iš tako FTP puikus greitis P2P, bet
praėjus keletui dienų pradėjo streikuoti tiek eMule Plus , tiek ir Azureus - greičiai sunkiai kildavo iki 8KBps (azureus) ir 5KBps (eMule) , o greičiai iš FTP (Tako) ar Web puslapių vistiek liko puikūs/ Su takas ID1 jokių problemų nebuvo nei su eMule, nei Azureus. Taigi pradėjau knistis su Norton Personal Firewall 2003 Pro(kurią naudoju nuo amžių amžinųjų ir kui manęs dar niekada nepavedė) , portais programose (kurie anksčiau buvo defaultiniai) kiek pažaidęs, su azureus greitį padidinau iki 4-16KBps bet greitis pastoviai šokinėja, o su eMule išvis jokio pokyčio. Visi failai kuriuos siunčiu - pakankamai populiarūs, esu pašarinęs ne vieną dešimtį gigų. Gal kas esate susidūrę su panašiom problemom? Ar gal tiesiog galite pasiūlyti kokią kitą ugniasienę (tik ne ZA - naudojau, nudegiau, ačiū - nereikia) kuri geriau tvarkytųsi su tokiais dalykais. Dėkui už dėmesį
Fallen deep into Japanese cars...:duh:

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2005-10-10 18:31

As naudoju iD2, ftp anksciau dirbdavo kaip nzn kas, o dabar kimbineja, kartais isvis nebeprisijungi. eMule net nebandau, nesamones ten kazkokios

User avatar
sheeper
Posts: 330
Joined: 2004-11-27 22:04
Location: Vilnius
Contact:

2005-10-10 18:42

As naudoju id3. Siaip kaip uz tokia kaina tai nesiskundziu, nors emule ir nelabai naudoju ,bet kai naudojau tai man ten greiciai dazniausiai siaip siekdavo arba 16 arba 0. Dazniausiai zinoma budavo nulis. :) . Siaip jei jau naudojiesi taku tai siulyciau prisimint stebuklinga numeri 1525 :) . Paskambini ir operatore zinoma nieko nesupranta ,kai tu ten jai apie portus ir pingus pradedi aiskinti. Tada kai jai jau atsibosta ji pasako paziuresim ka galime padaryti ir ziurek tako ftp greitis dvigubai pakyla :) Zinoma po to trigubai nusileidzia :). Bet siaip jei paskambini ir uzsirauni ant vyro tai jis gali tau paaiskint kasgali but ir mandagiai pades. Siulau pabandyt.
[url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?p=30623#post30623][img]http://img98.imageshack.us/img98/3425/projektbuses6.png[/img][/url]

[url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?p=30645#post30645][img]http://img221.imageshack.us/img221/3549/vwbuusly8.png[/img][/url]

User avatar
ExT
Posts: 1305
Joined: 2004-11-25 14:00
Location: Vilnius
Contact:

2005-10-10 18:53

Atrodo dabar telekomas kažką labai smarkiai remontuoja, modernizuoja savo sistemas, todėl ir prasideda visokie š....
[url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=3848]USB Ežiukas[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=558]LCD + Winamp COM Control[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=2]Led PC Feets[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=4]New Fan Bus + Sleeving + Cable Managment[/url] [url=http://forumas.modding.lt/showthread.php?t=3]Lighted Mouse Pad[/url]

User avatar
GediZZ
Posts: 617
Joined: 2004-11-28 11:31
Location: Lietuva
Contact:

2005-10-10 19:15

Deja jie VISADA ką nors remontuoja. Tik kažkaip rimto pokyčio visdar nesijaučia :(
Fallen deep into Japanese cars...:duh:

User avatar
TaKiss
Posts: 133
Joined: 2004-12-29 14:42
Location: Lietuva/Vilnius
Contact:

2005-10-10 20:32

Man is emules greitis pastaruoju metu nevirsyja 1KB/s, zinot nekas :) per dc++ kaip tik, dabar kartais siekia 140 KB/s, idomiai cia. gal su emule kazkas pasidare, nes is visur kitur pakilo arba nepakito greitis
[color=MediumTurquoise]a success would come true if the plan sets up perfectly, focus, tough, and never give up make it happen ...[/color]

User avatar
GediZZ
Posts: 617
Joined: 2004-11-28 11:31
Location: Lietuva
Contact:

2005-10-10 21:28

O gal galit patart kokius DC++ public hub'us naudojat? Nes su default'iniais man tik visokį lenkų fuflo randa. Gal šia tema kokių gerų saitų yra ?
Fallen deep into Japanese cars...:duh:

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2005-10-11 06:40

Na nezinau, as ir turiu ID3 moku ten 45Lt, bet ir diena turiu neta :D Jokiu problemu nekyla nei su P2P nei su kazkuo kitu. Tik retkarciais buna ftp nusminga, o seip viskas sukas ok ;) Bitorentus vidutiniskai siuncia ~27KB/S, P2P~20KB/S. Tik pradziai buvo, kad per skype negalejau kalbet, bet paskambinus stebuklinguoju NR. viskas susitvarke, ir pfu, pfu, pfu, bet veikia stabiliai ir pakankamai greitai, kaip uz tokia kaina manau ;)
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
Trifid
Posts: 330
Joined: 2005-03-11 16:36
Location: Himitsu
Contact:

2005-10-11 07:55

Gedizz, gali pabandyt prisijungt prie Skynet dc++ hubo. Man rodos jie neseniai vel atidare ji visiems tinklams.
dchub.skynet.lt:4111
Zetsuboshita! <_<
[img]http://www.speedtest.net/result/247260179.png[/img]

User avatar
NO_DAMAGE
Posts: 300
Joined: 2005-08-07 11:53
Location: Vilnius, kartais Klaipeda
Contact:

2005-10-21 19:32

As irgi turiu Takas ID3 bet mano FTP greitis tik 30KB/s kaip ir wisam intike....kaip man ji padartyi kad jis butu dwigubai greitesnis???

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2005-10-22 08:53

NO_DAMAGE wrote:As irgi turiu Takas ID3 bet mano FTP greitis tik 30KB/s kaip ir wisam intike....kaip man ji padartyi kad jis butu dwigubai greitesnis???


Nueini i http://www.dsl.takas.lt ir kazkur tavo nustatimuose bus punktas, kur pazimesi ir padvigubins tau ftp greiti.
A64 X2 3.3GHZ, 4GB ram, HD4870...

User avatar
NO_DAMAGE
Posts: 300
Joined: 2005-08-07 11:53
Location: Vilnius, kartais Klaipeda
Contact:

2005-10-22 09:08

Didelis ACIU !

User avatar
Degree
Posts: 5
Joined: 2005-10-02 12:17
Location: Vilnius
Contact:

2005-11-18 23:14

turbintojėlis wrote:Na nezinau, as ir turiu ID3 moku ten 45Lt, bet ir diena turiu neta :D

saite telekomo lyg nieko nera, kad butu galima pasijungt id3 nelimituota :confused: dar vis galima pasijungt id3 uz 45lt/men, ar ten kokia laikina akcija buvo?

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2005-12-23 23:44

galima visa laika. cia ne akcija, o papildoma paslauga atseit, duoda tau nuo 8 ryto iki 5 vakar 64/64 greiti :D:D dar ijungimo mokestis 10 ar 20 neatsimenu, telekomo psl pajieskok, yra info

User avatar
Simas.R
Posts: 96
Joined: 2005-07-30 17:57
Location: Vilnius
Contact:

2005-12-25 14:38

Kas nors naudojates Tako Failu Keitykla?
ASUS P5Q PRO/ Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz/ 2x2GB Corsair XMS2 DDR2/ MSI 9800GTX+ OCed/ Seagate Barracuda 500GB/ Iiyama ProLite E2207WSV/ Logitech EX100 cordless keyboard & LS1 Laser Mouse/ Coolermaster Real Power Pro 850W/ Logitech Z-2300

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest