Trumpi klausimai

Viskas apie kompiuterio dalis, periferija ir komponentus...

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2014-01-03 00:59

DjBendis wrote:
mantas9971 wrote:Dar karta tas pats klausimas, turiu 40gb ssd isirases i ji windowsus ir kelias programas turet but dar bent jau 10gb laisva bet jų nėr, daba isvis 100mb laisva, ka daryt? ner ka trint
Zinau kad ne kazka cia tau pades bet as ir ta beda turejau. http://forumas.modding.lt/viewtopic.php ... 2&start=30
Issiaiskinau tik tiek kad naudojant ssd windows is jo rezervuoja 16gb ale kaip virtualiu ramu ir beveik 14gb jis buvo rezervuotas recoveriui.
Visas tas nesamones imanoma pakeisti.
Jeigu neaktualu kad laikytu recoverius ir virtual ramm gali juos susimazinti eidamas i Control Panel\Recovery
Tada spaudi Configure System Restore

Virtualiu ramu keitimui Advanced|Setings|Advanced|Change. Nuimi varnele pasirenki Custom size ir irasai i abu langelius 16 ir spaudi ok. Tave ispes kad del klaidu issijungus os jis negales tikslei nustatyti kas negerai ar kazkas tai tokio. Spaudi ok ir vel ok. Efektas bus tik po restarto.
Sekancio zinksnio daryti nepatariu jeigu prireiktu kada nors atkurti kurios nors datos recoveri. Tai tikrai bent jau man pravercia kai prisisiunti visokio slamsto kazka nulauzinedamas ir prisidarai klaidu savo os.
Control Panel\Recovery
Tada spaudi Configure System Restore|System Restore|Configure. Gali isvis isjungti sita funkcija arba tesio pasirink kad restore pointas uzimtu maziau vietos.

Padariau kas parašyta, bet vietos nepralaisvėjo :( tie patys 100mb
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-01-03 09:34

vadinasi ne viska padarei nes vietos tikrai butu padideja:)
Ir dar klausimas. kas per ssd su tokiu keistu atminties tipu?
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2014-01-04 12:34

sveiki.gal zinot kaip padaryt ant bf4 ir ant kitu zaidimu ant kuriu nerodo kad rodytu msi afterburner'is resursu naudojima temperaturas,ventiliatoriu apsisukimus,ar neimanoma?

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-01-04 12:43

Ir man tai buti idomu nes visko vienu metu ir as nematau nei ant moniko nei ant klaves :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

laimonas97
Posts: 18
Joined: 2013-09-28 20:01
Contact:

2014-01-04 13:15

DjBendis wrote:Ir man tai buti idomu nes visko vienu metu ir as nematau nei ant moniko nei ant klaves :)
pvz ant crysio ir daugelio kitu game rodo viska,idomu ka tas bf4 isdarineja :)

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2014-01-04 13:27

Man bf4 losiant aktualu pcu ir gpu parodimai :) Tiesa gal zinai kas noretu pirkti visiskai neispakuota bf4 koda, nes zaidima pirkau pries perkant korta, o korta emiau belenkokia nes r9 290 sunku gauti tai is danu nupirkau su zaidimu nes be jo nebuvo :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

afg082
Posts: 61
Joined: 2010-09-04 20:14
Contact:

2015-03-28 08:21

Image
Pas mane laptope ziuriu ram'ai ddr3 1333 Mhz ,noriu papildomai ideti dar pora gigu , suderinami ir ddr3 1600 Mgz ? ar turiu det tik 1333 Mhz ? kuom jie cia skiriasi ?
Asus X55VD

mantas9971
Posts: 127
Joined: 2013-07-07 21:35
Contact:

2015-03-28 14:35

afg082 wrote:Image
Pas mane laptope ziuriu ram'ai ddr3 1333 Mhz ,noriu papildomai ideti dar pora gigu , suderinami ir ddr3 1600 Mgz ? ar turiu det tik 1333 Mhz ? kuom jie cia skiriasi ?
Suderint suderinami, tik jei yra 1333mhz tai ir dėk tokius pat. Jei dėsi 1600 tai iš to naudos nebus, dar pasiziurėk voltage, kad sutaptu geriau.
Intel i5-2500k 4.5Ghz / GTX 570 1280mb / MSI P67A-C45 /HDD 500GB/1TB/1TB/1TB DDR3 8GB 1600mhz / 1KW/ Windows 10 Pro 64-bit

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2015-03-28 21:16

Laptope voltazas nekeitaliojamas. O del greiciu tai arba perki 1333 arba 1600. Jeigu prie savo pridesi 1600 jie vistiek veiks kaip 1333 :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

afg082
Posts: 61
Joined: 2010-09-04 20:14
Contact:

2015-03-29 20:17

o pirkt geriau naujus ar galima imt ir naudotus ?
Asus X55VD

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2015-03-29 20:34

Prestizo reikalas :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

afg082
Posts: 61
Joined: 2010-09-04 20:14
Contact:

2015-05-02 12:10

Galit kas nuoroda numesti,kad parsisiusti paprasta sena nero,kad ten pasirenki rasyti mp3 ar paprasta cd..dabar ble vis parsiuncia ta 2015 su 14 dienu laikotarpiu bandymo..ar gal kas veikianti ta koda gal zinot,nes per google kiek ismeta tai visi neveikiantys.. buvo irasyta cd burner programa, bet masinoj mage nenori cd nuskaityt..o kur seniau su nero buvo rasyti kompaktai tuos gerai skaito.
Asus X55VD

ToBeX
Posts: 170
Joined: 2010-03-26 19:38
Contact:

2015-05-02 21:57

turiu nero 7.5.9.0 A jei domina skype tobex1990

User avatar
DjBendis
Posts: 479
Joined: 2008-12-20 16:01
Location: Kaunas
Contact:

2015-05-03 11:12

Kam tokia sudetinga programa reikalinga jeigu is jos esamu funkciju naudojat viena ar dvi. Gal tesiog parsisiuskit Easy CD DVD Burner. Su sita programelia lengviau nebuna.
Aisku pat nenaudoju visiskai jokios nes jau trys metai kaip neturiu stalciaus savo kompe, nes toks dalykas kaip CD visiskai niekam tikes ir neilgaamzis reikalas. Ir net nesvarbu kokios firmos diskus naudosi juose informacijos laikyti nepatartina, nes per keleta meteliu jie tesiog suyra. Turiu skaudzios patirties. Diskai buvo saugomi diezeja kad neveiktu jokia saulute ar dregme, bet visi irasyti diskai suejo saibom. Atsokinejo blizgutis arba atsirado tamsiu pliemu. Diskai nebenuskaitomi. Todel perejau prie siolaikiniu naujoviu kaip MSD korteles. Jos nuo stovejimo tikrai nesugenda :)
AMD Phenom(tm) II X6 1075T xspc block|Crucial® Ballistix® Tactical Tracer 16GB|ASUS R9 290|VGA Cooler: Aqua Computer kryographics Hawaii 290|OCZ ZT SERIES 750W|SABERTOOTH 990FX|Corsair Obsidian 750 D|Fans: Corsair AF 140|Kingston Hyperx 240|Radeon R7 240

ToBeX
Posts: 170
Joined: 2010-03-26 19:38
Contact:

2015-05-03 13:23

DjBendis bent skaitei apie ka beda keliama? Apie audio cd, kuriu klausoma masinoje, ir su kitom programom irasytu ju tiesiog neskaito, nesvarbu kokiu greiciu irasineji ir tt

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests