Windows 7

Pašnekesiai apie langines :)
User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2008-12-30 01:02

Windows 7

"It was only a matter of time before the latest version of Windows 7 would make its way to the dark side of the Internet. Windows 7 build 7000 is available since yesterday on various torrent websites and also available through various other Internet services. The nfo file claims that it is the original MSDN Testers version.

This confirms a few things among them that Windows 7 build 7000 is indeed Windows 7 beta 1 as expected. A first image has already been posted which confirms that the leaked version is indeed the legit Windows 7 beta release that will be released to the public in the beginning of January."

Šaltinis: http://windows7news.com/2008/12/27/wind ... -1-leaked/

Image

Mačiau jau viename puslapyje "plaukiojančią". Gal kas išmėginote?

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2008-12-30 08:33

Buvau atsisiuntes ~2.5GB, bet paskaites, kad veiks tik 30 dienu istryniau, nelabai laiko zaidimams yra.
Jei kam labai reikia galiu vel partemti ir per skyper permesti, jei link pas jus bent 1MB isspaus.
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
hardas999
Posts: 90
Joined: 2005-06-06 18:09
Location: Kaunas
Contact:

2008-12-30 09:20

Na išbandžiau, bet žymių pakitimų nepastebėjau nuo Win7 6801 versijos. Labiausiai patiko naujasis taskbar, nes pvz paspaudus ant naršyklės galima greitai pasiekti uždarytą buvusi puslapį arba atsidaryti neseniai uždarytą aplankalą. Šiaip pasakyčiau mano manymu stabiliai nei buvusi versija. O šiaip tai windows 7 galim sakyti apkarpyta windows vista versija su keliais pasikeitimais. Kadangi man Vista Ultimate sukosi gerai tai ši irgi taip pat gerai.
Image
Amžinas studentas kuriam patinka elektronika :dremel:

User avatar
alvius
Posts: 179
Joined: 2005-01-21 11:32
Location: Vilnius
Contact:

2009-01-16 21:04

Nuo vakar sedziu su 7. Kolkas suuuper :thumb: Dar neradau prie ko prisikabint :)

1. Dalykas kuris maloniai nudziugino: Vistoj pastoviai nerasdavo vieno ar kito moniko arba nusimusdavo kuris yra kuris. And 7 irgi kartais nusimusa, bet yra magic button "detect" kuris viska sutvarko ;)
Raspberry Pi

User avatar
Wyshniukas
Posts: 152
Joined: 2008-11-01 20:50
Location: Didžioji Britanija
Contact:

2009-01-17 17:55

O kaip su tvarkyklėm? Aptinka įrangą automatiškai ar galima naudoti Vista tvarkykles?
[font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black][b]CPU:[/b] Intel E5200 @ 3.2GHz[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black]
[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black][b]MB:[/b] [/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=Black]Asus P5K
[b]RAM:[/b] 4GB DDR2-800 GeIL Black Dragon
[b]VGA:[/b] 8600GT 512MB DDR2[/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple][color=Black] passive
[/color][/color][/color][/color][/font][font=Verdana][color=Black][b]HDD:[/b] WD Raptor OEM 160GB SATAII, Samsung [/color][/font][font=Verdana][color=Black] SpinPoint 1xHD1003IJJ
[b]PSU:[/b] Corsair HX520W
[b]Case:[/b] Antec 900[/color][/font][font=Verdana][color=RoyalBlue][color=Black][color=Purple]
[/color][/color][/color][/font]

User avatar
alvius
Posts: 179
Joined: 2005-01-21 11:32
Location: Vilnius
Contact:

2009-01-17 19:17

Wyshniukas wrote:O kaip su tvarkyklėm? Aptinka įrangą automatiškai ar galima naudoti Vista tvarkykles?
Viska aptinka be dideliu problemu, SLI veikia, garsa iskart surado. Tik speju chipseto draiveriu reik, nes raid performansa rodo 5.5.

Sian vakare bandysiu susimest visa darbini softa ir ziuret kas gaunas is to 7 ;)

Will be continued :D

Update:

Kaip zinia neveikia skype 3.8. Bet skype 4 beta 3 veikia puikiai. Bei Daemon Tools vis nesugebu paleisti.

Visa kita ka bandziau kaip ir veikia be problemu.

Taip pat kazkodel Start Menu nerodo recent used items nors propertiese yra pazymetos varneles. Hmm...
Raspberry Pi

User avatar
RoW
Posts: 249
Joined: 2005-11-09 16:29
Location: Anyksciai,Lietuva,Lithuania
Contact:

2009-01-19 08:56

Man tai patinka tas skaidrus taskbar toks jega atrodo !
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz/P35/4x1GB/500GB/DVD+-RW LG/GeForce 9600GT/TV/Windows Seven W7
[IMG]http://i106.photobucket.com/albums/m258/Ranerk/modding_teaser.jpg[/IMG]

User avatar
alvius
Posts: 179
Joined: 2005-01-21 11:32
Location: Vilnius
Contact:

2009-01-19 14:53

Nu jo taskbaras kul, rodymas tik ikonkiu taskbare irgi gerai, grupavimas i ikonkes vel gerai. Dar geras kaip galima maximizint langa. Paemi uz title baro ir nutempi i ekrano virsu. Tas pats su sonais. Arba kaip sumaximizinta langa gali vel restorint. Tiesiog patempi uz titlebaro ir vsio :) Maziau clickint ir double clickint reik :) O tai yra gerai.

Kazkaip po >4h pradedamas jausti sistemos suletejimas (ypatingai explorerio). Ko nepasakysi apie Vista, kuria gali dienom neisjunginet.
Raspberry Pi

User avatar
RoW
Posts: 249
Joined: 2005-11-09 16:29
Location: Anyksciai,Lietuva,Lithuania
Contact:

2009-01-19 15:24

Cia klausimas ne i tema butu ,bet vis gi man tas toolbarsas taip graziai atrodo tai as jo uzinorejau savo Vistoj. Galima be papildomu programu gal ji padaryt toki visiskai permatoma ar reikia koki brieda isdiegt ,kad pasidarytu permatomas toolbarsiukas ?
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz/P35/4x1GB/500GB/DVD+-RW LG/GeForce 9600GT/TV/Windows Seven W7
[IMG]http://i106.photobucket.com/albums/m258/Ranerk/modding_teaser.jpg[/IMG]

User avatar
hardas999
Posts: 90
Joined: 2005-06-06 18:09
Location: Kaunas
Contact:

2009-01-19 23:52

Vistoje naudojau si permatoma visual style > http://counteralchemist.deviantart.com/ ... s-82608139
aišku plius reikės dar uxtheme patch
Amžinas studentas kuriam patinka elektronika :dremel:

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-01-20 12:44

Tai kad Vistoj ir taip yra tie permatomi toolbarsai, nustatymuose pasižiūrėk.

User avatar
RoW
Posts: 249
Joined: 2005-11-09 16:29
Location: Anyksciai,Lietuva,Lithuania
Contact:

2009-01-20 15:15

Yra ,bet toolbarsiuko permatomuma blokuoja kai kurios programos pvz kaip firefox ar dar koks biesas. Jis vis tiek juodas islieka nors ir tema windows aero. Cia ko gero mazas bugas yra na bet ka padarysi.
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz/P35/4x1GB/500GB/DVD+-RW LG/GeForce 9600GT/TV/Windows Seven W7
[IMG]http://i106.photobucket.com/albums/m258/Ranerk/modding_teaser.jpg[/IMG]

User avatar
SXCool
Posts: 77
Joined: 2007-08-01 22:13
Location: Prienų raj.
Contact:

2009-02-27 14:52

sveiki, man vargas su windows 7.... neveikia internas, o driveriu modemui nerandu, internas zebra, pajungtas per usb (Pirelli DRG125A), nera garso, korta Sound Blaster Audigy 4....ANY HELP? MB driverius parsipuciau, einu zet ant kito pc kas gausis :)

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2009-02-27 23:54

del interno junk ne per usb o per lan jungti ;) ir draiveriu neturetu reiket
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
Rampage
Posts: 1641
Joined: 2006-06-12 01:25
Location: Kaunas
Contact:

2009-03-21 16:24

windows 7 galima bandyti tik 30 dienu? ar ir po to kaip nors galima? Turiu legalius tiek xp tiek vista, tai nesinori persimest tik pazaidimui.
[img]http://img79.imageshack.us/img79/3091/userbarasqo1.gif[/img]

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests