WIN XP Service pack 2

Pašnekesiai apie langines :)

Ar WINXP SP2 pack tikrai yra blogis ?

Nesinaudoju XP
11
37%
Nesinaudoju XP
14
47%
Nesinaudoju XP
5
17%
 
Total votes: 30
User avatar
Daniel
Posts: 226
Joined: 2004-11-27 21:34
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-08 16:18

Tegu eina, bent forumą pagyvins :)) p.s. XP sp2 yra geriau, nei wind vista, kai pc ne super galingas :P
[SIGPIC][/SIGPIC]
krize, viskas isparduota usinam sena hardware :gauloise:

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-08 16:27

Pabandykite ant sp1 pakurti hdd didesnes talpos nei 160 GB, tada bus aisku kur blogis o kur geris.
Vat vista kolkas blogis, ypac ie7, rdp6.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2008-01-08 16:30

ModHead wrote:Pabandykite ant sp1 pakurti hdd didesnes talpos nei 160 GB, tada bus aisku kur blogis o kur geris.
Vat vista kolkas blogis, ypac ie7, rdp6.
Ta prasme suinstaliuoti win ant didesnės talpos hdd? Jeigu taip - tuomet jokių neskalndumų neatsitiko, diskas 250GB.

User avatar
Oinis
Posts: 149
Joined: 2006-01-10 18:58
Location: Kaunas
Contact:

2008-01-08 17:46

Kai neturi SP2 pas mane HDD randa tik 120GB o ysirasius pasidaro tiek kiek ir turi but 160GB

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-08 19:13

XP be SP1 ir SP2 max ??particijos?? dydis 137GB taip atrodo, tada nebent treciu saliu tools naudoti reikia alia "Disk Activator", ar panasiai.
Ir jau neatsimenu problemos su usb 2.0 atsiranda M$, draiveriu atskirai nedalina sako davai SP2 instalink ir viskas bus ore.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
-=Inquisitor=-
Posts: 273
Joined: 2005-04-18 13:21
Location: Kaunas
Contact:

2008-01-08 19:14

na, aš su sp2 gyvenu ir nematau jokių problemų, viskas stabilu. o vista tai tikrai negerai :)

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2008-01-08 22:46

vista nera tokia zeurei bloga, jj sistema pakankamai galinga tai ir zaidai norm eina ir viskas ok nuemi tiktais visokius UAC ir kitoki meshla nereikalinga ir visai imanoma naudot, as vista jau naudoju ir laptope ir stacionariam ir nesiskundziu, ie7 nebandziau todel nekomentuoju (naudoju FF) , xp su sp2 naudoju tik ant download'erio pc kuris resursais tikraj nepasizymi :)
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest