Reikia pagalbos

Pašnekesiai apie langines :)
User avatar
arunaseslt
Posts: 1
Joined: 2007-10-20 13:01
Location: ispanija
Contact:

2007-10-20 13:07

labas turiu vista,bandziau instaliuoti xps2 bet neleizia sako kad neranda jokio kito disko ka patartumet?

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-10-20 13:12

pirma vista istrink, t.y. suformatuok diska, tada xp irasinek
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
NeoN'as
Posts: 11
Joined: 2007-04-26 20:13
Location: Telsiai
Contact:

2007-11-02 17:57

Noriu paklausti gal kas zinot. Jeigu pvz. Windows XP kompakto turini perkeltum i USB rakta ar eitu perinstaliuot kompa ?

User avatar
minex
Posts: 502
Joined: 2005-07-24 20:39
Location: Mrj - Kaunas
Contact:

2007-11-02 18:50

Neiseis. Reikia bootable usb flash, is flasho windowsu kompas nenuskaitys, reik padaryt kad jie pasileistu patys, ieskok googlej, turetum rasti kzka...

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2007-11-11 16:49

Sakykit, kokius naudojat GeForce nVidia driver'ius ant Vistos. Jie veikia normaliai? As naudojant Vista X64 Ultimate + PC apacioj + naujausi driver'iai kazkaip labai jau nervuojuos - itin prastai geimus velka. Vista nulauzta puikiai (BIOS perdarytas irasytas + OEM'as imestas Asus) taigi toks variantas turetu atkrist. Seniau tarkim Test Drive nesdavo >50fps, dabar (jau nestringant tipo) max 25fps. Naudoju "ForceWare Release 163.75" kazkas turbut su jais negerai.
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-12-04 15:43

Į naują nešiojamąjį PC mėginu win surašyt, bet xp po driverių užkrovimo ir prieš parodant HDD pasirinkimo langą meta kažkokį Errorą mėlynam ekrane:

A problem has been detected..

STOP:.....Kažkoks kodas ilgas.

Ką daryt?

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2010-12-04 15:57

lievas ramas gal? Memtest86 prasuk pora kartu.

User avatar
Simintis
Posts: 373
Joined: 2008-05-12 13:35
Location: Kaunas
Contact:

2010-12-04 16:10

O kaip nustatytas HDD biose? (AHCI, Compatibility ir pan)
Tas ilgas kodas daug ką pasakytu. Pvz šiaip nesenai radau problema su kontroleriu, ko pasekoje neįmanoma įrašyti jokiu windowsų į kompą, nors HDD mato gerai.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-12-04 16:27

0x0000007b (F78DE524, 0xC0000034,0..)

užgooglinau, pasikeičiau BIOSE iš SATA į IDE, gal pavyks.

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2010-12-04 16:36


User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-12-04 16:37

Fixed. Čia ateičiai, jei kam reiks:

You may need to turn off “SATA” (this controls your Hard Drive) and switch the older “IDE” mode. Sometimes SATA is shown as “AHCI” and IDE is shown as “Compatibility”. Switch back to IDE (aka Compatibility) then install Windows XP.

Ačiū atsiliepusiems ;)

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-12-04 18:18

Dar klausimas kilo - kokiu softu geriausia diskus skaldyt? Nes dabar taip gavosi, kad iš 500GB per installa xp mato du diskus po 30GB o kitą rodo kaip unpartitioned, o užkrovus OS irgi mato tik du diskus. XP kiek suprantu neduoda didelės talpos diskus suskaldyt (po 40GB max kiek supratau)?

Any ideas?

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2010-12-04 18:58

Aš naudoju laiko patikrintą Partition Magic 8.

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2010-12-04 19:12

Per Computer Management padariau. Bet jau taiiip ilgai man tuos 460gb formatuoja..

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2010-12-04 19:19

tai rekėjo quick format varną palikt - sekundžių reikalas...

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest