Windows Vista

Pašnekesiai apie langines :)
Post Reply
User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-05-24 18:32

as del nortono problemu tai neturiu, o visi kiti ir ZA ir nod32 ir kasperskis ir kas tik nori pradedavo grybauti po poros menesiu naudojimo
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-06-24 13:21

gal kam teko susidurti to tokiu reiskiniu: ijungus sistema internetas veikia puikai, po kiek laiko skype ir bitcomet veikia normaliai, o per internet browser'i (opera ir explorer) negaliu ieit i interneta. sertartuoju - vel kuri laika viskas ok. kas per velnias?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
mikr0bas
Posts: 65
Joined: 2007-02-08 09:31
Location: Klaipeda
Contact:

2007-06-24 20:38

As tai naudoju jau nukrekinta kur nereik aktivuot ir installinant cd-key vesti :P ,
gal zinot koki gadgeta kur rodo kompo temperatura (hdd,MB,VGa...) ???

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-06-24 20:54

mikrObas wrote:As tai naudoju jau nukrekinta kur nereik aktivuot ir installinant cd-key vesti :P ,
ir kur cia atsakymas i mano klausima? prie ko cia aktyvavimas ir ineto dingimas?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Neoner
Posts: 97
Joined: 2006-07-16 16:02
Location: Vilnius
Contact:

2007-06-25 10:37

vigiux, gali būti koks nors virusiukas, teko susirdurti, tiesiog padariau format C:/ ir gerai.
p.s. su 2 gb ram vista tiesiog švilpia, pati naudodama apie 550+200mb kitos programos, ir žaidimam ir viskam kitam užtenka
[b][u][color=Navy]Lietuvių kalba nėra priešas - rašykime lietuviškai[/color][/u][/b] ;)

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-06-25 10:55

Neoner wrote:gali būti koks nors virusiukas, teko susirdurti, tiesiog padariau format C:/ ir gerai.
gali buti, tik per daug garbes del to format daryt :) gerai kad kitam hdd turiu xp :)
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-06-27 12:22

bitcomet gal tuo metu siuncia arba issiuncia duomenis dideliu greiciu, gali but kad nesukonfiguruota gerai yra ir uzkemsa visa tavo interneto srauta. pati vista turi nereikalingo brudo kuris flood`ina interneta. \base filtering engine isjunk, ike servisa isjunk, nu zodziu su siais issijunks tie nereikalingi procesai.
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2009-09-15 17:50

Padekit kas galit.
Win Vista uzhsikrauna su default nustatymais ir negaliu switch user padaryt, kadangi tipo cia ir yra mano useris..
Tai matau savo failus Documents tik kitoj direktorijoj, o dabartiniuose Documents tushchia..

Kas cia per bajeris ir kaip sprest?

User avatar
BackBrain
Posts: 1404
Joined: 2007-02-26 18:29
Location: Vilnius
Contact:

2009-09-15 21:33

Isijungi admino acc (arba uzsilogini i betkoki user su admin teisemis), uzsilogini, regedit -> HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
ten katalogai su user CID juose yra string iki user profile "ProfileImagePath", pfixink, kad rodytu i ta su dokumentais o ne i tuscia su default nustatymais.

PS
Gali ir neveikti, nes cia XP atvejui, turiu Vistos MS sertifikata, ten apie tokias gliukas nieko nebuvo, gal ka maisai, Vista neturetu gesti/kvailoti/neveikti.
smile
MCP MCTS MCITP:SA/EA MCSA/MCSE:Security

PASSED.70-236/70-270/70-290/70-291/70-293/70-294/70-298/70-299/70-351/70-620/70-640/70-642/70-643/70-646/70-647
NEXT....70-432/70-450/70-659/70-662/70-680/70-685/70-686

User avatar
KestukaZ
Posts: 1
Joined: 2009-10-11 17:03
Location: LTU
Contact:

2009-10-11 17:20

tai wat, yjungus pc neuzkrauna windows iki tos vietos kai juda apacioje maza juostele, po kiek laiko ismeta errora melyname fone ir kompas restartuojasi, kadangi turiu windows vista kompakta tai bandziau pats perrasyti bet deja nepavyksta , perkrovus kompa is pradziu nuskaito windows failus poto vel atsiranda ta pati juosta po apacia ji juda kokias 10s ir poto pyst juodas ekranas ir nieko,... :wallbash:
Gal galetumet patarti ka daryti ? Ar vel vezti laptopa i taisykla ir vel moketi pinigus... Ar ymanoma kitu budu paleisti windows cd...

User avatar
Gazik
Posts: 90
Joined: 2009-01-17 22:00
Location: Vilnius
Contact:

2009-10-11 21:31

but gerai pamatyt ka ten "zydrajam ekrane" dede bila$ raso :D
Intel 80486DX2, 66@70mhz, ram 16mb simm, vga 1mb, hdd 270mb gal prieš 15 metų :D

User avatar
mr.eemay
Posts: 345
Joined: 2008-02-10 13:19
Location: Panevezys
Contact:

2009-10-13 21:58

Klausimas iškilo... Galima OEM'ą perinstaliuot tam pačiam kompe? Laptopą įsigijau, prigrūstas visokio šlamšto noriu perinstaliuot... Yra lipdukas ant subinės su product key ir t.t. Neverks, kad šitas kodas jau užregistruotas?
AMD athlon x64 +3200/club3D ATI radeon x700-512mb/PQI ddr 512mb/WD 1002FBYS SATA/AsRock 939 dual-sata 2
LENOVO G550 T4200/4Gb ddr3/320Gb 7200rpm/G105M
X360 ELITE
PS3
wii

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2009-10-13 22:01

mr.eemay wrote:Klausimas iškilo... Galima OEM'ą perinstaliuot tam pačiam kompe? Laptopą įsigijau, prigrūstas visokio šlamšto noriu perinstaliuot... Yra lipdukas ant subinės su product key ir t.t. Neverks, kad šitas kodas jau užregistruotas?
viskas OK. Imi originalų OEM CD (is bet kur, bet nenaudok piratiniu VLK ar retail versiju) ir instaliuok su tuo raktu ant lipduko. Instaliuosis be problemų. Gali tik nenorėt aktyvuotis internetu, bet blogiausiu atveju galima aktyvuoti telefonu (nemokamas numeris). Bet jei instaliuoji i ta pati kompa tai 99% kad aktyvuosis internetu.
DELL D630 T7700|2GB|80GB SSD|14" Windows 7

User avatar
mr.eemay
Posts: 345
Joined: 2008-02-10 13:19
Location: Panevezys
Contact:

2009-10-13 22:03

Reikalas tame, kad neturiu iš kur tą OEM CD gauti :/ Lenovo šikniai nieko nepridėjo...
AMD athlon x64 +3200/club3D ATI radeon x700-512mb/PQI ddr 512mb/WD 1002FBYS SATA/AsRock 939 dual-sata 2
LENOVO G550 T4200/4Gb ddr3/320Gb 7200rpm/G105M
X360 ELITE
PS3
wii

User avatar
evil
Posts: 840
Joined: 2009-07-28 22:16
Location: Kaunas
Contact:

2009-10-13 22:14

mr.eemay wrote:Reikalas tame, kad neturiu iš kur tą OEM CD gauti :/ Lenovo šikniai nieko nepridėjo...
Lenovo tai net parduodami kompa su DOS'u isvis nieko neprideda net pacio DOS'o neistaliuoja, tik lapeli, kuri gali uzpildyti, prideti 20 baksu ir nusiusti jiem, kad atsiustu DOS'o instala :)

Siaip Vistos OEM DVD gali pasiskolinti is kur nors - nieko nelegalaus tame nera. Berods Vistos DVD buna vienas visom versijom, versija nustatoma pagal rakta (tik skiriasi DVD 32 ir 64 bitu). Blogiausiu atveju per torrentus tikrai rasi kaip parsiust (butinai OEM).
DELL D630 T7700|2GB|80GB SSD|14" Windows 7

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest