Neissijungia Kompiuteris

Viskas apie kompiuterio dalis, periferija ir komponentus...

Post Reply
User avatar
foxer
Posts: 19
Joined: 2010-09-19 15:05
Location: Trakai/Vilnius
Contact:

2012-12-04 21:26

Sveiki, taigi susiduriau su problema. Programiskai isjunginejant kompiuteri, jis neissijungia. Monitoriuja vaizdas dingsta toks jausmas , kad issijungia, Bet CPU fanas ir VGA sukasi toliau. Kame beda? kaskarta reikia isjungineti PSU

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-12-05 14:48

pabandyk persirasyt bios'a. negarantuoju, kad pades, bet pabandyt verta
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2012-12-05 15:35

Argumentai, kad pabandyt verta?

ClearCMOS užteks padaryt.

User avatar
foxer
Posts: 19
Joined: 2010-09-19 15:05
Location: Trakai/Vilnius
Contact:

2012-12-05 16:41

gabrius wrote:Argumentai, kad pabandyt verta?

ClearCMOS užteks padaryt.

Kaip tai padaryti

User avatar
anonimas
Posts: 79
Joined: 2011-02-24 01:55
Location: Vilnius
Contact:

2012-12-05 16:43

Per jumper'ius ant motininės plokštės arba išimti bateriją ir vėl idėti.

User avatar
foxer
Posts: 19
Joined: 2010-09-19 15:05
Location: Trakai/Vilnius
Contact:

2012-12-05 16:58

anonimas wrote:Per jumper'ius ant motininės plokštės arba išimti bateriją ir vėl idėti.

Baterijos isemimas nepadejo meginau jau. Tai galvojate motina kalta bus? Pirkau kompiuteri is varles. Ta pacia diena kaip nusipirkau jau streikavo VGA erorus mete. Taise 3 kartus. Kol pagaliau pataise. Atsivezus namo vga veike gerai, bet kompiuteris neissijungdavo programiskai. Ir siaip biski pazaidus labai uzia. Nesuprantu cia arba visos dalys brokuotos. Ka patartumet daryti?


OS perasymas irgi nepadejo meginau ir xp ir win 7. Ant abieju OS taspats.

User avatar
anonimas
Posts: 79
Joined: 2011-02-24 01:55
Location: Vilnius
Contact:

2012-12-05 17:09

Šiaip tokiu atveju atjungčiau viską (RAM, VGA ir t.t) ir bandyčiau žiūrėt ką Post Code kolonėlė pypsi.

User avatar
foxer
Posts: 19
Joined: 2010-09-19 15:05
Location: Trakai/Vilnius
Contact:

2012-12-05 17:13

anonimas wrote:Šiaip tokiu atveju atjungčiau viską (RAM, VGA ir t.t) ir bandyčiau žiūrėt ką Post Code kolonėlė pypsi.

Meginsiu ir parasysiu kas girdet. :)

User avatar
foxer
Posts: 19
Joined: 2010-09-19 15:05
Location: Trakai/Vilnius
Contact:

2012-12-05 21:25

anonimas wrote:Šiaip tokiu atveju atjungčiau viską (RAM, VGA ir t.t) ir bandyčiau žiūrėt ką Post Code kolonėlė pypsi.
Nepypsi isviso niekas atjungiau HDD, RAM, VGA, DWD.

xumot
Posts: 94
Joined: 2010-09-29 01:24
Contact:

2012-12-06 13:52

Jei viduje nėra garsiakalbio, niekas ir nepypsės. Surašyk tiksliai, kokie komponentai sudėti į kompiuterį, gal kas galės išburt priežastį (nekokybiškas maitblokis, pigi motininė, prasta VGA ar pan.).

User avatar
foxer
Posts: 19
Joined: 2010-09-19 15:05
Location: Trakai/Vilnius
Contact:

2012-12-06 17:46

xumot wrote:Jei viduje nėra garsiakalbio, niekas ir nepypsės. Surašyk tiksliai, kokie komponentai sudėti į kompiuterį, gal kas galės išburt priežastį (nekokybiškas maitblokis, pigi motininė, prasta VGA ar pan.).
Motina - Gigabyte GA-M68MT-S2P v3.0
CPU - QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3215 MHz
VGA - AMD Radeon HD 6670 2gb
PSU - INTER-TECH 500w
RAM - Patriot Memory PSD34G13332 DDR3 | 2 x 4GB

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-12-07 14:22

turiu itarima, kad ramai veikia oc rezimu ( 1333MHz), bet del to negali buti tokios problemos. siaip manau, kad cia viskas del maitblokio. Ten koks mosfetas neisjungia jo. patikrink ar kai "isjungus" kompa per molex'us yra paduodamas +12 V ir +5V, jei paduoda, patikrink ta PSU su kita MAMA.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

User avatar
foxer
Posts: 19
Joined: 2010-09-19 15:05
Location: Trakai/Vilnius
Contact:

2012-12-07 15:15

Justin wrote:turiu itarima, kad ramai veikia oc rezimu ( 1333MHz), bet del to negali buti tokios problemos. siaip manau, kad cia viskas del maitblokio. Ten koks mosfetas neisjungia jo. patikrink ar kai "isjungus" kompa per molex'us yra paduodamas +12 V ir +5V, jei paduoda, patikrink ta PSU su kita MAMA.
Meginsim.

gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2012-12-07 18:41

Niu, ras +5VSB, kuris bus ir "išjungus" kompą, tai jau maitblokis blogas bus?

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2012-12-08 09:51

my bad :D susirask -12V, arba +3.3, tu tikrai isjungus kompa nepaduoda.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest