Windows Vista

Pašnekesiai apie langines :)
Post Reply
User avatar
Neoner
Posts: 97
Joined: 2006-07-16 16:02
Location: Vilnius
Contact:

2006-11-12 10:51

Taigi, pagaliau susinstaliavau šitą gėrį. Instaliavau Ultimate Edition. Negaliu nuo vistos atsitraukti. Gal jau kas bandė ir gali pasidalinti įspūdžiais? (kalbu apie final, o ne apie beta versijas).
Nors ir kompą apkrauna kiek daugiau negu XP (tikrai nedaug daugiau apkrauna), Aero yra tiesiog ledas. Visi tie mieli niekučiai tikrai paglosto akį. Na ką aš čia malu, patys eikite ir išbandykite.
[b][u][color=Navy]Lietuvių kalba nėra priešas - rašykime lietuviškai[/color][/u][/b] ;)

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2006-11-12 11:33

dabar sedziu su final, XP ant idle ryja ~400MB ram, Vista ~550MB, sakyciau palygint nedidelis skirtumas, gaila tik kad dar nera zmonisku draiveriu. Malonu kad vista prieme mano TV tiunerio draiverius, nors jie buvo skirti XP :) .
tiesa, i vista tiek visokio sh prikista kad vakar gal 2h ji atjunginejau :wallbash: .

Image
Image

ai dar kas patiko tai Resource Manotor:
Image
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

User avatar
Neoner
Posts: 97
Joined: 2006-07-16 16:02
Location: Vilnius
Contact:

2006-11-12 11:55

vat man kelios programos neeina: nesinstalina Nero, Kaspersky, visos ASUS programos :( . Bet jaučiu greitai bus atnaujinimai ir suderinamumai su vista
[b][u][color=Navy]Lietuvių kalba nėra priešas - rašykime lietuviškai[/color][/u][/b] ;)

User avatar
OTC
pcsupport.lt
Posts: 403
Joined: 2004-11-27 12:00
Location: Kaunas
Contact:

2006-11-12 12:33

Mano manymu VISTA tai žaisliukas, o ne operacinė sistema rimtam darbui. Gal išbandę ją mano nuomonę pakeis? :read:
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i254/O7C/catsmall.gif[/img]
--
..To0p T0op.. :thumb:

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2006-11-12 12:35

OTC wrote:Mano manymu VISTA tai žaisliukas, o ne operacinė sistema rimtam darbui. Gal išbandę ją mano nuomonę pakeis? :read:
Tokios kalbos buvo ir apie XP kai jie pasirode, bet dabar jau nieks nebenori gristi prie Win 98 :D
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

User avatar
aQuatic
Posts: 293
Joined: 2005-12-12 13:49
Location: Lietuva
Contact:

2006-11-12 12:46

snd meginsiu isirasysti vista. Pazesiu kas per geris. Naudojot koki cracka ar sedit ant trialo?

User avatar
OTC
pcsupport.lt
Posts: 403
Joined: 2004-11-27 12:00
Location: Kaunas
Contact:

2006-11-12 13:24

X-log wrote:Tokios kalbos buvo ir apie XP kai jie pasirode, bet dabar jau nieks nebenori gristi prie Win 98 :D
Sutinku. Vadinas teks palaukt ir išbandyti pačiam. :rock:
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i254/O7C/catsmall.gif[/img]
--
..To0p T0op.. :thumb:

User avatar
Neoner
Posts: 97
Joined: 2006-07-16 16:02
Location: Vilnius
Contact:

2006-11-12 15:51

aQuatic wrote:snd meginsiu isirasysti vista. Pazesiu kas per geris. Naudojot koki cracka ar sedit ant trialo?
naudojau bill gates release'ą ir activation crack'ą.
naudojant crack'ą jums reikės orignalaus Beta/RC1/RC2 CD-key.
RC1 cd-key gauti galite čia:
http://www.microsoft.com/windowsvista/g ... ister.mspx
crackas: http://unitedhw.com/vista-crack.rar
releaseas: http://www.mininova.org/tor/483128
naudojant šitą cracką, galima bus ir updatinti vistą be problemų.
[b][u][color=Navy]Lietuvių kalba nėra priešas - rašykime lietuviškai[/color][/u][/b] ;)

User avatar
Fuct_uP_Kid
Posts: 1192
Joined: 2005-11-26 15:44
Location: Vilnius
Contact:

2006-11-12 16:36

hm sudomino ... tik dvd neturiu, imanoma isirasyt be jo ?
[url=http://ubanimator.com][img]http://img64.imageshack.us/img64/2690/userbar347696om0.gif[/img][/url]

[b]Mb[/b] Abit KN9-S | [b]CPU[/b] Athlon 64 x2 +6000 stock for now | [b]Ram[/b] A-Data 3GB 800 Mhz | [b]VGA[/b] Club 3D HD4850 OVERCLOCKED | [b]HDD[/b] Seagate 160Gb SATAII NCQ/Samsung 500Gb SATAII | [b]CD/DVD[/b] Pioneer DVD-RW/Teac CD-RW | [b]Sound[/b] Creative Inspire P5800 | [b]PSU[/b] COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W | [b]TV[/b] Leadtek Winfast TV2000XP DK EXT

User avatar
aQuatic
Posts: 293
Joined: 2005-12-12 13:49
Location: Lietuva
Contact:

2006-11-12 16:44

Didelis dekui neoner tik beda pas mane 512 mb ram'o sako ant home premium veza gerai o kaip su ultimate? jauciu stabdys, bet pameginsiu.

User avatar
Neoner
Posts: 97
Joined: 2006-07-16 16:02
Location: Vilnius
Contact:

2006-11-12 16:51

nėr už ką ;) . Ultimate ės visą tavo RAM, bandyk Home Premium, turėtų normaliai veikti.
būtinai reikia DVD, kitaip niekaip, deja
[b][u][color=Navy]Lietuvių kalba nėra priešas - rašykime lietuviškai[/color][/u][/b] ;)

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2006-11-12 17:56

Linkomaijoj jau yra 64bit versija
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

User avatar
Neoner
Posts: 97
Joined: 2006-07-16 16:02
Location: Vilnius
Contact:

2006-11-12 18:05

nėra tikslo tą 64 bitų versiją instalinti, klasiokas instaliavosi, ir šššš. nė viena programa neveikia, su suderinamumu tikrai prastai...
[b][u][color=Navy]Lietuvių kalba nėra priešas - rašykime lietuviškai[/color][/u][/b] ;)

User avatar
X-log
Posts: 526
Joined: 2005-08-13 00:35
Location: Vilnius, Pasilai
Contact:

2006-11-12 18:27

Aisku, tada nesiinstaliuosiu.
p.s. Nero 7.5.7.0. ant Vistos veikia kuo puiliausiai
Main: Core i7 920 WC | P6T Deluxe v2 | GTX460 1G @ 850 | 18G DDR3 1600MHz | Corsair HX750
Nas: Athlon II 250 | M4A78LT-M | 12G DDR3 ECC | 3x 2TB 5400RPM | 300W Be Quiet TFX
Srv/Router/TV: Athlon 64 x2 4200+ | A8N-SLI Premium | 2G DDR | GT9400 | TV2000XP

User avatar
aQuatic
Posts: 293
Joined: 2005-12-12 13:49
Location: Lietuva
Contact:

2006-11-12 18:38

Nu ka snd paruosiu kompa vistai ryt po sulios meginsiu rasytis. Kiek uzima jinai pilnai irasius gb?

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest