Windows Vista

Pašnekesiai apie langines :)
Post Reply
User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-05-18 19:23

nu va kompiuteristai, nepadejot man problemos issprest, tai pats isisprendziau - perrasiau nauja BIOS motkos ir vuolla!! visks instaliuojas ir veikia.
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-18 19:30

:) as jau istryniau vista, per daug fps netenku geimuose :/
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
rKr
Posts: 1150
Joined: 2004-12-28 17:05
Location: Raudondvaris-Vilnius
Contact:

2007-05-19 11:15

Baigsis sesija ir kai turesiu laiko pasiimsiu dar viena 250GB harda ir susirasysiu: 2*XP + Vista + SuSE :)

Tik jau dabar zinau kad turesiu bedu visa tai paleist ant RAIDo... Jei ka sauksiuos pagalbos...
Jei nori kad iš taves 4 metus tyčiotusi- aukštoji yra nuostabi vieta tai padaryti...

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-19 21:44

sweiki, turiu klausima del win vista ReadyBoost funkcijos, kuri leidzia flash driva naudot kaip virtual memory, ten tipo galima bet koki flash driva imest ar butinai reik sperc fleshkes, ir ar toks dalykas vertas demesio :)
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
[no]error
Posts: 490
Joined: 2005-05-09 17:22
Location: Lithuania, Vilnius
Contact:

2007-05-20 12:19

bet koks flash, bet manau dėmesio nevertas žaislas, man asmeniškai nepatiko
Dell Inspiron 1501
[b]MB[/b] Dell
[b]CPU[/b] AMD Turion 64x2
[b]RAM[/b] 2x512
[b]VGA[/b] Ati
[b]HDD[/b] 1x120gb
[b]HDD[/b] 1x500gb ex
[b]DVD-RW[/b] LG DVD+-RW DUAL 16X BULK BLACK W/O S/W

[img]http://img377.imageshack.us/img377/9250/liet1jz.gif[/img]

User avatar
MaTeL1S
Posts: 1789
Joined: 2005-03-17 17:13
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-20 14:10

Čia tas pats, kaip galima HDD naudot, kai trūksta virtual memory ?
matelioproduktai.lt

User avatar
[no]error
Posts: 490
Joined: 2005-05-09 17:22
Location: Lithuania, Vilnius
Contact:

2007-05-20 15:24

oj nežinau, bet principas manau tas pats (: vienžo- eilinis šūdas
Dell Inspiron 1501
[b]MB[/b] Dell
[b]CPU[/b] AMD Turion 64x2
[b]RAM[/b] 2x512
[b]VGA[/b] Ati
[b]HDD[/b] 1x120gb
[b]HDD[/b] 1x500gb ex
[b]DVD-RW[/b] LG DVD+-RW DUAL 16X BULK BLACK W/O S/W

[img]http://img377.imageshack.us/img377/9250/liet1jz.gif[/img]

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2007-05-20 19:02

Ne bet kokį flashą, o palaikantį tą funkciją.

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-20 22:02

aisq, pazystamas skundzias kd laptopas jam letai eina, mazai ramo, ir galwoja gal tokiu budu galetu byski pagreitynt, bet tj speju neapsimoka :)
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2007-05-20 22:35

usb max teorinis greitis 400Mb/s, o paprasto ddr jei gerai prisimenu sparta siekia keleta Gb/s, skirtumas jauciasi?
Plius dar didelis atsako laikas, usb irenginiai papildomai apkrauna CPU ir t.t.
Cia mazdaug kaip ir su Turbo Cache (vga pasiima dali sisteminio ramo), vietos padaugeja, bet dazniausiai darbas suleteja.
Sitas dalykas nebent praverstu jei dirbi su 3d Max, ir pritruksta ramu renderinimui (nors atrodo 64bit versijoj sita problema panaikinta). Na, va. Viskas tuo ir paaiskinta.
:gauloise:
P.S. Cia X-Log zodzius pacitavau, tikiuosi nesupyks. :)
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

User avatar
gzipaz
Posts: 552
Joined: 2006-01-02 20:54
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-21 07:20

aisq, supratau, aciu uz info, microshit vel bande ishrast dvirati :D
[SIGPIC][/SIGPIC][u][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/nvidia2.png[/img][/u]
[img]http://img136.imageshack.us/img136/2436/clipboard010zc.jpg[/img]
[img]http://img76.imageshack.us/img76/2113/clipboard013ha.png[/img]
Runing on Vista :)
Powered by GForce8800GTX

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-05-24 13:50

koki antivirusa naudojat ant vistos?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-24 14:40

imk nod32 ir viskas, neturesi problemu, jau apei metus naudoju ir dar ne karto nebuvo bedu, puikiai apsaugo, ram`o beveik neryja. o tas tavo nortonas tai gal apsauga nebloga, bhet jau resursu ttai daug ryja
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-05-24 15:48

bandysim :) aciu
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2007-05-24 16:28

Na,kad ir apsauga is Norton'o nekokia. Jei jau reiketu didelio saugumo - tada imk ZA+NOD32, jei nesisiuntineji pornuskiu visokiu - tada ir NOD 32'ojo uzteks. Visa laik naudojau ZA suit, reikalavimus per akis atitiko, nors resursu gal siek tiek ir valgydavo, bet net su Athlon 2500+@3200+ nepajusdavau skirtumo. Ne per seniausiai sugalvojau isbandyti Zveriuku siuloma "apsauga". Paleidziu, sako, pas Tave vienas portas atviras, per kuri gali isilauzti. Ai, reikia pabandyt galvoju, isijungiau "vidutini saugumo lygi" (kad galeciau P2P naudotis ir pan.) ir isirasiau NOD 32'a. Ir jau koks pusmetis tik vienas mini virusiukas buvo isimetes. :) aisku, as po pornuskes nelandzioju, bet vis tiek nesuprantu kaip jis atsirado.
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests