Dvejos OS

Pašnekesiai apie langines :)
Post Reply
User avatar
koRnass
Posts: 156
Joined: 2006-07-14 16:11
Location: Kaisiadorys, LT
Contact:

2007-11-13 18:19

Pas mane yra irasyti originalus XP Home. Sugedus draugo pc jis atsinese pas mane savo hdd ir isirase i ji savus win(XP Prof.). Irasius ir atjungus hdd(draugo) mano pc isijungdinedamas praso pasirinkti viena is dvieju OS, t.y. Home(mano pc) arba Profesional(buvo irasyti i kita hdd).

Kaip si pasirinkima panaikinti? Didziausia beda tame, kad pas mane USB klaviatura ir neuzsikrovus OS ji neveikia, o tokiu atveju maniskis PC neisijungia...

Tikiuos, kad supratot ir padesit:)

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2007-11-13 18:25

Control panel.
System.
Advanced.
Startup and Recovery.
Settings.

Arba per msconfig.

User avatar
hardas999
Posts: 90
Joined: 2005-06-06 18:09
Location: Kaunas
Contact:

2007-11-13 22:31

dėl kalviaturos su jungtim usb.
ieškok biose ,,usb keyboard support,, ar kaško panašaus ir įjunk šią funkcją, nes kai kitą kartą instaliuosi OS ir prašys paspausti bet kokį mygtuką tu negalėsi to padaryti ( press any key to continue) ;) arbą aišku turi antra klaviatūra su mini din6 jungtimi
Amžinas studentas kuriam patinka elektronika :dremel:

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-11-13 22:38

hardas999 wrote:dėl kalviaturos su jungtim usb.
ieškok biose ,,usb keyboard support,, ar kaško panašaus ir įjunk šią funkcją, nes kai kitą kartą instaliuosi OS ir prašys paspausti bet kokį mygtuką tu negalėsi to padaryti ( press any key to continue) ;) arbą aišku turi antra klaviatūra su mini din6 jungtimi
arba buna dar perejimai is usb i ps/2 ;)
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
koRnass
Posts: 156
Joined: 2006-07-14 16:11
Location: Kaisiadorys, LT
Contact:

2007-11-14 14:13

Dekui, viskas veikia, problemos ner

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2007-11-15 11:53

O dabar pas mane iskilo siokia tokia problema. Vienam HDD buvo instaliuota Vista, i kita dabar instaliavau XP - ir aisku, Vista is pasirinkimo dingo. Na ka, pasileidziu as Vista'os CD, noriu sutaisyt start'up'a - pirma kart pati aptiko, rr padare, ziuriu vel tik XP krauna. Antra kart sukisiu CD- raso, kad Vista'os versija is CD neatitinka tos, kur instaliuota, nors instaliavau ta pacia lygiai. :))
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests