Windows Vista

Pašnekesiai apie langines :)
Post Reply
User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-04-07 07:41

ta prasme islauziau ?
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2007-04-07 12:29

Nezinau kaip Jums, bet pas mane tai dabar XP min ~25% (is 2GB) RAM'o valgo. SU 1 GB tai maziau 45% nesileisdavo. :( bet siaip pas mane nemazai programu, hardware visokio kuris smarkiai ryja kompo resursus. Per XP dar daugiau nei 80% nebuvau RAM naudojimo ikabines. :D tik procesorius gal siek tiek silpnokas. O Vistoj mano kompas ivertintas 5.3 balo. Silpniausia grandis - procesorius. Ramas - 5.7, VGA abu 5.9, HDD- 5.7.
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

User avatar
ResidentEvil
Posts: 2410
Joined: 2007-01-21 00:19
Location: Vilnius, Lithuania
Contact:

2007-04-07 14:52

Fuct_uP_Kid wrote:ta prasme islauziau ?
Ta prasme kad genuine butu :eyebrow:
Image

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-04-07 16:28

ant Viustos jokiu cracku dar nera, tiek laiko nesinaudojau kad prireiktu crackint o update`us vistiek isjungiu iskart, nereik man ju
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-04-07 20:47

nu yra jau kazkokio kreku, linkomanijoj jau ne vienas buvo, pastarieji keli tai atseit normalus, bet to garantuoti negaliu, nes pats su xp sedziu - laukiu kol uzlinks :)
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
`VrX-StylE`
Posts: 154
Joined: 2005-11-06 20:17
Location: Shiauliai [Pietinis]
Contact:

2007-04-13 12:20

Pats turiu "cracka" ir kai genue darai raso kad legalus. Reikia nusiflashint biosa, uzmest oem seriala, ir du sertifikatus suinstaliuoti ir volia! Pasiskaitykite: http://www.mydigitallife.info/2007/02/2 ... ctivation/

P.s. jei kas neaisku klauskite ;)
[color=RoyalBlue]Processor[/color]: Intel® Core™2 Quad Q9300 2.5GHz | [color=royalblue]Motherboard[/color]: Asus P5Q Pro | [color=royalblue]Physical Memory[/color]: 2*A-DATA DDR2 1GB Extreme Edition 800+ | [color=royalblue]Graphics[/color]: Palit 8800GT 512MB, 256bit, OC 720/2000 | [color=RoyalBlue]HDD[/color]: Samsung HD501LJ 500GB | [color=royalblue]Optical drive[/color]: Samsung SH-S16L | [color=royalblue]Monitor[/color]: LG Flatron L226WA-WN 22" Wide | [color=royalblue]Case[/color]: Hec Compucase 6A34 | [color=royalblue]PSU[/color]: Corsair HX520W | [color=royalblue]OS[/color]: Windows Vista Ultimate SP1 | [color=royalblue]Watercooled![/color]

[color=RoyalBlue]Project[/color]:[url=http://modding.lt/forumas/showthread.php?p=51201]Silent-Breath[/url] | In progress...

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-04-21 14:23

visitek man galines kolonkes negroja, isirasiau draiverius is motinines gamintojo saito atsiusuts, nustaciau visur kad 5.1 ir negroja muzno man jas, paleidziu testa, visos veikia ... ko su xp tokio prikolo nebudavo ?
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
`VrX-StylE`
Posts: 154
Joined: 2005-11-06 20:17
Location: Shiauliai [Pietinis]
Contact:

2007-04-21 15:01

su kitokiu playeriu bandei ka nors paleist?gal leidi tik stereo muzika? :D
[color=RoyalBlue]Processor[/color]: Intel® Core™2 Quad Q9300 2.5GHz | [color=royalblue]Motherboard[/color]: Asus P5Q Pro | [color=royalblue]Physical Memory[/color]: 2*A-DATA DDR2 1GB Extreme Edition 800+ | [color=royalblue]Graphics[/color]: Palit 8800GT 512MB, 256bit, OC 720/2000 | [color=RoyalBlue]HDD[/color]: Samsung HD501LJ 500GB | [color=royalblue]Optical drive[/color]: Samsung SH-S16L | [color=royalblue]Monitor[/color]: LG Flatron L226WA-WN 22" Wide | [color=royalblue]Case[/color]: Hec Compucase 6A34 | [color=royalblue]PSU[/color]: Corsair HX520W | [color=royalblue]OS[/color]: Windows Vista Ultimate SP1 | [color=royalblue]Watercooled![/color]

[color=RoyalBlue]Project[/color]:[url=http://modding.lt/forumas/showthread.php?p=51201]Silent-Breath[/url] | In progress...

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-04-21 16:44

muzika kazn, mp3 leidau, tuos pacius failus kaip ir ant xp ir viskas grodavo per visas kolonkes .... zdz matyt reiks trint ta vista, nepatinka man ji su tokiais sposais, be to intikas vos gyvas dabar, kruana tinklapius bbz kiek laiko
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
GanG
Posts: 454
Joined: 2005-06-28 10:40
Location: Jonava
Contact:

2007-04-21 20:18

Fuct_uP_Kid wrote:muzika kazn, mp3 leidau, tuos pacius failus kaip ir ant xp ir viskas grodavo per visas kolonkes .... zdz matyt reiks trint ta vista, nepatinka man ji su tokiais sposais, be to intikas vos gyvas dabar, kruana tinklapius bbz kiek laiko
Pas mane Vistoj intikas dar geriau veikia. :D koloneles - nueik i garso draivu nustatymus ir paspausk configure ir n5.1 nustatyk, nuimk rezima full- range. Patikrink, ar nenustaytas per properties kokybes lygis didziausias - galbut garso plokste tokio lygio garso 5.1 sistemai neveza? :)
P.S. Pas mane Vista veikia puikiai, isskyrus tai, kad muzika prasciau groja - nera Creative garso valdikliu, tik draivai + pastebimai mazesnis fps kiekis ant geimu. :gauloise:
Athlon X2 4200+@2.75GHZ+ ZALMAN CNPS 9500 AM2/Asus M2N-E Socket M2/Corsair XMS2 DDR800 TWIN 2GB/Club 3D 7950GT 512mb 256bit+ ZALMAN VF-700CU LED/Seagate 250GB SATA II 16mb cache+ 2*Samsung 400GB SATA II 16mb cache(Raid 1)/Asus DVD-RAM drive/Leadtek 2000XP ExperT TV+FM/Fortron Blue Storm II 500W/Creative SB4 on Logitech Z-5550

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-04-21 21:09

viskas buvo nustatyta, anyway xp isimeciau, idle be programu vos 160 ram eda :) vistoj fps ryskus sumazejimas, krc bybys ta vista
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
`VrX-StylE`
Posts: 154
Joined: 2005-11-06 20:17
Location: Shiauliai [Pietinis]
Contact:

2007-04-23 15:04

hmm isejo nauji driveriai nvidios tai nebe taip tas fps jauciasi mazas..nors man ir taip nesijaucia kazkoks ryskus sumazejimas is xp..
[color=RoyalBlue]Processor[/color]: Intel® Core™2 Quad Q9300 2.5GHz | [color=royalblue]Motherboard[/color]: Asus P5Q Pro | [color=royalblue]Physical Memory[/color]: 2*A-DATA DDR2 1GB Extreme Edition 800+ | [color=royalblue]Graphics[/color]: Palit 8800GT 512MB, 256bit, OC 720/2000 | [color=RoyalBlue]HDD[/color]: Samsung HD501LJ 500GB | [color=royalblue]Optical drive[/color]: Samsung SH-S16L | [color=royalblue]Monitor[/color]: LG Flatron L226WA-WN 22" Wide | [color=royalblue]Case[/color]: Hec Compucase 6A34 | [color=royalblue]PSU[/color]: Corsair HX520W | [color=royalblue]OS[/color]: Windows Vista Ultimate SP1 | [color=royalblue]Watercooled![/color]

[color=RoyalBlue]Project[/color]:[url=http://modding.lt/forumas/showthread.php?p=51201]Silent-Breath[/url] | In progress...

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-05-10 17:09

ruosiaus ruosiaus ir prisiruosiau mestis ta Win Vista, prasiunciau draiverius, issaugojau failus kad nedingtu, isidedu dvd, darau boot setup ir nieko, jokios reakcijos!!! Atsiranda press any key to boot from dvd, spusteliu enter, loading files ir viskas. juodas ekranas ir kazkur neryskus microsoft corporation ir lyg butu progress bar, bet ji ir tas uzrasas vos matomi. kas per velniava??? gal turit kokiu sprendimo budu? beje, laukimas nepadeda - visa nakti pc taip prastovejo ir is ryt nusterau pamates ta pati vaizda. taigi gal kokiu ideju turit?
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2007-05-10 18:00

ai nevark tu geriau su vista :D
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
vigiux
Posts: 874
Joined: 2005-11-04 11:04
Location: Klaipeda, LT
Contact:

2007-05-10 18:04

nu vark nevark, bet idomu kas per nesamones, kad neisiraso
Intel E6300@2.3GHz:ASUS P5W DH-Deluxe:2x A-DATA 1Gb 667Mhz DDR2:Samsung SP1213C 120GB - SP2504C 250GB - HD252HJ 250GB:Club3D 5770HD:Plextor DVDR 810SA:Cougar CM550 PSU:Antec Nine Hundred:Roccat Kone
[img]http://img67.imageshack.us/img67/1290/userbarv1jm4.gif[/img]

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest