FL Studio 5

Programinės įrangos naujienos...
Post Reply
User avatar
DZdj
pcsupport.lt
Posts: 148
Joined: 2004-12-01 12:00
Location: Vilnius
Contact:

2004-12-04 18:25

FL Studio 5
Kadangi FL Studio mano megstamiausia programa tai wisiems kas dar nezhino praneshu kad jau ishejo 5-oji wersija su dar daugiau pribambasu ir ishtaisytomis klaidomis :)

FL Studio yra galingas audio sequenceris, arba kitaip tariant t.y. programa muzikai kurti ;) Su ja galima daryti wiska. Ji palaiko VSTi, DXi pluginus, daug audio formatu, turi ASIO soundcard'u palaikyma, galima pasijungt MIDI kontrolerius ir keyboardus ir t.t. Zhodzhiu ka man chia pasakoti pabandykit patys :D

Image

FL Studio 5 Demo

Ish chia galit parsisiust demo, bet tai kad ji demo galima nesunkiai sutwarkyti ;)

Jei noresit ko nors apie ja paklausti, tai klauskit, pasistengsiu atsakyti :cool:
[align=center]--- tHrough tHe viBe ---[/align]

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2004-12-04 19:10

Man rodos šiai programai reikia našaus kompiuterio,arne?

User avatar
Rentgen
Posts: 74
Joined: 2004-11-29 12:00
Location: Kaunas
Contact:

2004-12-04 20:03

kažkada turėjau as 3 versiją... bandziau ka nors sukurt.... bet ten kox gilus miškas man pasirodė, tai nusprendžiau kad norint sukurti ka nors geresnio reikia labai didelio noro ir daug laiko...
[font=Arial Black].... A life without Light, is like a World without Modding.[/font]

User avatar
Renimatorius
Posts: 1253
Joined: 2004-11-30 12:00
Location: Kaunas
Contact:

2004-12-04 20:35

Jo su panasaus stiliaus programom tai tikrai laiko nemaz reik
--------Everything goes wrong all at once------

User avatar
OTC
pcsupport.lt
Posts: 403
Joined: 2004-11-27 12:00
Location: Kaunas
Contact:

2004-12-04 22:03

Kažkada bandžiau pažaisti su Fruity Loops 4 ir 3 ;)
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i254/O7C/catsmall.gif[/img]
--
..To0p T0op.. :thumb:

User avatar
DZdj
pcsupport.lt
Posts: 148
Joined: 2004-12-01 12:00
Location: Vilnius
Contact:

2004-12-05 00:09

Man rodos šiai programai reikia našaus kompiuterio,arne?


Jei kuriama tikrai ish peties, naudojama daug naujos kartos galingu sintezatoriu, garso apdorojimo efektu, daug kanalu tai pc reikia turet tikrai galinga. Bet yra kas ishsiverchia ir su 500 mhz ir 128 ram ;) Tiesiog reikia nustatyt dideli soundcardo buferi (tai galima padaryt pachioje app) arba paprashchiausiai tuos kanalus kur walgo daug cpu exportuot i wav'a ir po to imest kaip sempla, bet tai zh nepatogu. Pas mane 900 mhz celeronas, bet norint pajausti tikra kurybos malonuma tikrai reikia daugiau, nes pc jau nespeja susitwarkyt su naujos kartos sintezatoriais, ypac jei ju daug naudoji.

Kadangi tas mhz trukumas riboja mano kuryba, tai ash nusprendzhiau pasikeist pc i truputi zhwerishkesni :cool: Tik man reikia jusu patarimo kokius imt cpu ir motina. Motina tai jau nusizhiurejes, turbut DFI LanParty, bet metausi tarp AMD Athlon64 +3200 ir Pentium 4 540 3.2GHz. Kas labiau tinka tokioms programoms??? :confused:
[align=center]--- tHrough tHe viBe ---[/align]

User avatar
Markas
Posts: 592
Joined: 2004-11-25 13:00
Location: Stavanger/Norway
Contact:

2004-12-05 11:34

Vienareiksmiskai a64, nes su p4 reikes ir ddr2 ir pci-e ir kitu "navarotu", kurie netik neprides greicio, bet daugumoje situacijoje bus letesni nei dabartines technologijos.
Intel i7 3770K | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth Z77 | 16Gb Crucial Ballistix Sport | Gigabyte GTX 670 OC | Intel Series 335 SSD

User avatar
Panchio
Posts: 1956
Joined: 2004-12-03 17:04
Location: Kaunas
Contact:

2004-12-05 11:48

Jo imk koki A64 su 939 socketu, tada manau pajusi malonuma :)

namal
Posts: 1
Joined: 2014-10-13 12:23
Contact:

2014-10-13 12:33

Zinau, kad pvz viena is nero updeitu padare taip, kad su Win XP SP2 pradejo vekti. Zodziu, istaisomos klaidos, kuriu tu nepastebi, nes pas tave vistiek veikia :)
Download testking.us quality 6002-1 exam dumps to Avaya and pass ccvp with EX0-101 dumps Washington University in St. Louis Also get free Alliant International University of E20-001 for review of Eastern Mennonite University 70-640.

xumot
Posts: 94
Joined: 2010-09-29 01:24
Contact:

2014-10-13 17:13

namal wrote:Zinau, kad pvz viena is nero updeitu padare taip, kad su Win XP SP2 pradejo vekti. Zodziu, istaisomos klaidos, kuriu tu nepastebi, nes pas tave vistiek veikia :)
Dar senesnės temos jau turbūt nesugebėjai iškast :D :))

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2014-10-13 17:50

Botai čia kasa :D
|Intel i5-2500K|H77-DS3H|Prolimatech Basic 81|HyperX Savage 2x4GB|MSI R9 280X|1.5TB HDD/OS|PSU 750W|FD Define R4/Noctua fan's|DELL U2312HM|Win 8.1 x64|
|EDIFIER R2000T|Xonar D2|SS 7G|Razer DA|

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest