XP ar Vista?

Pašnekesiai apie langines :)
User avatar
Drmomo
Posts: 74
Joined: 2007-01-17 23:33
Location: Vilkaviskis
Contact:

2007-01-17 23:53

Ka patartumet Intel 3Ghz, 1Gb ram kompiuteriukui?Ar Isidiegus Vista netruks ramo, zaidimam ar panasiai ir kas geriau, XP ar Vista?

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-18 00:21

na jei vishtatj kompiuteriukui rejktu dar 1 Gb RAM'o o siaip ar XP ar vishta tj nzn kas geriau ir ten kibs ir ten kibs jug gi win o seip tj nezinau klkas dar ir su winais galima ramej sedet, nes dar officialiai nera isleistos vistos eiliniams vartotojams, o ir dar nevienas geimas lygtj nesuportina DX10 tj manau nereik skubet su ta vista nebent tjp nori pasizaist pazet kas ten per daigtas ta vishta, gal pats savaitgali pasiinstalinsiu ;) :)
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
`VrX-StylE`
Posts: 154
Joined: 2005-11-06 20:17
Location: Shiauliai [Pietinis]
Contact:

2007-01-19 17:09

Deja vistai pakanka 1gb. Pats kolkas sedziu dabar su 1gb ir nera kazkokio lago ar ka. Taip pat ir zaidimuose. Programos visos veikia kurios veike ir ant xp.
[color=RoyalBlue]Processor[/color]: Intel® Core™2 Quad Q9300 2.5GHz | [color=royalblue]Motherboard[/color]: Asus P5Q Pro | [color=royalblue]Physical Memory[/color]: 2*A-DATA DDR2 1GB Extreme Edition 800+ | [color=royalblue]Graphics[/color]: Palit 8800GT 512MB, 256bit, OC 720/2000 | [color=RoyalBlue]HDD[/color]: Samsung HD501LJ 500GB | [color=royalblue]Optical drive[/color]: Samsung SH-S16L | [color=royalblue]Monitor[/color]: LG Flatron L226WA-WN 22" Wide | [color=royalblue]Case[/color]: Hec Compucase 6A34 | [color=royalblue]PSU[/color]: Corsair HX520W | [color=royalblue]OS[/color]: Windows Vista Ultimate SP1 | [color=royalblue]Watercooled![/color]

[color=RoyalBlue]Project[/color]:[url=http://modding.lt/forumas/showthread.php?p=51201]Silent-Breath[/url] | In progress...

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-01-19 17:19

`VrX-StylE`>> su normalia ar rc versija sedi?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
`VrX-StylE`
Posts: 154
Joined: 2005-11-06 20:17
Location: Shiauliai [Pietinis]
Contact:

2007-01-19 18:03

Su Windows Vista Ultimate. Finaline versija.
[color=RoyalBlue]Processor[/color]: Intel® Core™2 Quad Q9300 2.5GHz | [color=royalblue]Motherboard[/color]: Asus P5Q Pro | [color=royalblue]Physical Memory[/color]: 2*A-DATA DDR2 1GB Extreme Edition 800+ | [color=royalblue]Graphics[/color]: Palit 8800GT 512MB, 256bit, OC 720/2000 | [color=RoyalBlue]HDD[/color]: Samsung HD501LJ 500GB | [color=royalblue]Optical drive[/color]: Samsung SH-S16L | [color=royalblue]Monitor[/color]: LG Flatron L226WA-WN 22" Wide | [color=royalblue]Case[/color]: Hec Compucase 6A34 | [color=royalblue]PSU[/color]: Corsair HX520W | [color=royalblue]OS[/color]: Windows Vista Ultimate SP1 | [color=royalblue]Watercooled![/color]

[color=RoyalBlue]Project[/color]:[url=http://modding.lt/forumas/showthread.php?p=51201]Silent-Breath[/url] | In progress...

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-01-19 19:58

ir visi geimai eina?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
SadiaV
Posts: 920
Joined: 2004-11-29 20:41
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-19 20:07

Pabandziau Vista business (legali versija). Eina puse velnio, tik kazko laptopo integruoto mikrafono bei kolonkiu nepazysta :(. O siaip, tai grazus zaisliukas :D
my stuff:
[b]Laptop: [/b][color=DarkSlateGray][size=75] [url=http://reviews.cnet.com/HP_Compaq_Business_Notebook_**9420_Core_2_Duo_T7400_2_16_GHz_17_TFT/4507-3121_7-32199902.html]HP Compaq n x9420[/url] || CPU: Intel Core 2 Duo T7400 2.16 || VGA: Ati moblity Radeon x1600 256 mb ||Audio: Logitech Z-4 speakers ||;

[/size][/color][b]Laptop: [/b][size=75]Asus EEE 901

[b]PDA: [/b][color=DarkSlateGray][url=http://reviews.cnet.com/Dell_Axim_X51v/4505-3127_7-31503978.html]Dell Axim X51V[/url] || VGAout cable || SENA leather case || Creative EP-630 || Holux GPSlim236 || Omiz BT keyboard[/color][/size]

[b]PC: [/b][color=DarkSlateGray] Intel Celeron D 3.33GHz, Asus Radeon 9600xt/td, ASRock 755Dual-VSTA, BenQ FP767-12[/color] [url=http://www.modding.lt/forumas/showthread.php?t=265][b][size=75][color=green]project SNC[/color][/size][/b][/url]

User avatar
`VrX-StylE`
Posts: 154
Joined: 2005-11-06 20:17
Location: Shiauliai [Pietinis]
Contact:

2007-01-19 21:50

vigiux wrote:ir visi geimai eina?
Tiesa pasakius as beveik nezaidziu zaidimu, turiu kelis, retai isijungiu: TmUnited;Tom Clancy's Rainbow Six Vegas;Counter Strike Source. Visi sitie veikai puikiai. Kiek teko girdeti kad nfsc neveikia, bet as dar ant xp perejes buvau :) O seip tikrai nebloga sistema. Istaisytos klaideles, daug patogiau dirbti su failais. Taip pat grazi ir is grafines puses.
[color=RoyalBlue]Processor[/color]: Intel® Core™2 Quad Q9300 2.5GHz | [color=royalblue]Motherboard[/color]: Asus P5Q Pro | [color=royalblue]Physical Memory[/color]: 2*A-DATA DDR2 1GB Extreme Edition 800+ | [color=royalblue]Graphics[/color]: Palit 8800GT 512MB, 256bit, OC 720/2000 | [color=RoyalBlue]HDD[/color]: Samsung HD501LJ 500GB | [color=royalblue]Optical drive[/color]: Samsung SH-S16L | [color=royalblue]Monitor[/color]: LG Flatron L226WA-WN 22" Wide | [color=royalblue]Case[/color]: Hec Compucase 6A34 | [color=royalblue]PSU[/color]: Corsair HX520W | [color=royalblue]OS[/color]: Windows Vista Ultimate SP1 | [color=royalblue]Watercooled![/color]

[color=RoyalBlue]Project[/color]:[url=http://modding.lt/forumas/showthread.php?p=51201]Silent-Breath[/url] | In progress...

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-01-19 23:10

na dirbt tai patogiau, bet labiausiai nustebino kad vienas procesas pagrindinis intikui ima gal 150 ram'o :D ir isvis procesu nesveikai ten, su mazinus galima ir 250 naudojima ispest is bedos, is jungi network ten kazkoki ir 140 jau tik ima, zdz ms nepagalvojo apie zmones su senesniais pc, praras nemazai vartotoju manau. suds vnzdz
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
ferari
Posts: 76
Joined: 2006-08-29 21:34
Location: Šiauliai
Contact:

2007-02-03 20:32

Gera ta vista.Uzkuriau as ja ant 950mhz durono + 512mb ram.Na kraunas ilgiau nei xp,pasikrovus veikia be lago,naudoja 400mb ramo mazdaug,praejus 15 minuciu ramo naudojims sumazej iki 220mb ir jau vista veik taip pat greit kaip ir xp.Aisku kai kur matos kad procas silpnas jau,bet siaip visai patogi jin

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-02-03 21:11

as velgi klausiu - ar geimai eina?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-02-03 21:37

source tai eina zinok :D tik stress testa padarius vietoj 180 su virsum vos 95 fps istempia :D nu ir seip losiant tai apie 50 buna ir nukrinta daznai, ant 70 minimum buna, o seip apie 100 .... taigi darykit isvadas :D ... cia aisku dar gali but del to kad ram mazai pas mane ... na bet testus bit-tech.net ziurejau tai vistoj visur arba fps maziau arba pora simtu morku maziau :D be to ne visi geimai eis tikrai, pvz l2, carbon nejo, kai dabar tik cs losiu tai daugiau nebandziau net ... is programu tai net corel`is pasikure puikiai, 3ds max, photoshop ... sulindo dvb-s draiveriai puikiai ... netgi kai nespejau irasyt windows ismete 2 linkus jiems parsisiust, buvau labai nustebes tiesa sakant :D
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-02-03 23:51

o kp ten tas super desktop su 3d langais ir pan...
nes arba as nznau kp ji ijungt arba negalutine versija pas man
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-02-04 09:51

home premium ir geresnes versijos turi ji ... aero stiliu ijungi, iskart pamatai kad permatoma beveik viskas pasidaro, zypsi ir pns :D ir kur quick launch ten yra show desktop ar kazkas tokio ir tada visus atidarytu langus ismeta eilute graziai, nu zdz supratai, dar alt+win+tab berots veikia ar kazkaip pns ... tik kad kokybe man viso to nlb patinka :D ir isvis ta aero jau biski perdeta viskas, mygtukai kai kaledines lemputes zybsi, nervuot pradejo po 15 minuciu
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-02-04 11:08

o kaip su crack? ar naudojies tik 30 dienu bandoma versija?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests