Trumpi klausimai

Viskas apie kompiuterio dalis, periferija ir komponentus...

Post Reply
gabrius
Posts: 3399
Joined: 2004-12-10 20:13
Location: Reutlingen
Contact:

2013-04-11 18:35

Nieko neverta.

User avatar
tomaxsas
Posts: 106
Joined: 2009-07-22 19:14
Location: Veiveriai
Contact:

2013-04-11 20:46

http://www.emp.lt/lt/elektronika-ir-kit ... okstes/174" onclick="window.open(this.href);return false;
neaišku kas nors?

ToBeX
Posts: 170
Joined: 2010-03-26 19:38
Contact:

2013-04-12 00:52

o jei manai, kad ji kazko verta, galiu padovanot 32mb kazkokia agp, galesi abi parduot, ir jau gal duonos iseis nusipirkt

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2013-04-13 20:41

ToBeX wrote:o jei manai, kad ji kazko verta, galiu padovanot 32mb kazkokia agp, galesi abi parduot, ir jau gal duonos iseis nusipirkt
Okey padovanok :)

Andrejka
Posts: 247
Joined: 2012-03-02 20:57
Contact:

2013-04-14 00:04

ir negėda bus ?
PC: ASUS P6T Deluxe / X5675@4.5Ghz / 8GB RAM / 256GB SSD / 1TB + 500GB HDD's / Sapphire R9 380X NITRO OC + 850W CORSAIR PSU + CORSAIR H110i GTX
LAPTOP: DELL 3550 + 1TB Samsung EVO850 SSD :))

User avatar
RytuxLTU
Posts: 287
Joined: 2012-11-02 21:17
Location: Kaunas
Contact:

2013-04-14 19:11

Aš neturiu gėdos jausmo. Jei kas nors dovanoja imu, randu imu.

ToBeX
Posts: 170
Joined: 2010-03-26 19:38
Contact:

2013-04-16 12:21

ok, sekmadieni atvesiu i kauna, uzmeciau aki, tai bus mx 400, tikiuos nereiks i namus uzvest, ir dar alaus pastatyt? atsiemimas prie molo

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2013-07-23 23:21

sveiki, turiu čia tokį klausimą, gal kam teko susidurt ir ką gero patarsit..

besinaudojant PC jis tiesiog pakimba, vaizdas ekrane lieka, bet visiškai į nieką nereaguoja ir tenka perkraut. Kartais iš pirmo karto neužsikrauna, tenka paleisti pc iš antro karto.. kame čia gali būt bėda, ar hdd ar motininėj? ačiū atsakiusiems iš anksto..

P.S. sistema su socket 775

kwakusa
Posts: 7
Joined: 2011-12-25 01:23
Contact:

2013-07-24 08:26

iller wrote:sveiki, turiu čia tokį klausimą, gal kam teko susidurt ir ką gero patarsit..

besinaudojant PC jis tiesiog pakimba, vaizdas ekrane lieka, bet visiškai į nieką nereaguoja ir tenka perkraut. Kartais iš pirmo karto neužsikrauna, tenka paleisti pc iš antro karto.. kame čia gali būt bėda, ar hdd ar motininėj? ačiū atsakiusiems iš anksto..

P.S. sistema su socket 775
Temperaturas paziurek proco ;]

User avatar
ExT
Posts: 1305
Joined: 2004-11-25 14:00
Location: Vilnius
Contact:

2013-07-24 14:34

Man kažkada seniai panašiai buvo dėl prasto SATA kabelio kištuko. Pasikeitus kabelį į kabelį fiksuojamais kištukais, pasitaisė :)

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2013-07-24 19:47

Man tas pats buvo su dvd romu, nusipirkau panaudojau gal metus ir nebeskaite disku, zadejau jau mest lauk, bet isemiau pakeiciau kabeli ir veikia puikiai :)
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
iller
Posts: 5302
Joined: 2004-11-25 14:00
Contact:

2013-07-25 22:03

kwakusa wrote:
Temperaturas paziurek proco ;]
temp visos ok, hardai be bad sektoriu ir ju statusas su hd tune irgi ok.

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-07-25 23:43

kokia motina? be to, galetum pasijungtkita kita harda, susimest wimdoze ir ziuret kas darosi.
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Pikas
Posts: 11
Joined: 2013-07-30 21:43
Contact:

2013-07-30 22:25

Sveiki, pora trumpu klausimu:
1. Ka manot apie Geforce 9800GT 512mb 256bit? (masciau ir apie GF9900 bet ja gauti labai sunku ir kainas zmones belekaip uzsikele) gal yra kokiu panasiu variantu (naudotu ekonomisku)? Dairausi i Geforce (kiek labiau pasitikiu), pats sedziu ant AMD sako jog radeonai labiau jam derinasi i poras, bet nemanau jog spartos tai daduos...
2. Klausimas forumo dalyviui justin: Pastebejau jog uzsirases parase "AMD Phenom 955BE" su kuom ausini? Stock cooleriu? Ar pirktiniu? Pas mane tas pats zveriukas bet stock cooleris uzia kaip pasiutes ant 3k RPM ir power saving mode...

User avatar
Justin
Posts: 261
Joined: 2011-12-27 20:58
Location: Vilkaviškis
Contact:

2013-07-30 22:59

taip, ausisnu su stock cooleriu, bet pas mane viskas gerai, tereikia undervoltint proca ir butinai ijunngt cool&quiet, nu ir dar kelios korekcijos su gigabyte easy tune. o del vaizduseks tai toje kainos kategorijoje patarciau pirkti ATI, nes G92 architektura, kiek man teko susidurti, labai smarkiai kaista ir siaip Nvidia tuo metu grybavo, jei nori Nvidia, tai ziurek nuo 400 serijos, o ATI galima sakyti, kad visa laika buvo labai paikimos kortos. Siaip, kad ATI yra nepatikimos tai yra tik stereotipinis dalykas, nes jie prie savo zenkliuko naudoja raudona spalva , o Nvidia zalia :D . Siaip patarciau pirkti ka panasaus i HD4850, jei nori geriau tai HD4870, zdz , trys paskutiniai skaiciukai turetu buti nemazesni nei 770, o i poras procui tinka bet kokia vaizduske tol, kol ji to proco nebotleneckina.
cia siaip galbut pravers http://www.hwcompare.com/2543/geforce-9 ... 850-512mb/" onclick="window.open(this.href);return false; (kaip matai HD4850 beveik viskuo ir visur lenkia gt9800, be to tas radeonas siuo metu yra pigesnis)
AMD Phenom II 955 BE @3.8 GHz / Club 3D Radeon R9 290 / Gigabyte GA-990XA-UD3 / Seagate 500GB 5400RPM + Samsung 320HJ / 2X2GB Kingston DDR3-1333 667 MHz / bequiet! POWER ZONE 850W / Scythe Yasya / Win 8 PRO 64-bit

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests