Windows 7

Pašnekesiai apie langines :)
User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2009-05-29 21:51

Koks DC klientas veikia ant septintu vindausu? Kiek bandziau, tiek gryba pjauna. Pasharini failus, sharina sharina, pyst 0mb share...
[img]http://img79.imageshack.us/img79/3091/userbarasqo1.gif[/img]

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2009-05-30 13:00

Rampage wrote:Koks DC klientas veikia ant septintu vindausu? Kiek bandziau, tiek gryba pjauna. Pasharini failus, sharina sharina, pyst 0mb share...
O nebsi bandes Strong DC++, grey link dc++ ? :) Paskutiniji nbaudoju jau senokai, ir esu juom laaabai patenkintas :)
Image

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2009-05-30 13:34

Nepamenu kiek bandziau, bet ale populiariausiu tai daug isbandziau. Ijungus tai upload slotai nusiresetina iki 1, share nusiresetina iki kiek pats nori.. :))
Vakar pavyko pajungti DC++ 0.75, tiesa, ne is pirmo karto, bet, kai pajungiau, nebeisjungiu :D
[img]http://img79.imageshack.us/img79/3091/userbarasqo1.gif[/img]

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2009-05-30 13:46

Pamegink GreyLink'a Va ikeliau tau :) :)
http://www.flyupload.com/?fid=492713803
Image

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2009-05-31 18:36

Ka vartot vietoj daemon tools ar alcohol? Virtual clone drive veikia neblogai, bet ne visus failus atpazista.
[img]http://img79.imageshack.us/img79/3091/userbarasqo1.gif[/img]

User avatar
mr.eemay
Posts: 345
Joined: 2008-02-10 13:19
Location: Panevezys
Contact:

2009-05-31 20:54

PowerISO FTW :)
AMD athlon x64 +3200/club3D ATI radeon x700-512mb/PQI ddr 512mb/WD 1002FBYS SATA/AsRock 939 dual-sata 2
LENOVO G550 T4200/4Gb ddr3/320Gb 7200rpm/G105M
X360 ELITE
PS3
wii

User avatar
Wyshniukas
Posts: 152
Joined: 2008-11-01 20:50
Location: Didžioji Britanija
Contact:

2009-05-31 21:15

[font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black][b]CPU:[/b] Intel E5200 @ 3.2GHz[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black]
[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black][b]MB:[/b] [/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=Black]Asus P5K
[b]RAM:[/b] 4GB DDR2-800 GeIL Black Dragon
[b]VGA:[/b] 8600GT 512MB DDR2[/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black] passive
[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=Black][b]HDD:[/b] WD Raptor OEM 160GB SATAII, Samsung [/color][/font][font=Verdana][color=Black] SpinPoint 1xHD1003IJJ
[b]PSU:[/b] Corsair HX520W
[b]Case:[/b] Antec 900[/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple]
[/color][/color][/color][/font]

User avatar
Pruskis
Posts: 552
Joined: 2007-04-27 12:57
Location: Lentvartis/Vilnius
Contact:

2009-06-27 00:20

Sveiki, nusprendziau ismeginti windows 7, atsisiunciau build'a 7260. Viskas kaip ir grazu, tik negaliu privers jo rusiskas raides skaityt. Gal kas pades?
[url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?t=3498][b]Project: T2B[/b][/url] [color=DarkGreen][][[/color][color=LightGray]][][][][/color]
[font=Arial]Asus P5K, INTEL Q6600, XFX 9800GTX+, 3x A-DATA 1GB, Seagate 250+500GB, Fortron EPSILON 600W, Asus VW222S 22"+Samsung SyncMaster 710n.[/font]
[url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?t=3831][b]Project: PS.v1[/b][/url] [color=DarkRed][[/color][color=LightGray]][][][][][/color]
[font=Arial]Asus M3A76-CM, AMD 5050E, A-DATA 2GB, Seagate 160GB, NoName 400W.[/font]

zeteris
Posts: 96
Joined: 2007-11-04 21:05
Contact:

2009-10-01 20:30

Sveiki, siandien prasidejo tokios nesamones, tiesa sakant gal pries 3 dienas irgi tai buvo 1 kart nutike. Einu i interneta vaikstau po google videogaga... viskas normaliai, nueinu i koki miniclip ar facebook ir pakimba firefoxas (IE irgi taspats)(hdd pradeda kazka kraut ir viskas nustoja), po keliu pakimba ir patys win , nebeatsigauna, belieka tik restart daryt nuspaudziant mygtuka. Kaip manot kas gali buti ?

P.S windows7

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-10-01 20:51

manau kad virusas.

zeteris
Posts: 96
Joined: 2007-11-04 21:05
Contact:

2009-10-01 20:54

Dar kaiptik kaspersky sugedo, persirasysiu ir full scan padarysiu. Kai pakimba matosi kad ismeta lentele kad kaspersky ir windows firewall isjungti, gal delto pykstasi kas.

User avatar
RoW
Posts: 249
Joined: 2005-11-09 16:29
Location: Anyksciai,Lietuva,Lithuania
Contact:

2009-10-02 08:23

Na tai kasperskis ir windows firewall tikrai nesipesa cia kaip ir iller sake virusiukas gali but, kad isjungia situos dalykus. Siulyciau isvis langus persirasyt. Nors siuolaikines antivirusines ir turi apsauga nuo isjungimo, bet ka gali zinot.
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz/P35/4x1GB/500GB/DVD+-RW LG/GeForce 9600GT/TV/Windows Seven W7
[IMG]http://i106.photobucket.com/albums/m258/Ranerk/modding_teaser.jpg[/IMG]

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2009-10-02 09:39

o neinant internetan, kanors kita veikiant taip buna ar ne?
bo mam panasus simptomai, kompa pasileidus kokias 5min normaliai padirba ir poto kad ir ka darei viskas sustingsta tik pele dar galima judint ir is hardo kazka tipo skaito hardo led neissijungia o is paties hardo tik toks kaip tiksejimas girdis
tai kaip jau istestavau hardai tai bad sektoriu pilna tj vo greit gausiu nauja hdd
pazek gal ir pas tawe hardas jau pareina
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

zeteris
Posts: 96
Joined: 2007-11-04 21:05
Contact:

2009-10-02 11:51

Ne paprastai galiu daryt ka noriu, nekimba, bet kai vaikstau po interneta, tai uzkimba...

P.S Po pc rr ismeta stai sita lentele http://img14.imageshack.us/img14/4686/capturefo.jpg
P.S.S Isjungus kaspersky viskas kuo puikiausiai veikia... Reikia meginti perrasyt, o ar NOD32 veikia ant windows 7 ?

EDIT: Persirasiau ir viskas susitvarke :)

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2009-10-11 14:23

O pas mane legalus win7 ir viskas gerai ! :p :D
[img]http://img79.imageshack.us/img79/3091/userbarasqo1.gif[/img]

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest